blablablahh
Domaćin
- Poruka
- 3.243
Jeste,samo sto je zelenski kepec!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
или див јунак ко и ђулани??Jeste,samo sto je zelenski kepec!![]()
A tek doprinos Izraela u tehnologiji obrade, njihovi instituti, univerziteti i td
у своме јавном декрету алкаида је осудила овај чин
Izrael je veličine Vojvodine, od toga pola pustinja i planine i imaju poljoprivrednu proizvodnju koji mi ovdje možemo samo sanjatiA tek doprinos Izraela u tehnologiji obrade, njihovi instituti, univerziteti i td
или див јунак ко и ђулани??
nemoguće iz 100tinu razlogaAko IDF ima 50-100 aviona u zraku cijelo vrijeme, svako lansiranje je otkrivanje lokacije i uništenje kroz pola sata.
Jedino ako će ih ispaljivati iz guzice.2000 raketa stizeee drzzte gace Bibijevci![]()
I ovi drugi tvrde svašta. Da su ovo snimali lovci-bombarderi mislim da ne bi slikali za emitovanje nego bi neutralisali odmah. Izraelci imaju na terenu svoje ljude što smo već videli, nema dokaza da su to snimci sa borbenih aviona.
Izrael je veličine Vojvodine, od toga pola pustinja i planine i imaju poljoprivrednu proizvodnju koji mi ovdje možemo samo sanjati
ниједан није потплаћен или неплаћен, све је уредно с легалистичке странеJači je kepec,u milionima,verujem
Sumpor? Ti misliš da još ratuju sa kuburama.Nadjubrice to sada Iran sumporom fino![]()
Sumpor? Ti misliš da još ratuju sa kuburama.
inače onako usput počeo građanski rat u americi
...
VAŽNO:
Senator Minnesote John Hoffman (demokrat) i državna zastupnica Melissa Hortman (demokratkinja) upucani su u svojim domovima. Stanje nepoznato.
1) Заправо, Иран нема савезнике спремне и способне да стварно залегну за њега. Нарочито не у непосредном суседству (у ком има више оних који би режиму клерофанатика желели да виде крај)@Dе Sisti , podržavam Izrael, ali neke stvari mi nisu jasne. Izrael je skoro veličine Republike Srpske, manji je od Slovenije dok je Iran 3 puta veći od Ukrajine.
Ako se zna da Rusi bombarduju Ukrajinu konstantno i još uvek je nisu obogaljili kako će Izrael uspeti da kompletno obogalji Iran i pored svih egzekucija?
Dugoročni totalni rat bi mogao biti i na štetu Izraela jer znamo da Iran ima mnogo saveznika.
Mene najviše zanima da li ovo prerasta u totalni i konstanti rat jer nakon ovoga ja bih očekivao da Iran pokuša i kopnenu vojsku da prebaci do Izraela na neki način.