Израел је напао иранске нуклеарне објекте, убијени војни команданти у великом нападу

Ко има веће шансе у сукобу?

• Израел

glasova: 45 66,2%
  • Иран

glasova: 23 33,8%

• Ukupno glasova
    68
Ako mu je to bio plan, bojim se da i nije baš neki

Inače, ako je tačna vest da je pobegao iz Izraela odmah posle lanisranja udara na Iran, onda je to zaista sramotno

Jeste stavljao sam JUTROS JA POBEGAO ZA GRCKU

Iran lansirao balističke rakete sa podmornica, to je tehnologija koju imaju samo najrazvijenije zemlje.

Pakistan nudi vojnu pomoć Iranu a znamo da je Pakistan nuklearna sila.
SAD, Velika Britanija i Francuska nisu uspjele zajedno sa Izraelom da se odbrane od iranskih raketa, izgubljena je veza sa izraelskim vladom u skloništu.

Sukob bukti nezaustavljivo i uvlači sve više prostora i naoružanja u sebe, otvorena je pandorina kutija.

Gvozdena kupola IDF-a je zakazala. Dani pred nama su sudbinski za čovječanstvo.

sure-air-quotes.gif

Na papiru Iranci imaju jaku vojsku ko i Iračani 90-ih.A u stvarnosti mudo marjanovo.
tacno
Prvi dan im Izraelci obezglavili vojsku.
Neće njih Amerikanci napadat odma kopneno,nego će im ubit volju za životom. Prvo ide rokanje iz zraka i raketama,pa tek onda eventualno kopneno.
svako normalan zna da posto su daleko ejdni od drugih, ovaj rat ce se voditi iskljucivo vazdusno gde je ipak izrael nenadhebivo u prednosti

pogotovo sto sa sobom ima ujka carlija..

Bio sam ovde cijelo vrijeme rata, umalo stradao od snajpera i granata a to što si se ti borio ja cijenim ali te to ne kvalifikuje da si svima pamet popio.

Izađi iz rata 90-ih u svojoj glavi i shvati da se svijet promjenio.
dzhidadisticki iran mora da skapa.

vuk dlaku mjenja, cud ne.

Jeste stavljao sam JUTROS JA POBEGAO ZA GRCKU

Bedna kukavica, napadneš pa pobegneš iz zemlje, ostaviš narod i vojsku da se snalaze

Možemo pričati šta god ali Zelenski nije bežao iz Ukrajine, mada je ovo još gore, jer Izrael je napao prvi.
To bi bilo kao da je Putin napao Ukrajinu pa pobegao u Belorusiju, za svaku slučaj

Nema mira bez svijetskog rata.
Mogla bi se vojska na Kosovu vratit prije neg što mislimo.
СНС сендвичари можда, ако добију које кило прашка и по неку веш машину...

tacno

svako normalan zna da posto su daleko ejdni od drugih, ovaj rat ce se voditi iskljucivo vazdusno gde je ipak izrael nenadhebivo u prednosti

pogotovo sto sa sobom ima ujka carlija..
Amerikanci su u stanju po potrebi da izvedu i kopnenu invaziju na Iran,ko i na Irak 91 i 2003.

@Dе Sisti uzdize se neki beli dim iznad Tel Aviva? Moze tvoja strucna analiza sta je u pitanju?

Pogledajte prilog 1741996
понављаш исте снимке погодака у резиденцијални део, погођен из беса.
Иран данас остао без топ војног људства.
Идемо даље

Израел објављује 1 смрт и 44 повређених као резултат иранског напада, док су десетине Израелаца и даље под рушевинама.

📌 Геополитички гласник

Back