pa da ga pogode neki zli ljudi, tebi radovanje, mnogo si ti "pametan"Jel tebi palo na pamet da posetis Iran i RF koje tako volis?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa da ga pogode neki zli ljudi, tebi radovanje, mnogo si ti "pametan"Jel tebi palo na pamet da posetis Iran i RF koje tako volis?![]()
Evo samo što nijeIzrael planira drzavni udar u Iranu
Iranski rezim ako zeli da prezivi mora unistiti Izrael kao i domace izdajnike
il sam slep il ti opet lazes ko tvoj av
Znaš li gdje je Mašhad?To je dobro, gađaju gluposti ne znaju ništa o iranu. Kakva prednost![]()
Zato ja govorim da Itanci trebaju da igraju prljavo kao oni ili će izgubiti sjeverozapad za sedmicu dana.To je sve bilo planirano unapred.
Amerikanci su se pravili kao da hoce da pregovaraju samo da bi se iranci opustili i da bi ih uhvatili spustenih gaca.
Kao najveci ljigavci prvo su ubili upravo te iranske pregovorace sa kojim su sjedili za istim stolom nekoliko dana prije.
1974 godine1990te jugoslavija je bila pri kraju razvoja krstareće rakete. Posle toga nebi nijedna država iz okruženja srala po nama što je bogato usledilo.
Dođe nosač aviona - potopiš. Kraj priče.
Sravnjen sa zemljomil sam slep il ti opet lazes ko tvoj av
kad pre iznikose one zgradurine ko kisne gliste....kakvi su prekonocni neimari jevreji ybtSravnjen sa zemljom
pucate polako
Tel Aviv je vec rusevina a tek smo u drugom danu rata
Samo prvi sprat.Zar mu nije kuća uništena prije 2 dana?
il sam slep il ti opet lazes ko tvoj av
Каква јурњава и паника .... пада ли ти на памет да посјетиш некад неко насељено мјесто - за почетак.
Мук је из Израела - нема се шта друго ни објавити.
Ако су им дронови 200km/h прошли ~1500+km - питање је шта још.
i tako rece nas dlugomir iIransko ministarstvo inostranih poslova je objavilo da su spremni da potpišu sporazum po kom će se obavezati da neće imati nuklearnu bombu.
Prema tome - Izrael je uspeo.
nadmasio si i vucicevicasvi live feedovi su ugaseni pocetkom rata
gledas neke zastrele snimke
a stanje je ovakvo
Gotovi su, Tel Aviv više ne postoji na mapama.Sahidi vladaju nebom Tel Aviva u sred bela dana
Iron Dome je propao skroz
Kakve su ovo kartonske makete?
razmisli logicnonadmasio si i vucicevica![]()