Simo Dubajić
Domaćin
- Poruka
- 3.079
Sretno Iran!!! Satarite ih! Oleeeeeeeeeeee!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sretno Iran!!! Satarite ih! Oleeeeeeeeeeee!
tacno ali ne menj ko je vukao konceej ti se mani tih tovjih internetaskih gluposti
jer dok si ti piso u prasinu ili prduckao pod jorganom od 1992 do 1995 u bosni je GLAVNI FINANSIJER ALIJINIH dzihadlija bio IRAN .
da ,IRAN
on je okupio oko sebe jos arapskih yemalja u novcu i preko amera iydejstvovao njihovu pdorsku muslimanima u bosni
o tome sam vec pisao i postavljao dokaye i puno toga ima na netu. iran je najvise finansirao svo to snabdevanje alijinih fanatika.
dali su i 400 pripadnika NACIONALNE GARDE medju kojima je bio i onaj general ubijen pre koju godinu...
i bina ledna sa 3000 njegovih mudzahedina koji su dosli u bosnu je finansirao iran.
niko od srba u bosni iran podrzavati nece. a ni od normalnih srba ovde
ok, shvatam ja da je jevrej za svoj interes. shvatam ja i kako nas je izhebao s amerom u vasingtonskom sporazumu - to nek PAMTE OVE TRAMPOVE PRISTALICE ...
ali nas nije licno ubijao i placao ameriku 1992 da bi nas ubijale dzihadlije
od islamske revolucije i humeinija to je zemlja koja je direktna opasnost po nromalan svet, to su dzijadisti na vlasti
a ti kadvec volis da likujes kod tudjih ratova,
uzmi onda srbine kokice i pozeli im da se medjusobno istamane da kamen na kamenu ni od jendih ne ostane
ali to je nemoguce.
ameri bi overili iran.
Je l vidiš koliko smo mi Srbi uzvišen narod. Neki među nama su za Iran iako je Izrael saveznik RS, a Iran vaš saveznik.Ja cijelim srcem uz Iran, ma bila bih i protiv crnog đavola ako bi udarao Izrael![]()
ma jel deGeneralno ne volim nasilnike, svako ko provodi nasiljem svoje ciljeve bez obzira na žrtve je nasilnik a ja kao što ti već objasnih ne volim nasilnike.
Zanima me tvoje mišljenje i to uz koga si ti ono baš pravoJa cijenim svakog ko je protiv muslimana.
Ja cijenim svakog ko je protiv muslimana.
Jesu li postigli šta?To se ovako radi, stim da dobar deo ovih raketa ode na gusto urbano područje.
Na kraju, kaže se da se nažalost desilo.
Je l vidiš koliko smo mi Srbi uzvišen narod. Neki među nama su za Iran iako je Izrael saveznik RS, a Iran vaš saveznik.
Kad biste vi umesto onog što vam je korisno, pre izabrali ono što mislite da je pošteno?
Oh,a nekog ovde zanima tvoje mišljenje?Zanima me tvoje mišljenje i to uz koga si ti ono baš pravo
De, razligu!
Je l vidiš koliko smo mi Srbi uzvišen narod. Neki među nama su za Iran iako je Izrael saveznik RS, a Iran vaš saveznik.
Kad biste vi umesto onog što vam je korisno, pre izabrali ono što mislite da je pošteno?
iran je bio glavni finansijertacno ali ne menj ko je vukao konce
to je toovo je momenat kad napravis kokice i gledas show...j3be mi se i za jedne i druge.
Prvog tebe vidim, citirao si me, pokušavaš neke provokacije, komunikacijeOh,a nekog ovde zanima tvoje mišljenje?![]()
iran je bio glavni finansijer
ameri utrcavaju jer dobijaju lovu veliku od islamista sirom sveta
ok vide oni tu i priliku da ''male ruse'' tj srbe sto vise satru, rasparcaju,,,
no bitno ej ko je finansirao dyihadlije ovde, i koje ovde imao agenturu osamdesetih u zenici...
IRAN
tad su im ameri bili dobri momci jel de ?
jel su bili na njihovoj strani i jel su ih iranci placali a srbin nije imao te mogucnosti
a sad kada nisu na njihovoj strani i kada jevrej placav vise , sada im nisu ok ?
moja zelja od tog rata je da neko satre taj iran da kamen na kamenu ne ostane
jer ne verujem da ce iko tamo skloniti tu dzihadisticku garnituru vlasti...
i te kako sve razumemCitas ali ne razumes...nema veze....
to je to
nek se sravni iran , a sad ako i izrael bude sheban u tom sukobu no problemo
poslacemo im saucesce i zaljenje preko vasingtonskog sporazuma
VAŽNO:
Iransko zapovjedništvo zračne obrane objavljuje da je oborilo dva izraelska borbena zrakoplova F-35 'Adir'.
Također objavljuju da je zarobljena pilotkinja izraelskih zračnih snaga.
Problem za Iran je što sad ide izraelska odmazda, sad su ga fasovali Iranci...To se ovako radi, stim da dobar deo ovih raketa ode na gusto urbano područje.
Na kraju, kaže se da se nažalost desilo.