Израел је напао иранске нуклеарне објекте, убијени војни команданти у великом нападу

Ко има веће шансе у сукобу?

• Израел

glasova: 62 68,9%
  • Иран

glasova: 28 31,1%

• Ukupno glasova
    90
Sretno Iran!!! Satarite ih! Oleeeeeeeeeeee!
1000006115.jpg

ej ti se mani tih tovjih internetaskih gluposti

jer dok si ti piso u prasinu ili prduckao pod jorganom od 1992 do 1995 u bosni je GLAVNI FINANSIJER ALIJINIH dzihadlija bio IRAN .
da ,IRAN

on je okupio oko sebe jos arapskih yemalja u novcu i preko amera iydejstvovao njihovu pdorsku muslimanima u bosni

o tome sam vec pisao i postavljao dokaye i puno toga ima na netu. iran je najvise finansirao svo to snabdevanje alijinih fanatika.
dali su i 400 pripadnika NACIONALNE GARDE medju kojima je bio i onaj general ubijen pre koju godinu...

i bina ledna sa 3000 njegovih mudzahedina koji su dosli u bosnu je finansirao iran.

niko od srba u bosni iran podrzavati nece. a ni od normalnih srba ovde

ok, shvatam ja da je jevrej za svoj interes. shvatam ja i kako nas je izhebao s amerom u vasingtonskom sporazumu - to nek PAMTE OVE TRAMPOVE PRISTALICE ...

ali nas nije licno ubijao i placao ameriku 1992 da bi nas ubijale dzihadlije

od islamske revolucije i humeinija to je zemlja koja je direktna opasnost po nromalan svet, to su dzijadisti na vlasti

a ti kadvec volis da likujes kod tudjih ratova,
uzmi onda srbine kokice i pozeli im da se medjusobno istamane da kamen na kamenu ni od jendih ne ostane

ali to je nemoguce.

ameri bi overili iran.
tacno ali ne menj ko je vukao konce

Ja cijelim srcem uz Iran, ma bila bih i protiv crnog đavola ako bi udarao Izrael :D
Je l vidiš koliko smo mi Srbi uzvišen narod. Neki među nama su za Iran iako je Izrael saveznik RS, a Iran vaš saveznik.
Kad biste vi umesto onog što vam je korisno, pre izabrali ono što mislite da je pošteno?

Generalno ne volim nasilnike, svako ko provodi nasiljem svoje ciljeve bez obzira na žrtve je nasilnik a ja kao što ti već objasnih ne volim nasilnike.
ma jel de

onda islamsite ne bi trebalo da smislimo ocima zar ne ?

imamo 500 godina razloga za to, danak u krvi ...

a da se podsetimo i da je glavni finansijer dzihadlija u bosni tokom rata bio IRAN

humeinijeva islamska revolucija je oslepila aliju i jos vise yacrtala cilj...

tada je iran placao americku naklonost dzihadlijama u bosni. tad im je amer bio ok ?

e sad im nije ok jer je na strani protivnika

e pa j.ebi ga sokole, srbin nije imo da plati amera, jevrej ima pa je iran ispusio u startu...

Je l vidiš koliko smo mi Srbi uzvišen narod. Neki među nama su za Iran iako je Izrael saveznik RS, a Iran vaš saveznik.
Kad biste vi umesto onog što vam je korisno, pre izabrali ono što mislite da je pošteno?
:roll:

Nikad.

tacno ali ne menj ko je vukao konce
iran je bio glavni finansijer

ameri utrcavaju jer dobijaju lovu veliku od islamista sirom sveta

ok vide oni tu i priliku da ''male ruse'' tj srbe sto vise satru, rasparcaju,,,

no bitno ej ko je finansirao dyihadlije ovde, i koje ovde imao agenturu osamdesetih u zenici...

IRAN

tad su im ameri bili dobri momci jel de ?

jel su bili na njihovoj strani i jel su ih iranci placali a srbin nije imao te mogucnosti

a sad kada nisu na njihovoj strani i kada jevrej placav vise , sada im nisu ok ?

moja zelja od tog rata je da neko satre taj iran da kamen na kamenu ne ostane

jer ne verujem da ce iko tamo skloniti tu dzihadisticku garnituru vlasti...

ovo je momenat kad napravis kokice i gledas show...j3be mi se i za jedne i druge.
to je to

nek se sravni iran , a sad ako i izrael bude sheban u tom sukobu no problemo
poslacemo im saucesce i zaljenje preko vasingtonskog sporazuma

iran je bio glavni finansijer

ameri utrcavaju jer dobijaju lovu veliku od islamista sirom sveta

ok vide oni tu i priliku da ''male ruse'' tj srbe sto vise satru, rasparcaju,,,

no bitno ej ko je finansirao dyihadlije ovde, i koje ovde imao agenturu osamdesetih u zenici...

IRAN

tad su im ameri bili dobri momci jel de ?

jel su bili na njihovoj strani i jel su ih iranci placali a srbin nije imao te mogucnosti

a sad kada nisu na njihovoj strani i kada jevrej placav vise , sada im nisu ok ?

moja zelja od tog rata je da neko satre taj iran da kamen na kamenu ne ostane

jer ne verujem da ce iko tamo skloniti tu dzihadisticku garnituru vlasti...

Citas ali ne razumes...nema veze....

Back