Karadjordje
Domaćin
- Poruka
- 4.695
Sve je to organizovano sa Zapada, podrška je većinski bila od sunita, a Iran za razliku od drugih nije priznao Kosovo. Izrael jeste.
Meni dovoljno
Nije dovoljno. J3bes i jedne i druge.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve je to organizovano sa Zapada, podrška je većinski bila od sunita, a Iran za razliku od drugih nije priznao Kosovo. Izrael jeste.
Meni dovoljno
ja videh dve kako roknuse po sred grada...Ovde se vidi da PZO kratkog dometa skinuo barem 90%
Naravno da Rusija treba pokrenuti preventivni napad na Nemacku i Baltik,kao sto to Izrael radi.Jos samo da se oslobode cionistickog sluge Putka
Da. Zato mi ima logike da su pre napada na Iran u Siriji postavili sunite na vlast umesto Asada.suniti su pichicke...dobri su jedino za klan..e kršćana i šiita.
kako je moguće da uz svu zapadnu tehnologiju ne mogu pokriti teritorij veličine jedne vojvodine
Što bi ti pošalju 200 komada,dođe do Izraela 40...ja videh dve kako roknuse po sred grada...
e tako je mogo i slobo 99te
da vama posalje desetak , kad ste se onoliko radovali bombardovanju
Kakav čovek, prvi napao, pa mu sad Iran prešao crvenu liniju.
Iranci imaju supersonične rakete a to ne može da se zaustavi.kako je moguće da uz svu zapadnu tehnologiju ne mogu pokriti teritorij veličine jedne vojvodine
nemoj pricati kojestarijeSve je to organizovano sa Zapada, podrška je većinski bila od sunita
jao ...., a Iran za razliku od drugih nije priznao Kosovo. Izrael jeste.
Meni dovoljno
U gazi su odavno celom svetu pokazali da su neljudi.Kakav čovek, prvi napao, pa mu sad Iran prešao crvenu liniju.
Pričaj nešto što je realno, nemoj da si ostrašćeni navijač koji priča ono za šta navija, a što ne može biti.Rusija ima da vrati St. Petersburg Švedima, a ne da izvodi preventivne napade, jer će dobit po pičci
lako je tebi o ciframa preko tastature kao da su to bonbone...Što bi ti pošalju 200 komada,dođe do Izraela 40...
Jesu li te supersonjače konvencionalno oružje?Iranci imaju supersonične rakete a to ne može da se zaustavi.