Petar_Petrovic
Elita
- Poruka
- 15.884
Neki istoricari tvrde da taj "izvestaj" nigde nije sacuvan u nemackoj komandi i da je cela ta prica izmisljena.Није лаж.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neki istoricari tvrde da taj "izvestaj" nigde nije sacuvan u nemackoj komandi i da je cela ta prica izmisljena.Није лаж.
Ja sam neutralan.da nema emocija zato je neophodno da NATO bude unisten da bi Srbija bila slobodna
Ko god unistava NATO je moj prijatelj
Jer neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj
A sta ti imas od toga da podrzavas NATO i Izrael ?
Биби је планина од човека.
исламизирани Србин прича о хаплогрупама. каква комедија.Bendžamin Milekowski.
@Krishna koju podgrupu R1a ima ovaj Poljski Migrant ? Slovenska ili Iranska jer jevrejska nije.
исламизирани Србин прича о хаплогрупама. каква комедија.
мислиш, ви исламизирани власи.. mi Iliri ..
мислиш, ви исламизирани власи![]()
Није лаж.
Jesi li znao da je starovlaški varijanta albanskog?
Verovatno ti se ne svidja podatak da grad Bukurešt se slaže sa albanskim Bukur është.
I Hitler je bio demokratski izabran.Kako može biti izdajnik demokratski izabran predsjednik? Objasni po kojem članu kojeg američkog zakona je izdajnik i pokaži pravomoćnu presudu američkog suda.
![]()
I Hitler je bio demokratski izabran.
Ti se baš voliš malo žešće blamirati, ajde, samo nastavi.
па романска (или романизована) струја унутар арбанашког језика стила је из области данашње Румуније, јер романски супстрат арбанашког језика је источнобалкански, а не западнобалкански. то је позната чињеница. ако Арбанаси имају некакве везе са старим балканским народима, онда су то Дачани, а не Илири.Jesi li znao da je starovlaški varijanta albanskog?
Verovatno ti se ne svidja podatak da grad Bukurešt se slaže sa albanskim Bukur është.
Ja sam neutralan.
Pa treba da navijamo da se što više roka po Bliskom IstokuTako je . Razmisli logicno. Amerikanci ce morati da povuku snage sa Kosmeta i NATO Pakt u celini ako budu dovoljno pritisnuti na nekom drugom ratistu.
Za njih je Kosovo od trecerazrednog interesa.
A za nas naravno od prvorazrednog.
JA ne mrzim Jevreje i ako su demonizovani i ako su raspeli Hrista . Zalim ih.
Ali svakako gledam interes Srbije i interes Srbije jeste da rat izmedju Izraela SAD i Irana sto duze traje da se tamo NATO pakt maksimalno potrosi i unisti.
I?Jevreji su dominantna elita u Americi koju su skoro potpuno preuzeli od anglosaksonskih protestanata 1960-ih nakon ubistva Kenedija koje su oni organizovali. Jevreji čine oko 2% stanovništva Amerike, ali su na Vol Stritu, u akademskoj zajednici, u izdavaštvu, u medijima, u Holivudu itd. puno više zastupljeni. U pomenutim krugovima ih ima od 20-30% do 70-80%, pametnom dosta.
Ne troluj.Može to i bolje. Kreni:
Lagali smo da je Hamas ratovao u Bosni. Hanije se sigurno nije prljao u rovu.
Ne znam otkud nam ideja da je Sulejmani bio u Bosni kad ne postoji nijedan relevantni dokaz. Biće da smo Ljubomorni jer je neko pomagao Bošnjacima u ratu pa konstruišemo svašta jer smo želeli da nestanu.
Kako ti se čini ispravka ?