DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 53.449
Ne navijam za nikoga ni jedni ni drugi nisu nasi prijatelji sem Libije od tih zemalja, pogotovo za vreme Gadafija.Tačno.Zato navijamo za Izrael.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne navijam za nikoga ni jedni ni drugi nisu nasi prijatelji sem Libije od tih zemalja, pogotovo za vreme Gadafija.Tačno.Zato navijamo za Izrael.
ti zaista misliš da iran nema informacije o izraelskim političarima i vojnom osoblju...ali odluka o njihovoj likvidaciji je samo politička odluka...ubistvo pojedinaca nema značaj...ali uništenje petrodolara i te kako...ali iranski vrhovnici više nisu revolucionari već uhljebe koji blebeču...Problem sa Iranom je taj sto su oni probuseni bezbedonosno i to na vrhu,zato imas odavanje lokacija ljudi i mesta.
da Iran objavi rat Rusiji a Izrael Francuskoj. zasto da nenapad je došao iz iračog zračnog prostora...dovoljan razlog da iran objavi rak iraku u kojem šiiti čine ogromnu večinu..
Ne navijam ni ja iz ljubavi,nego zbog reciprociteta prema Irancima.Ne navijam za nikoga ni jedni ni drugi nisu nasi prijatelji sem Libije od tih zemalja, pogotovo za vreme Gadafija.
Sad zasigurno znaju da im ti zapovjednici stožera nisu ubačeni sa strane .Iran potvrdio smrt glavnih zapovjednika iranske vojske, Iranske revolucionarne garde
Samo rokaj Netanjahu.То је државни тероризам, Израел је терористичка геноцидна држава.
Nije, Iran stalno prijeti uništenjem Izraela, podržavali razne skupine koje su se borile protiv Izraela i od kojih je većina uništena unazad godinu dana. Sad je na redu Iran, jer takvoj državi se ne može dopustiti posjedovanje oružja masovnog uništenja.То је државни тероризам, Израел је терористичка геноцидна држава.
ne treba zbristai izrael...izraelska moć leži u petrodolaru...uništi petro dolar i dobio si rat...napad na katar,kuvajt,saudiju,emirate i njihove plinske i naftne instalacije ozbiljno će oštetiti petrodolarako Iran bude rešio, da ozbiljno uđe u sukob, u rat,... zbrisaće Izrael, zaista.
Jer on to može, a Ruska pomoć će biti na njihovoj strani pa mislim i kineska.
Ne znam šta to treba Izraelu (za sukob je potrebno dvoje).
No možda su u pitanju neke varijante sa ekonomijom - cena nafte ili tak nekak...
Izrael preti unistenjem celom bliskom istoku,a vec je mnoge drzave i unistio,proterao milione izbeglica u evropu,a sad preti i upotrebom nuklearnog oruzja,glavni su mesetari na medjunarodnom bankarskom trzistu.Takva drzava nije smela da poseduje nuklearno oruzjeNije, Iran stalno prijeti uništenjem Izraela, podržavali razne skupine koje su se borile protiv Izraela i od kojih je većina uništena unazad godinu dana. Sad je na redu Iran, jer takvoj državi se ne može dopustiti posjedovanje oružja masovnog uništenja.
ako izraelupotrebi nuklearno oružje...rusija bi u istom trenutku trebala da upotrebi svoje i riješi pitanje ukrajine...ali putin je cionistički lutak stoga...Neverovatno da neko ima
Izrael preti unistenjem celom bliskom istoku,a vec je mnoge drzave i unistio,proterao milione izbeglica u evropu,a sad preti i upotrebom nuklearnog oruzja,glavni su mesetari na medjunarodnom bankarskom trzistu.Takva drzava nije smela da poseduje nuklearno oruzje
Iran ne može Izraelu pera odbit.ako Iran bude rešio, da ozbiljno uđe u sukob, u rat,... zbrisaće Izrael, zaista.
Jer on to može, a Ruska pomoć će biti na njihovoj strani pa mislim i kineska.
Ne znam šta to treba Izraelu (za sukob je potrebno dvoje).
No možda su u pitanju neke varijante sa ekonomijom - cena nafte ili tak nekak...