dragon x
Legenda
- Poruka
- 52.839
Za sve, svjetski rat.Bezbedonosne? To je već po principu kako za koga…
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za sve, svjetski rat.Bezbedonosne? To je već po principu kako za koga…
Već bi nastao kmeket do nebesa “radijacijaaaaaa!’”, kao od Fukušime.Нема никаквих потврда ...
Сутра сликање код Фордоуа којем не би требало прилазити пар деценија - ако је погођен.![]()
Kolega je CG suverenista…Za sve, svjetski rat.
Znači nebitan.Kolega je CG suverenista…
Ali, nepravde li, zbog toga ne dobiva Nobelovu nagraduA hvali se i da je pomirio Srbe i Albance i resio problem Kosova...
Retko vidjena budala...
...
Uzmimo u obzir da ovde ima i entuzijasta (kao što je De Sisti) koji dokazuju da su na ovoj slici “begunci iz Teherana” - ko veruje u Iranke koje se po okolini Teherana šetaju u šorcevima i majcama na bratele poverovaće i u to.Манан Раиси, члан иранског парламента из града Кома (близу места где се налази фабрика Фордоу):
Супротно изјавама лажљивог америчког председника ....,
нуклеарна постројења у Фордову нису претрпела озбиљну штету. Уништена су само надземна постројења која се могу обновити. Трампове лажне тврдње о „уништењу Фордоуа“ су у супротности са чињеницом да су напади били толико површни да није било ни жртава у постројењу. Али ми ову америчку агресију видимо и као директно убацивање Америке у рат. Сада ће Иран одлучити како и на који начин да одговори на очигледну глупост Сједињених Држава.
![]()
Bibi izgleda nije računao na onolike rakete....
Prvo sto prirodno i logicno sledi jeste prekid diplomatskih odnosa Irana sa Amerikom...
Napali su prvi, a onda traze da Iran prekine rat
....
uskoro ce i on dobiti po tintariPutin sa Sijem na vezi se kida od smeha....
![]()
За сада нема потврде SAR-а. Нема груписања кратера. Нема мултиспектралне анализе бљеска. Нема потписа подземног пожара. Нема BDA петље. Ако се Фордоу и даље окреће сутра, Вашингтон је управо извео најскупљу операцију утицаја у историји разбијања бункера, само да би гледао како се Техеран пење лествицом ескалације неоштећен.
Добро, прате те аномалије озбиљније земље.Već bi nastao kmeket do nebesa “radijacijaaaaaa!’”, kao od Fukušime.
Koliki strahovi muče vas susede.uskoro ce i on dobiti po tintari
Јесмо. На амерички притисак и руски пристанак.Mi smo recimo nas nuklearni materijal iz Vince svojevremeno poslali u Rusiju ja mislim...
...
Нека му их смишља кум Вук Драшковић.Почни да смишљаш наслове за Шешељеве књиге
исто као и чињеницу да израелско правосуђе води кривични поступак против Бибија, који им је највећи државник у последњих 50 година.. то је демократска држава. али то је све споредно у овим околностима. а шта је битно? па битно је то да је Биби спасио српско руководство и институције државности Српске.
Ма нису могли ништа ни Стражевици после три месеца свакодневног бомбардовања! Добро, ово су веће бомбе, али не верујем у битно другачији резултат.
У овом твиту јасно пише да је Сулејмани дошао у Сребреницу у периоду рата у БиХ 1998. године. Сви ми одлично знамо да је рат у БиХ тада одавно био завршен, а ако је заиста долазио у Сребреницу 1998. године, дошао је само да честита Војсци РС на успешном ослобађању Сребренице јула 1995. године.