УН: „дубока забринутост“

Ноћ. Најкраћа у години.Dakle...trla Trampbaba dlan da joj prodje dan...
...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ноћ. Најкраћа у години.Dakle...trla Trampbaba dlan da joj prodje dan...
...
u tri minuta, cestitao je samom sebi , jer je dugo on znao da ce morati ovo da uradi, uz to priznao 1000 amerikanaca je poginuo u dosadasnjim borbama
cestitao i bibiju
i sada kaze da je zavrseno
Nismo “mi” nego je Tadić Pokorni kao običan kmet predao dovoljno plutonijuma za 10 bombi.Mi smo recimo nas nuklearni materijal iz Vince svojevremeno poslali u Rusiju ja mislim...
...
Trump calls Iran strikes ‘spectacular military success’
![]()
Pitaj vlasnika kanala zbog čega nema satelitskih snimaka Izraela.
Sad je Mstiju Tramp odjednom dobar. Pitaj ga koliko ga je samo psovao oko Rusije.Toliko spektakularan da su svetski mediji konstatovali isti sa par sati zakasnjenja...
A u Iranu se pitaju da li je neko jace hrkao ili su Ameri napali...
Kakva neopevana budala...
Ali to je valjda usud Amerike...da je vode budale...
...
Izvlači Bibija iz bule?Доналд Трамп: Иран сада мора да склопи мир. Ако то не учини, будући напади ће бити далеко већи.
Uvlači čitav svijet u veće probleme. Kako ekonomske tako i bezbjedonosne.Izvlači Bibija iz bule?
Izvlači Bibija iz bule?
Nzm, biju tetkini al biju i strinini:A gdje je sletio kargo avion, po sljivicima?
Bezbedonosne? To je već po principu kako za koga…Uvlači čitav svijet u veće probleme. Kako ekonomske tako i bezbjedonosne.
Amerikanci se diplomatski obratili Iranu prije napada, poručili da ne planiraju promjenu režima
Sjedinjene Američke Države u subotu su se diplomatskim kanalima obratile Iranu prije zračnih napada, prenosi američki CBS News, partner BBC-ja. Prema tim informacijama, Washington je poručio Teheranu da su ti udari jedino što planiraju poduzeti te da "ne postoje namjere za promjenu režima".
CBS također navodi da su početkom tjedna visoki američki dužnosnici izjavili kako je predsjednik Donald Trump odbio prijedlog o atentatu na iranskog vrhovnog vođu ajatolaha Alija Hameneija.
Trump zahvalio izraelskoj vojsci i pohvalio američke pilote: "Ovakvu operaciju svijet nije vidio desetljećima"
Američki predsjednik Donald Trump u noćašnjem obraćanju još je zahvalio izraelskoj vojsci na, kako je rekao, "sjajnom poslu", a posebne pohvale uputio je američkim pilotima i vojnicima koji su sudjelovali u napadu na iranska nuklearna postrojenja.
"Želim zahvaliti izraelskoj vojsci na divnom poslu koji su obavili, a još važnije, želim čestitati velikim američkim domoljubima koji su večeras upravljali tim veličanstvenim strojevima, kao i cijeloj američkoj vojsci na operaciji kakvu svijet nije vidio već mnogo, mnogo desetljeća", rekao je Trump u obraćanju naciji u subotu navečer.
Dodao je da nijedna vojska na svijetu ne bi mogla izvesti ono što su SAD učinile te večeri, te pohvalio vrh američkog zapovjedništva.
"Također želim čestitati predsjedniku Združenog stožera, generalu Danu 'Razin' Caineu, spektakularnom zapovjedniku, i svim briljantnim vojnim umovima uključenima u ovaj napad."