Izopačenjaci protiv ministarstva finansija

Zalazem se ja i za osnovna prava Roma pa nisam Rom. Ti ocigledno imas problem da razlikujes da je nesto legalno i da razlikujes da je nesto beneficirano?
A sto se tice marihuane, pa nju je Seselj govorio da ce legalizovati? Sto se onda ti bunis?

urospo:
Gwydion:
Ej, alo bre nesrecnice. Pederluk je u Srbiji legalizovan onog momenta kadje dekriminalizovan, a to su uradili Milosevic i Seselj. Iskreno mislim da su cak uzivali sto su to uradili. A to sto ti ocigldno imas problem sa svojim homoseksualnim porivima, sto toliko ocigledno iskace iz tvojih postova, jetvoj problem. Nemoj nas da smaras sa tim.

E srecniče, kad budes naucio sta znaci legalizovanje pederluka, onda se javi...pored ostalog legalizacija naci i priznavanje brakova pederima....ali naucices vec vremenom sve.....

A ko ima probleme sa homoseksulanim porivima se moze zakljuciti iz dosadasnjih postova.Ti se zalazes za legalizaciju...pa svako normalan moze zakljuciti ko onda ima navedene probleme...

Pa zar nije logicno da ako Pera recimo duva vutru, da ce se taj Pera zalagati za legalizovanje marihuane da bi Peri vutra bila pristupacnija, jeftinija itd.

Mislite o tome...

I necu vise da raspravljam, idi pa se zali vlastima da ti legalizuju pederluk i marihuanu...zaobidjime vise sa tom temom...[/quote]

Gwydion:
Opet frustracija. Vidis, ja nema ceg ada se bojim. Dete se ugleda na oca i ako je otac dovoljno musko onda ima dobar model. Da li ti mislis za sebe, a ocigledno mislis, da nisi dobvoljno musko?

urospo:
Bravo, prava recenica....pa da vidimo da li bi onda kad bi im deca(ne daj boze) postali ****** isto ovako pisali......nekim mnogo treba da nesto shvate....

Bravo...kazes dete se ugleda na oca? pa jel to znaci da su pederima ocevi bili homoseksualci pa su se ugledali na njih i zbog toga postali ******?

E nemoj vise da se brukas i da se ljudi smeju ovde tvojim glupostima i provalama....ohladi se malo...

A tim vredjanjima samo pokazujes ko si i kakav si...i kad nemas sta vise da kazes ti pocnes da vredjas...... sto se mene tice nastavi sto vise da vredjas mene i druge forumase sa kojima se ne slazes, pa da svi ljudi sto pre shvate kakav si.....samo napred....uzdravlje.... :lol:

Opet ti pokusavas da privuces paznju? Kazes ja lupam?
Gde si procitala da sam rekao da su homoseksualcima roditlji takodje bili homoseksualci? Jasam samo rekao da se dete ugleda na oca/majku ida ga to formira. Otac mu nije morao biti homoseksualac ali je mozda bio ozenjen dominantnom majkom pa sin nije mogao da ima primer adekvatnih muskih karakteristika jer je, mozda, majka preuzela deloove oceve uloge i tako ga simbolicno feminizirala? Hoces da kazes da je to nemoguce? Ili ako musko raste samo sa majkom, mislis da u nedostatku oceve figure nema vecih sansi da mu se razvije uslovljena homoseksualnost? Ako mislis da nema ne bi polozila prijemni na psihologiji pre dosta godina :P

urospo:
Gwydion:
Opet frustracija. Vidis, ja nema ceg ada se bojim. Dete se ugleda na oca i ako je otac dovoljno musko onda ima dobar model. Da li ti mislis za sebe, a ocigledno mislis, da nisi dobvoljno musko?

urospo:
Bravo, prava recenica....pa da vidimo da li bi onda kad bi im deca(ne daj boze) postali ****** isto ovako pisali......nekim mnogo treba da nesto shvate....

Bravo...kazes dete se ugleda na oca? pa jel to znaci da su pederima ocevi bili homoseksualci pa su se ugledali na njih i zbog toga postali ******?

E nemoj vise da se brukas i da se ljudi smeju ovde tvojim glupostima i provalama....ohladi se malo...

A tim vredjanjima samo pokazujes ko si i kakav si...i kad nemas sta vise da kazes ti pocnes da vredjas...... sto se mene tice nastavi sto vise da vredjas mene i druge forumase sa kojima se ne slazes, pa da svi ljudi sto pre shvate kakav si.....samo napred....uzdravlje.... :lol:

Baron Ungern:
Uslov za kredit heteroseksualni brak

U svojoj izjavi od pre nekoliko dana, ministar Mlađan Dinkić obavestio je široku javnost da će Ministarstvo finansija građanima/kama odobravati ekstra povoljne stambene kredite, ali jedan od uslova za to je da se radi o bračnom paru.

Podsećamo da u demokratskoj, pro-evropskoj Srbiji koja poštuje ljudska prava brak, još uvek, mogu sklopiti samo heteroseksualni parovi dok je ta privilegija uskraćena istopolno orijentisanim osobama. Novim Zakonom o porodici izjednačene su bračne i vanbračne zajednice, ali ne i kada je u pitanju kredit za stan. Podsećamo da su i vanbračne zajednice rezervisane samo za heteroseksualnu populaciju.

Prema pomenutom Zakonu, nevenčane osobe, gej muškarci, lezbejke nisu građani/ke koji/e zaslužuju da dobiju kredit po povoljnim uslovima.

Da li je to poruka koju svesno ili nesvesno šalje ministar Dinkić? Da li se ovakva odluka može povezati sa pro-natalitentnom politikom koja je počela zajedno sa ratovima, nastavljena vladavinom Slobodana Miloševića, a koja još uvek egzistira zahvaljujući retrogradnim političarima/kama koji/e porodicu vide kao osnovno polazište njihovih manipulacija.

Mnogo se puta pokazalo da se zbog svake male nagrade građanima/kama od njih zahteva slepa poslušnost prema vlastima, čime se neprestano stvaraju armije lojalnih građana/ki koji će u ime države vršiti najgore moguće diskriminacije prema Drugima i Različitima.

Da li će sledeća odrednica biti sa za kredit mogu konkurisati jednino pravoslavni bračni parovi ili parovi koji se nacionalno identifikuju kao Srbi?

Ministar Dinkić i njegovi/e saradnici/ce moraju da razmisle o tome koliko nelagodnosti stvaraju ovakvom ili sličnim odlukama.

Queeria LGBT radna grupa iz Beograda protestuje zbog ovakve politike isključivanja koju podržava i ministar finansija svojom najnovijom odlukom plašeći se da će se ovakve vrste isključivanja proširiti i na sve ostale segmente uređenja društvenog života kao i na mogućnost zadovoljenja ljudskih i manjinskih prava zagarantovanih verifikovanim međunarodnim ugovorima.

Ova odluka direktno diskriminiše jedan deo građana i građanki Srbije, stavljajući ih u red nepodobnih za dobijanje kredita zbog njihovog seksualnog opredeljenja a ne prema mogućnosti za vraćanje kredita, kako je uobičajena praksa u zemljama kojima, kako se prezentuje, težimo dugoročno da se pripojimo.

Aktivisti i aktivistkinje Queeria LGBT radne grupe Beograd

Дакле, испада да је третирање педерлука као нечег нормалног и, штавише, напредног, и финансијска подршка истом од стране државе неопходан предуслов за улазак у Европу!

Ја баш и не бих у такву Европу. А Ви?

Evo ga jedan od najvecih biseraka na Krstarici, a taman sam pomislio da je pobegao glavom bez obzira -zbog svoje gluposti...

Ko o cemu Baron o pederima,Sorosu,Cedi,... A bio je na filozofskom faultetu,c-c-c-c :roll:

Tema bi bila jedna u nizu slicnih o pederima, da nije od bisera koji je izjavio:
Da je rupnjak normalna hetero aktivnost ("Жена између два мушкарца - јак ми хомосексуализам. Свак нормалан би пре помислио на хетеро-групњак") :lol: :lol:

Inace, saopstenja svih i svakakvih ce uvek biti (spasite pingvine na juznom polu,pr.) Ali ljudi kojima je ispran mozak sa Sorosem,Cedom,pederima i ostalim pricama, koje se kod nas protezu od Slobinog dnevnika do Kurira, ce biti 3 puta vise,uvek.
A i njihovih crnih bisera:

:P
------------------------------------------------------------------------
Baronovi biseri:

1.Da legija treba biti pusten! ("optuznica protiv njega treba da padne")

2.Da su oni ljudi, koje je ministar pravde Zoran Stojkovic- poslao na robiju zbog "zlomisli", ustvari ZASLUZILI da tamo odu! ("А чисто сумњам да оптужени нису били маоисти, када их је подржао Драгољуб Мићуновић")

3. Da Jocic nije obijao trafike ("ko jos veruje u price o trafikama")

4. Da je rupnjak normalna hetero aktivnost ("Жена између два мушкарца - јак ми хомосексуализам. Свак нормалан би пре помислио на хетеро-групњак")

Ako je neko gledao prvoaprilsku salu B92 i njihovu "Akciju" za razvoj "gej turizma u Srbiji" mogao je vidti koliko je ministar iz vdale bio komican. A najjadniji je bio Vucic koji se maksimalno upetljao. Ja ocekivao da on onako kategoricki i muski kaze da je to sve lose i sl, a on kako je liberalan i otvoren i tek na kraju kako on to ne podrzava, ali... bruka!

Back