Изненадни бол на десној страни главе

Нисам контролисао. Раније када сам вадио зуб, пре неколико година, зубар је рекао типа: Да треба нека чиста да се излечи. Рекао да ми може представљати проблем ако то не средим. Проблем са синусима.
Pa zato ti kažem
I mene kad sevne sve zvezde vidim
Cista nekad može i sama da pukne ali je ipak neophodno da ti je otorinolaringolog pogleda
Za običnu iritaciju mnogo mi pomaže inhalacija bosiljkom
Može i svež i suv, mada kažu da je suv jači
Sipaš ključalu vodu u širu posudu,dodaš dve supene kašike bosiljka i staviš peškir na glavu i da pada preko posude
Minut dva udišeš pa napraviš pauzu
Kad se ohladi podgrej
Ta doza je dovoljna za tri inhaliranja

Често ми се дешава да док нешто радим одједном се јави севајући бол на десној страни главе. Као да се јави бол у мозгу (знам да мозак не осећа бол). И када се јави тај изненадни бол, десно око ми се затвори да би ублажио бол. О чему је реч?

Ovo sa desnim okom sam previdela, nisam razumela da li ti se oko samo zatvori ili ti zažmuriš od bola?
Ako se oko samo zatvara, ona ipak kod neurologa kao što su rekle koleginice i nemoj da odugovlačiš odlazak.

Ovo sa desnim okom sam previdela, nisam razumela da li ti se oko samo zatvori ili ti zažmuriš od bola?
Ako se oko samo zatvara, ona ipak kod neurologa kao što su rekle koleginice i nemoj da odugovlačiš odlazak.

Ja nisam previdela, ali sam razumela da je to neko zatvaranje oka kao kad sine
munja ( i pukne grom) pa po nekom refleksu zatvoris oko.

Ljudi i meni se desi, ali to je nesto sto je kod mene na trenutke prisutno pa bar 15 godina, da me zaboli sevajuce u desnoj slepoocnici i istog momenta,mozda sekunda razlike u misicu na levoj ruci iznad nadlaktice.To je tako mala povrsina na tom misicu,al je bol tako snazna i paralisuca na tom malom mestu.Sve se bojim da nije neka aneurizma.Od tumora bi do sada umro 100x

Ljudi i meni se desi, ali to je nesto sto je kod mene na trenutke prisutno pa bar 15 godina, da me zaboli sevajuce u desnoj slepoocnici i istog momenta,mozda sekunda razlike u misicu na levoj ruci iznad nadlaktice.To je tako mala povrsina na tom misicu,al je bol tako snazna i paralisuca na tom malom mestu.Sve se bojim da nije neka aneurizma.Od tumora bi do sada umro 100x

Od ovog drugog bio bi pokojnik vec 15 godina;)

Moze biti do promene vremena. Osobe koje za sebe kazu da su meteoropate prijavljuju te iznenadne bolove. Sinusi isto uzrokuju glavobolje, pokvaren zub a

Slabo zalazim na ovaj pdf pa kad sam ovde malo da isaram. Moze biti do promene vremena. Osobe koje za sebe kazu da su meteoropate prijavljuju te iznenadne bolove. Sinusi isto uzrokuju glavobolje, pokvaren zub a bilo je slucajeva da glavobolje prestaju kada se zamene plombe ali ne znam koje za koje.

To moze reci neki stomatolog ako nije poslovna tajna.

Back