Изненадни бол на десној страни главе

Baby Yoda

Contributor
Poruka
21.753
Често ми се дешава да док нешто радим одједном се јави севајући бол на десној страни главе. Као да се јави бол у мозгу (знам да мозак не осећа бол). И када се јави тај изненадни бол, десно око ми се затвори да би ублажио бол. О чему је реч?

Деси се то када сам за рачунаром. Али и када нисам за рачунаром. Носим наочаре.
Nešto je neurološki čim pada kapak
Oće to od računara kad se ukoči vrat
Ali ne bi bilo loše da odeš kod lekara
Zbog korisnih vežbi koje mogu da reše taj problem

Деси се то када сам за рачунаром. Али и када нисам за рачунаром. Носим наочаре.

Ako je nerv, to dodje pa prodje , uglavnom samo od sebe.
Moj je otac to imao, imao je osecaj kao da mu grom prostruji
kroz glavu, ali je to trajalo sekund, dva, i bilo je ucestal u toku dana,
onda je neurolog rekao da je to nerv ( upala nerva takoreci), trajalo
je to nekoliko meseci pa je nekada i proslo. Ne secam sam da li mu
je davao neke lekove.

Ako je nerv, to dodje pa prodje , uglavnom samo od sebe.
Moj je otac to imao, imao je osecaj kao da mu grom prostruji
kroz glavu, ali je to trajalo sekund, dva, i bilo je ucestal u toku dana,
onda je neurolog rekao da je to nerv ( upala nerva takoreci), trajalo
je to nekoliko meseci pa je nekada i proslo. Ne secam sam da li mu
je davao neke lekove.
Управо то се и дешава. Хвала

Обожавам форум Здравље јер сви (добронамерно) говорите шта мислите да је у питању али је завршница, посети лекара. :mrgreen:
pa niko ne voli da ide kod lekara
A i neodgovorno je da mi laici dajemo savete što se tiče lečenja
Meni je lično pomogla hiropraktika
Al ja znam svoju dijagnozu

Обожавам форум Здравље јер сви (добронамерно) говорите шта мислите да је у питању али је завршница, посети лекара. :mrgreen:
Evo, ja sam ti dala dijagnozu:D
Utesice te bre neurolog, reci ce da ti nije nista, a valjda to i zelis da cujes.

A sta si ti drugo ocekivao ? Moguce je da ti neko iz licnog iskustva od nas ucesnika pomogne dobrim savetom.

Tako mora,jer sa zdravljem se nije igrati.Idi kod ocnog lekara da ti proveri ocnu duplju.I nismo mi ovde na ovom PF,da bi izlecili nekog,vec da pokusamo da pomognemo iz raznih iskustava,sa slicnim problemima.Vecina je opet nasla spas kod pravog specijaliste.

Desi se i meni ponekad da imam sevajuću bol sa leve strane... veoma neprijatna, jaka bol, koja mi prodrma glavu i prestane... pa opet... i tako satima...
Neurolog mi je rekao da je to "sevajuća glavobolja", da uzmem nešto protiv bolova i da će prestati... Rekao je i da nije ništa opasno...
I stvarno... uzmem brufen i prođe...
😷

То сам мислио. Да ли је неко имао искуства са тим да знам којем лекару да се обратим и да отприлике знам шта је у питању. :klap:
Da li si kontrolisao sinuse?
Oće to i od njih
Jer i meni sevne glava isto ko tebi često kad su mi iritirani sinusi
Ne mora da curi nos i da je zapušen

Da li si kontrolisao sinuse?
Oće to i od njih
Jer i meni sevne glava isto ko tebi često kad su mi iritirani sinusi
Ne mora da curi nos i da je zapušen
Нисам контролисао. Раније када сам вадио зуб, пре неколико година, зубар је рекао типа: Да треба нека чиста да се излечи. Рекао да ми може представљати проблем ако то не средим. Проблем са синусима.

Back