rendianka
Poznat
- Poruka
- 8.536
No comment..........
Nemoj da komentarises siguran sam da si prelepa zato su i hhhurcevita.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
No comment..........
Ma ajde mozes ti bolje taj lizguz.Nemoj da komentarises siguran sam da si prelepa zato su i hhhurcevita.
Ma ajde mozes ti bolje taj lizguz.
Pa stalno mi lupa packe ne slihtam se sigurno.
Zanima me vase iskreno misljenje,da li bi ste se radije opredelili za devojku koja je zgodna,nije lepotica,sasvim prosecna ali zato extra talentovana za sex i perverzna,vatrena i nezasita ili za devojku koja izgleda super,savrsenstvo bez mane medjutim neiskusna je i relativno konzervativna u sexu?
Ma ne samo sam ja zaduzen za packe jer sam nevaljao.Pa i on prizeljkuje te packe sigurno.............![]()
аaaa wrоoong, јbg seceru nisi moj tip.Pa i on prizeljkuje te packe sigurno.............![]()
Zanima me vase iskreno misljenje,da li bi ste se radije opredelili za devojku koja je zgodna,nije lepotica,sasvim prosecna ali zato extra talentovana za sex i perverzna,vatrena i nezasita ili za devojku koja izgleda super,savrsenstvo bez mane medjutim neiskusna je i relativno konzervativna u sexu?
ja bih se, evo najiskrenije, opredelila za devojku koja ima veliki penis, nema sise i ima maljave grudi i noge. i koja nosi cipele 44 i uvek me razbije u pokeru.![]()
Ova prva!...zgodna, prosecna!Zanima me vase iskreno misljenje,da li bi ste se radije opredelili za devojku koja je zgodna,nije lepotica,sasvim prosecna ali zato extra talentovana za sex i perverzna,vatrena i nezasita ili za devojku koja izgleda super,savrsenstvo bez mane medjutim neiskusna je i relativno konzervativna u sexu?