jagodinac035
Obećava
- Poruka
- 80
buuuuuuuuuuuu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ove patriotske parole i ideje mi sve vise lice na frankisticko " zivela smrt"...
Samo sto oni misle na tudju smrt....Nagovoris nekog da herojski strada,a ti pravis biznis od toga.....
Kakva bogougodna kombinacija.....
To su uglavnom ovi iz inostranstva sto gutaju evre i dolare a ovamo se busaju u grudi kad dodju... jedino sto vide od srbije tamo je zastava i total pink![]()
Ne bi me iznenadilo da kao fanatični šiptar tu i skapaš čekajući bolje dane u poklonjenoj zemlji.Ne zaboravi da ispričaš UNUCIMA kako Srbi imaju prava da vam taj poklon debelo naplate.ja jesam ovde... za razliku od tebe koji niti znas gde se nalazi
black crown,
poezija ti jeste malo haiku, ali potpisujem da sve sto si napisoa stoji.
I, molim te, nemoj mnogo da mi cepis adema, da se ne naljuti pa ne ode sa foruma. Moras priznati da za avatar uvek ima super zenskice.![]()
to za jeftinu radnu snagu nije bas tacno. sa jedne strane sta ce da rade sa onim radnicima koji glasaju kod njih na izborima ako sav posao daju nama? sa druge strane mi bas nismo jeftina radna snaga kakvih ima. nesto ne vidim da je kod nas otvoreno mnogo novih fabrika.Ja bash neshto i nevidim da su mnogo napredniji od nas.
Jesi bio ti skoro tamo?
Cene evropske a plate poljske, madjarske, Cheshke...pretvorene u evre.
Vodecim zemljama EU i nije u cilju da pomenute drzave dostignu njihov standard.
Njima je potrebna jeftina radna snaga a kako da je obezbede? Nalozeih na "prednosti" EU a ovi jadnici bi i doope prodali za ulazak u EU, pa se chak i nadmecu ko ce dublje da se zavuche...
Gde bre jedna Slovachka, Rumunija, Poljska, Madjarska mogu da budu u EU?
Gde je tu logika?
Ne bi me iznenadilo da kao fanatični šiptar tu i skapaš čekajući bolje dane u poklonjenoj zemlji.Ne zaboravi da ispričaš UNUCIMA kako Srbi imaju prava da vam taj poklon debelo naplate.
haiku pesnik ?, ha ,jbga, sta cu kad imam inspiraciju od ljudi koji sve vole sto zapad nudi.
ademi?...evo obecajem necu da ga cepim....samo malo...
ipak on je nasa zvezda vodilja za buduce dogadjaje...
avatar?...to su albanske lepotice, kojima se voli hvaliti, al da vidis mozda nam je ademi i trandza...ko ce ga znati !?![]()
mozda bi tebi odgovaralo da sam trandza, ali ovog puta se tvoje dupe nece obradovati...![]()
mozda bi tebi odgovaralo da sam trandza, ali ovog puta se tvoje dupe nece obradovati...![]()
a u realnosti ce na kraju biti ---ni EU ni Kosovo
to za jeftinu radnu snagu nije bas tacno. sa jedne strane sta ce da rade sa onim radnicima koji glasaju kod njih na izborima ako sav posao daju nama? sa druge strane mi bas nismo jeftina radna snaga kakvih ima. nesto ne vidim da je kod nas otvoreno mnogo novih fabrika.
koja je to sveta zemlja kad 90 posto stanovnika srbije nikada nije krocilo na kosovsku zemlju.
za vecinu stanovnika srbije kosovo je potpuno nepoznata zemlja koju poznaju jedino iz istorije one turske i ove novije americke.
nema na svetu veceg apsurda od tog kosova. al sta ces srpski kosovski lobi je prejak i srbiji se namece misljenje da je kosovo centar srbije da bez kosova nema ni srbije da bez kosova nema ni zivota nama srbima.................i sve to da bi se pored milijardi inkasiranih dolara za ilegalnu prodaju srpske zemlje na kosovu danas ta vec prodata zemlja ponovo prisvojila i ako moze jos jednom prodala mozda i istom albancu koji je pre 30 godina vec jednom platio tu zemlju. ne ide bre braco srbi. pravda postoji. ako se nesto jednom proda to je prodato legalno ili ilegalno. svejedno.
kad bi se svi srbi i njihovi potomci koji su napustili kosovo u zadnje 3-4 decenije vratili na kosovo najprostijim referendumom kosovo bi ostalo srpsko.
''''...jel se to trandze tako pozdravljaju...
...
???
napaljeni perverznjaku na heroin i olbrajtovu.......
bogami opasan si ti ,kad se zahuktas licis na dzona travoltu..
ademi ,cuvaj se klintona, ako ti stavi ruku
,tamo gde mislim postat ces
posle svega ,mozes se roknuti....evo obecajem ..sahranit cemo te po fabrickoj ceni![]()
Nego, kad smo kod Kosova, videste li ovo?
![]()
Kako na Mis Univerzum snajka da ode, a nema države?Ademe, bi li nam objasnio?
Pa još na RTS-u, u srpskim novinama i uopšte medijima se pominje nekakva Mis Kosova u kontekstu države poput ostalih učesnica?!? Nije li to protivustavno?
Je l' država Srbija uložila neki protest?![]()
Nego, kad smo kod Kosova, videste li ovo?
![]()
Kako na Mis Univerzum snajka da ode, a nema države?Ademe, bi li nam objasnio?
Pa još na RTS-u, u srpskim novinama i uopšte medijima se pominje nekakva Mis Kosova u kontekstu države poput ostalih učesnica?!? Nije li to protivustavno?
Je l' država Srbija uložila neki protest?![]()
vidim da se trudis biti duhovit, to sto ti ne uspeva, ne bi trebalo da te obezhrabri.samo nastavi
inace klinton nikada nije zavlacio ruku tamo gde bi ti voleo. to mozda neki tvoji heroji rade, a on je optuzen za normalan seksualni delikt... jedino ako je to tebe nenormalno, jer nisi ti bio na monikino mesto.
a takvih koje si ti sahranio je puno groblje...![]()
verovatno je otisla kao predstavnik srbije... a tamo su joj zamenili lentu...a posto je nepismena ona to nije ni primetila... jos samo da su neki otvorili par tema o tom velikom uspehu srpkinje
ps. to sto je srbija imala vise predstavnika na tom takmicenju zamiss, moze se zahvaliti strancima kojima brojanje i nije jaca strana