Kad_LupimLupim
Elita
- Poruka
- 19.925
Meni je inace izmedju dve vutre mnogo smor i strasno mi sporo prolazi vreme.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uvek ga je volela dusom i telom..bezgranicno!Nikada nije pomisljala na drugog muskarca niti joj je iko mogao privuci paznju ni na tren..on je bio centar njenog univerzuma!Cesto su razdvojeni zbog prirode njegovog posla,ali cak sta vise to ih je uvek jos vise zblizavalo i raspirivalo strasti!I onda,najedanput,u njen zivot "usunja"se neko..na prstima,mucki..prija joj,njegova do srzi iskrena paznja i neznost..zeli ga svaki tren pored sebe..on suptilno,ne nametljivo,zeli da ona ostavi svog muskarca..ona ne zna da pruzi otpor,i tu nastaje lom..na koju stranu da krene..zna da jedino sta treba je da prati svoje srce..ali kako..tu su dva muskarca..neraskidiva..kao magneti..svaki vuce na svoju stranu..!Kako ubiti "dvostruki"osecaj,kako spustiti jedan tas?Da li ste imali slicno iskustvo..!?
Sjajno!Мене кад привуче неки мушкарац док сам срећна и у стабилној вези, запитам се како је то могуће. Не препуштам се одмах том новом. Прво добро преиспитам "стару везу" и да ли је то ново осећање баш толико јако да треба срушити нешто што се градило дуго и што има изгледа да успе.
Кажи другарици да мало самоконтроле није на одмет.![]()
Uvek ga je volela dusom i telom..bezgranicno!Nikada nije pomisljala na drugog muskarca niti joj je iko mogao privuci paznju ni na tren..on je bio centar njenog univerzuma!Cesto su razdvojeni zbog prirode njegovog posla,ali cak sta vise to ih je uvek jos vise zblizavalo i raspirivalo strasti!I onda,najedanput,u njen zivot "usunja"se neko..na prstima,mucki..prija joj,njegova do srzi iskrena paznja i neznost..zeli ga svaki tren pored sebe..on suptilno,ne nametljivo,zeli da ona ostavi svog muskarca..ona ne zna da pruzi otpor,i tu nastaje lom..na koju stranu da krene..zna da jedino sta treba je da prati svoje srce..ali kako..tu su dva muskarca..neraskidiva..kao magneti..svaki vuce na svoju stranu..!Kako ubiti "dvostruki"osecaj,kako spustiti jedan tas?Da li ste imali slicno iskustvo..!?
Odvojila bih se jedan period od obojice i onda odlučila i ispoštovala svoju odluku kakva god bila.
Njoj tu nije problem, nego njima. Ocigledno su upali u zamku u mozak opaljene i neodlucne klinke i ona ih voza ko ovnove.
Ајде бре Синке, девојка има озбиљан проблем.Njoj tu nije problem, nego njima. Ocigledno su upali u zamku u mozak opaljene i neodlucne klinke i ona ih voza ko ovnove.
Ne bih imala dilemu ..iz razloga sto bih se u situaciji sa biti dvojicom u isto vreme pitala a gde je moje vreme ..vreme za mene....svaki muskarac je prica za sebe i svakom se muskarcu trebas dati i posvetiti na nacin koji odgovara pre svega tebi i njemu ..u to spada i uklapanje sa njihovim karakterima..navikama i potrebama...mnogo je jednostavnije imati neobavezan sex sa obojicom zajedno nego sa svakim ponaosob a sa obavezom..
Ајде бре Синке, девојка има озбиљан проблем.
Мислим, она треба да одлучи сад.
Мислим, њу гризе савест.
Она не може да спава јадна.
Немој бре да си на крај срца.![]()
Hvala Sinnke..lepo je ponovo cuti to "klinka"![]()
Pa neka trosi obojicu, pa dok ide, ide... Kad vise ne bude moglo, e onda neka licno dodje nama na Krstu da joj nadjemo rjesenje...![]()
Али прво њихове фотке. Да ми одлучимо који ће бити остављен.Kad vise ne bude moglo, e onda neka licno dodje nama na Krstu da joj nadjemo rjesenje...![]()
gledaj
ako nastavis tako zavrsices ko ona Ana Kuranja....iz lektire neke neam pojma radili smo skoro
zanimalo me pa sam slusao...
savet-NE OSTAVLJAJ ONOG KOGA VOLIS I KO TE VOLI ZBOG NEKOG KO TI SE SVIDJA!!!!!
Glasam za onog sto je celav...Али прво њихове фотке. Да ми одлучимо који ће бити остављен.![]()
А па није мутава та твоја другарица.Ironije..obojica su..![]()
Bila sam u takvoj situaciji, ali sam drugachije postupila.Koliko ogd surovo zvuchalo da ostavish nekog sa kim si jer su ti se javile emocije prema nekom drugom, mislim da je to najposhteniji nachin u takvoj situaciji.
Moja situacija je bila sledeca. Bila sam u vezi godinu i po dana, i ochigledno da neshto jako dugo nije funkcionisalo s obzirom da sam jedan dan zatekla sebe da me neizdrzivo privlachi tadashnji najbolji drug i kolega sa faxa. Iskulirala sam taj osecaj leptirica u stomaku, doshla kuci i pochela da se prerachunavam. Shta se desilo...Do tada mi ni jedan drugi tip nije skretao paznju, i posle malo duzeg razmishljanja shvatila sam koliko mi stvari u vezi u kojoj sam fali. Raskidali smo vishe puta, nije mi 1001 stvar odgovarala, ali sam ga volela i navikla sam se na njega. Sa druge strane osetila sam da negde duboko u sebi zelim da budem sa tadashnjim najboljim drugom. I imala sam 2 varijante kao i ti sada. Da taktiziram, i na kraju dodjem u situaciju gde cu obojicu zavlachiti, ili da raskrstim pre nego shto se bilo shta desilo sa tim shta zelim. I to sam i uradila. Raskinula sam sa tadashnjim dechkom, i nakon nekog vremena pozvala najboljeg druga i saopshtila mu da sam zaljubljena u njega. Smuvali smo se i bili zajedno 5 godina. Tada vec bivshem sam nakon kratkog vremena rekla istinu...
Mislim da je to najposhtenija situacija i prema tebi i prema nekom sa kim si, i da taj neko zasluzuje barem istinu, a ne zavlachenje.
Kako sam se osecala posle toga. Pa izjedala me je krivica, par meseci, deshavali su mi se trenuci kad sam zelela sve da otkachim, da ostavim i ovog novog dechka i da jednostavno dam sebi vremena da se presaberem dok ne naidje neko treci. ALi nisam, i ne zalim zbog toga. Nakon par meseci bura se stishala, i ja sam bila u jednoj od najlepshih veza u svom zivotu...(naravno iskljuchujuci ovu sad u kojoj sam)...
Nikad necesh prepoznati sve u choveku koji ti se svidja. To sve se vremenom gradi. Ali cesh prepoznati da neshto debelo nije u redu, chim si dozvolila da te emocije prema drugom toliko povuku, da upadnesh u ovu situaciju.
Ako imash i malo poshtovanja i nesebichnosti, budi poshtena prema sadashnjem dechku i ostavi ga. Daj i njemu vremena da nadje nekog ko ce mu vishe odgovarati. Nemoj ga varati zbog svoje slabosti, i na neki nachin pohlepe jer ne bi da se odreknesh dobrog sexa, a odrekla bi se ostatka veze...To jednostavno nije to.
Eto...nadam se da sam ti barem malo pomogla da donesesh odluku.\
Srecno!