Између две опције, како изабрати праву

Postoje razlike, neke jesu stereotipne i ja to ne volim, ali postoje razlike u strkturi mozga:
Muškarci su više seksualni, agresivni, žene emotivnije.

Ali to su savršene razlike, ako mene pitaš.
Ja kao žena svojom mekoćom obgrlim svog muškarca,a on je moja stijena na koju se mogu osloniti.
Priroda je tako udesila i to je prelijepo kada je ostvarena ta konekcija između muškarca i žene.
Да, наравно, баш је недавно била нека расправа у личностима између мушкарца и жене. Да, тестостерон игра главну улогу па чак и психолошки, али разлике између мушкараца и жена заправо нису толико велике. Или су врло мале или умерене, али оне велике, и то да је жена генерално сличнија другој жени само јер је жена, него мушкарцу који је њеног психолошког профила, је будалаштина

Да, наравно, баш је недавно била нека расправа у личностима између мушкарца и жене. Да, тестостерон игра главну улогу па чак и психолошки, али разлике између мушкараца и жена заправо нису толико велике. Или су врло мале или умерене, али оне велике, и то да је жена генерално сличнија другој жени само јер је жена, него мушкарцу који је њеног психолошког профила, је будалаштина
Ne znam ko je kome sličniji.
Najbolje drugarice su slične jako, kao i najbolji drugovi.
Ali vjerovatno su ipak sličniji partneri, jer se sa vremenom mijenjamo i prilagođavamo osobi sa kojom provodimo najviše vremena...

Ali nije to ni bitno, bar meni. Ne zanima me, život se samo dešava i teško ćemo mi pronaći zakonitosti u takvim stvarima.
Od materijalizacija, matematika jedina ima istinu, sve ostalo je težnja ka istini i traženje iste, ali ljudskom, ograničenom svješću. :-)

Ne znam ko je kome sličniji.
Najbolje drugarice su slične jako, kao i najbolji drugovi.
Ali vjerovatno su ipak sličniji partneri, jer se sa vremenom mijenjamo i prilagođavamo osobi sa kojom provodimo najviše vremena...

Ali nije to ni bitno, bar meni. Ne zanima me, život se samo dešava i teško ćemo mi pronaći zakonitosti u takvim stvarima.
Od materijalizacija, matematika jedina ima istinu, sve ostalo je težnja ka istini i traženje iste, ali ljudskom, ograničenom svješću. :-)
Наравно, наравно, него често се зарад политичког раздвајања полова користе неке будаласте теорије и објашњења. И она наравно немају везе са истином. Злонамерна су и врло лоша по питању последица

Odabrao bih trecu osobu oko koje se ne dvoumim.

Jer ako se dvoumim izmedju dve osobe, znaci da nisu ostavile bas neki preterano jak utisak, koji bi prevagnuo na neku stranu.
У праву си скроз, и слажем се. Ако се двоумиш, ниси довољно убеђен у то шта желиш. Дакле, не желиш то довољно. @kalis шта ти мислиш о овоме?

@bernardo
Ајде требаће ми мало више времена да зазмислим о томе. Мада стварно мислим да све што није моногамија, када би се применило на сво становништво, не би цивилизацијски опстало
Opet ponavljam kao na drugoj temi, ljudi guraju noseve u tuđe odnose. Ako nekome odgovara da bude u poligamnim ili monogamnim odnosima to je njegovo pravo.
Misliš da je monogamija "civilizacijsko" dostignuće? 🙂

У праву си скроз, и слажем се. Ако се двоумиш, ниси довољно убеђен у то шта желиш. Дакле, не желиш то довољно. @kalis шта ти мислиш о овоме?
Pa kad je lako prelomiti , prelomi se lako.
Kad je teže, onda bude teško. 😎

Šalim se, u gužvi sam, pisaću kasnije 😘

@bernardo

Opet ponavljam kao na drugoj temi, ljudi guraju noseve u tuđe odnose. Ako nekome odgovara da bude u poligamnim ili monogamnim odnosima to je njegovo pravo.
Misliš da je monogamija "civilizacijsko" dostignuće? 🙂
Па знаш како, ево гледам, апропо и приче о технологији. Свет се прилагођава, а свет се прилагодио, тј садашња цивилизација да тренутно одговара моногамија. Тако није било у свим цивилизацијама, али ако си приметио, такве цивилизације су ретке и неодрживе. Тако је код муслимана али замисли сценарио

Где бесконачно мушкараца може да општи и прави децу са бесконачно жена. Замисли само колико би више браће сестара генетске сличности а самим тим и болести бити међу децом

Ja sam po tom pitanju uvek 'glupa za sadašnjost'. :)
Mogu odlično da sagledam šta je bilo, mogu da isplaniram i buduće događaje,
Ali kad mi se 'desi ljubav ' :dash:
Али има једна паметна, чим се колебаш значи да то довољно не желиш. Када се не будеш колебала, то је то!

Хвала @kalis на предлогу за ову занимљиву тему. Дакле имате две опције, две девојке или два момка око којих се колебате.

И на знате за кога да се одлучите. Обе опције су јаке, и добре, и нема силе да се одлучите.

Шта радити у тим случајевима?
Bacaj kockice.

Дакле имате две опције, две девојке или два момка око којих се колебате.

И на знате за кога да се одлучите. Обе опције су јаке, и добре, и нема силе да се одлучите.

Шта радити у тим случајевима?
Nisam bila u takvoj situaciji.

Back