Између две опције, како изабрати праву

gost 434892

Veoma poznat
Poruka
12.912
Хвала @kalis на предлогу за ову занимљиву тему. Дакле имате две опције, две девојке или два момка око којих се колебате.

И на знате за кога да се одлучите. Обе опције су јаке, и добре, и нема силе да се одлучите.

Шта радити у тим случајевима?

Хвала @kalis на предлогу за ову занимљиву тему. Дакле имате две опције, две девојке или два момка око којих се колебате.

И на знате за кога да се одлучите. Обе опције су јаке, и добре, и нема силе да се одлучите.

Monogamija je za amatere 😏

U čemu je problem? Potrosices ljubav?
Не, већ је ту у питању страст. А не љубав, као што сам рекао, ту љубави нема. Можда нисам добро посложио у почетку. То је страст великом већином. Инстинкт, попаљеност, назови то како хоћеш

Не, већ је ту у питању страст. А не љубав, као што сам рекао, ту љубави нема. Можда нисам добро посложио у почетку. То је страст великом већином. Инстинкт, попаљеност, назови то како хоћеш
Ne mora da znači, a i sta fali strasti i popaljenosti?

Pa manja guza,vece sise,bolje pusi,guta,kuva,ima miraz,dobra plata,vise me voli,tako da su to ogromne neskrivene nijanse
Па чим су огромне онда нису нијансе. Али ти си, бар по мени, најбитније побројао као последње. То није нијанса за мене. А остало ипак и јесу.

Па чим су огромне онда нису нијансе. Али ти си, бар по мени, најбитније побројао као последње. То није нијанса за мене. А остало ипак и јесу.
Znaci samo da lako vidim nijanse po mojim kriterijumima po kojima lako upisem ili otpisem

Znaci samo da lako vidim nijanse po mojim kriterijumima po kojima lako upisem ili otpisem
Мени је ипак љубав и емотивни однос најбитнији. Ово све на страну, ако хјебеш лошу ебачицу, а волиш је, опет је то добар секс.

Kažem, uopšte ne mora da znači da nema ljubavi. Monogamija nije jedina vrsta ljubavi.
Na kraju krajeva, i sam tvoj uvodni post govori o tome.
Па не знам баш, види, није иста љубав према деци например. Децу волиш подједнако, али, ако нађеш 2 жене и обе обрађујеш, шта је ту заправо оно што те диже сем страсти и попаљености? Ипак је посебан осећај када знаш да си ти једини некоме и тај неко теби једини

Па не знам баш, види, није иста љубав према деци например. Децу волиш подједнако, али, ако нађеш 2 жене и обе обрађујеш, шта је ту заправо оно што те диже сем страсти и попаљености? Ипак је посебан осећај када знаш да си ти једини некоме и тај неко теби једини
To je samo ego trip, egoizam udvoje. "Ja sam jedini, najbolji, najlepši..." I onda posle određenog vremena drugi ego počne da ti govori suprotno i eto sra*a i depre.

To je samo ego trip, egoizam udvoje. "Ja sam jedini, najbolji, najlepši..." I onda posle određenog vremena drugi ego počne da ti govori suprotno i eto sra*a i depre.
Јесте, у праву си, то је до ега. Ал ја баш уживам у томе дда сам једини некој девојци, и да је она мени једина

Svi smo drugačiji, pa i to šta sa kime možeš ostvariti se razlikuje.
Postoje poklapanja na četiri nivoa: fizički, intelektualno, emotivno i duhovno.
Nekada prije, među deset momaka, znala sam koga ću izabrati. Treba sebe znati i znati šta tražiš, treba upoznavati ljude i sebe.

Šta želiš od odnosa?
Kakve osobine poštuješ i voliš?
Šta ne voliš kod suprotnog pola?

I srećno, ako ti odlučuješ. :-)

A uživaš li posle?
Hoću da kažem, to je potpuno u redu, ali je potpuno u redu i druga vrsta ljubavi. Kako kome odgovara.
Ајде требаће ми мало више времена да зазмислим о томе. Мада стварно мислим да све што није моногамија, када би се применило на сво становништво, не би цивилизацијски опстало

A uživaš li posle?
Hoću da kažem, to je potpuno u redu, ali je potpuno u redu i druga vrsta ljubavi. Kako kome odgovara.
Заборавио сам да одговорим на питање. Да, уживам, јер мислим да ипак није све само у тренутку. Временом се сродиш и вежеш за особу.

Svi smo drugačiji, pa i to šta sa kime možeš ostvariti se razlikuje.
Postoje poklapanja na četiri nivoa: fizički, intelektualno, emotivno i duhovno.
Nekada prije, među deset momaka, znala sam koga ću izabrati. Treba sebe znati i znati šta tražiš, treba upoznavati ljude i sebe.

Šta želiš od odnosa?
Kakve osobine poštuješ i voliš?
Šta ne voliš kod suprotnog pola?

I srećno, ako ti odlučuješ. :-)
Наравно, мада ја ово духовно интелектуално и емотивно сматрам да је једна грана. Та грана ми је искрено битнија него физичка. Али, замисли имаш две "опције" и обе ти једнако одговарају, и нема толико ситница које их раздвајају? Или, једна има оно што друга нема, друга има оно што прва нема, па се ломиш...?

Наравно, мада ја ово духовно интелектуално и емотивно сматрам да је једна грана. Та грана ми је искрено битнија него физичка. Али, замисли имаш две "опције" и обе ти једнако одговарају, и нема толико ситница које их раздвајају? Или, једна има оно што друга нема, друга има оно што прва нема, па се ломиш...?
Emotivno da se podudare muško i žensko je najrjeđe, zbog urođenih razlika, žene su emotivnije. Otud i moje pitanje za stilove komunikacije.
Intelektualno je stvar razmišljanja, interesovanja, povezivanja tačkica...
A duhovno je kategorija koliko ti je važno da je cura dobra osoba, da oprašta, da zna priznati grešku, da pravi kompromise...

Zavisi šta ti posmatraš i da li na to gledaš materijalistički ili apstraktnije.
Materijalistički bi bilo- ona je popularna, ona ima dobro dupe, ona ima dobar posao, ona živi blizu, ona se druži sa gotovinim ljudima itd.

Apstaktnije bi bilo da tražiš dobrotu, intelekt, itd.

Nisam nikada imala problem kao ti, pa možda moj način razmišljanja znači i pomogne u ovoj nedoumici.

Emotivno da se podudare muško i žensko je najrjeđe, zbog urođenih razlika, žene su emotivnije. Otud i moje pitanje za stilove komunikacije.
Intelektualno je stvar razmišljanja, interesovanja, povezivanja tačkica...
A duhovno je kategorija koliko ti je važno da je cura dobra osoba, da oprašta, da zna priznati grešku, da pravi kompromise...

Zavisi šta ti posmatraš i da li na to gledaš materijalistički ili apstraktnije.
Materijalistički bi bilo- ona je popularna, ona ima dobro dupe, ona ima dobar posao, ona živi blizu, ona se druži sa gotovinim ljudima itd.

Apstaktnije bi bilo da tražiš dobrotu, intelekt, itd.

Nisam nikada imala problem kao ti, pa možda moj način razmišljanja znači i pomogne u ovoj nedoumici.
Е видиш ја сам ипак присталица ставова да не постоје веће разлике између мушкарца и жене него жене и жене. И ако постоје, нису значајне. Више су то стереотипи у питању. Тражим оно што ти зовеш апстрактнијим. Али за мене нема тог духогног, емотивног. за мене је то све интелект

Е видиш ја сам ипак присталица ставова да не постоје веће разлике између мушкарца и жене него жене и жене. И ако постоје, нису значајне. Више су то стереотипи у питању. Тражим оно што ти зовеш апстрактнијим. Али за мене нема тог духогног, емотивног. за мене је то све интелект
Postoje razlike, neke jesu stereotipne i ja to ne volim, ali postoje razlike u strkturi mozga:
Muškarci su više seksualni, agresivni, žene emotivnije.

Ali to su savršene razlike, ako mene pitaš.
Ja kao žena svojom mekoćom obgrlim svog muškarca,a on je moja stijena na koju se mogu osloniti.
Priroda je tako udesila i to je prelijepo kada je ostvarena ta konekcija između muškarca i žene.

Back