Izlazci u cacku

• Začetnik teme Začetnik teme Ancho1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne kažem da mi je ,,Roksi" bio neki prioritet za izlaske, ali posle onoga sto se desilo, eto ti jedno mesto manje na koje mozes da izadjes u Čačku koji, opet nije nešto posebno bogat nocnim životom, pogotovo u zimskom periodu.

Cacak ke mozda nekada bio dobro mesto za izlaske ali u poslednjih godinu, dve se to ne moze reci. Propao je potpuno......Od bivseg EX-a do Pariz bara sve sam sljam i klinci, ali njima ne zameram, mladi su i ne znaju. Kada shvate vise im nece pasti na pamet da izlaze na takva mesta.

Poceo sam da izlazim 96, pa sve do danas, svedok sam mnogih otvaranja i zatvaranja nekad dobrih cacanskih diskoteka. Ono sto mogu da kazem je da danas grad kao sto je cacak nema ni jednu diskoteku, prepun je malih, i malo vecih lokala do 100kvm i to je sve. U svoje ime mogu da kazem da je za mene provod u nekoj velikoj diskoteci uz djuskanje dobru muziku, itd...A ne sedenje i stajanje po nekim sitnim rupicama i rupama. Nekad se u cacku igralo uz ok muziku ali toga vise nema. Moda je cao, doduse devojke se u nesto oblace a klinci sve sto znaju je da obuju patike i duks sa kapuljacom, pa se onda pitaju sto nemaju ribe i biju se po gradu jer su dosta isfrustrirani. Mene danas konkretno ne zanimju nesto izlasci u cacku, kad hocu provod odem do bg i provedem se, I da zakljucim, u cacku je raspad

Svaka ti cast na zakljucku :) Pa to vec znamo, ne znam kako je bilo nekad, ali sad je stvarno bzv, a i kad izadjes budes okruzen klincima koji jos idu u osnovnu skolu, i odmah odustanes od izlazaka tu. e sad, jedino ima nekih rok svirki, ko je u tom fazonu...

Back