Guede
Buraz
- Poruka
- 11.277
Cudno kako je strah od toga sta ce ljudi pomisliti veci od ljubavi prema djetetu, i da li je on najveci razlog zasto neki roditelji upravo ovako postupaju prema svojoj djeci ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kakvi stereotipi...
kakvi stereotipi...
Sta je ovde stereotip?Tema je odlicna ko je shvati,
Ahanjegova replika![]()
Cudno kako je strah od toga sta ce ljudi pomisliti veci od ljubavi prema djetetu, i da li je on najveci razlog zasto neki roditelji upravo ovako postupaju prema svojoj djeci ?
Zelim da verujem da porodicne konflikte ovako resavaju samo roditelji iz nizih slojeva drustva, niskog intelekta i kulture.
Mislim da je postavljac teme hteo da cuje odgovore kako VI izlazite iz ormara...ako gresim neka me ispravi.
Baš me zanima kako bi ti reagovala da ti dete kaže da je gej, s obzirom da ti se isti gade (sama si pisala pre neki dan na drugoj temi).![]()