IZLASCI U NOVOM SADU

Mi kafenisale u subotu :zplez:
:zaljubljena:
a što ti dobar onaj lokaaaaaaaaaal Micooooo...:zper:
od sada,samo tamo na cugu...:flert:
Moj razredni staresina u osnovnoj skoli u ovakvim sistuacijama imao je u arsenalu 2 komentara:

a) Je' vi mislite da se ja na ledjima zakopcavam?
b) Ako me vec lazes, slazi da to bude bar okruglo, da se malo kotrlja, a ne kockasto, pa kad' padne da tu i ostane.

E, bas ste me nesto uzrujale ovim fazonom ... :rotf:

Poslednja izmena:
Moj razredni staresina u osnovnoj skoli u ovakvim sistuacijama imao je u arsenalu 2 komentara:

a) Je' vi mislite da se ja na ledjima zakopcavam?
b) Ako me vec lazes, slazi da to bude bar okruglo, da se malo kotrlja, a ne kockasto, pa kad' padne da tu i ostane.

E, bas ste me nesto uzrujale ovim fazonom ... :rotf:

jel ti to misliš da te obmanjujemo da smo se našle na kafi??????

:fdlan: kao što i rekoh....
Vidi, ... nista ne bih rekao da si se ti juce ispilila.
Tada bi bilo razumljivo da se u nestrpljenju sve svodi odmah na nekakav tamo sexxx.
t2742-1.gif

A, ovako ocekujem malo ozbiljnosti.

Na primer: ti si lovac, ja sam lovac, ... obidjemo polako mesta za lov, ... pa, jednoga dana mozda ko i sta ulovi, ili bude ulovljen ... ako mu je, ili bude, do cega.

P.S.
Tako bar zamisljam jedno civilizovano drustvo!
waiting-1.gif

opet smo bile na našem mestu....Erdinger se beše zvaše pivo,ispravite me ako grešim...i beše nam lepo...a Vas ko šiša...:zaljubljena:

- - - - - - - - - -

Vidi, ... nista ne bih rekao da si se ti juce ispilila.
Tada bi bilo razumljivo da se u nestrpljenju sve svodi odmah na nekakav tamo sexxx.
t2742-1.gif

A, ovako ocekujem malo ozbiljnosti.

Na primer: ti si lovac, ja sam lovac, ... obidjemo polako mesta za lov, ... pa, jednoga dana mozda ko i sta ulovi, ili bude ulovljen ... ako mu je, ili bude, do cega.

P.S.
Tako bar zamisljam jedno civilizovano drustvo!
waiting-1.gif

:fdlan:

Back