IZLASCI U NOVOM SADU

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
stavite antenu gde god

bome na koncertu je bilo mocno (opet se slazem sa DU-om,upomoc!;))....................jos sam bez texta,sem onog 'i loved you since i knew you i wouldn't talk down to youI i have you to tell just how i feel i won't share you with another.......'

pa mi ce mo doci ( organizatori ) u 10 h na parking kod rodica i namestiti cunjeve za ispit spretnosti. onda ce mo sesti u kafanu, oko 12 ce da dolaze nasi clanovi iz van limanskih zemalja koji ce nam se pridruziti u kafani. oko 2 sata ce da se vozi ispit spretnosti onako odmah iz kafane, sto garantuje tacnost a preziveli ce da oko 4 zapale na f goru u ( zamisli ) opet kafanu.

zasto alfa?!? pa alfa je cuore sportivo a ako moras da pitas nikad neces shvatiti... :wink:

Vec vidim scenu onako:

Vozim Golfa lagano ka parkingu, i PIMP Nigga stillu... stize me jedna Alfa niodkuda, spusta se prozor i za rame me hvata necija ruka:
-Gde mislis da si posao s tim cudom? A?
Toliko me jako stiso za rame da mi se Golf momentalno zakasljo i ugasio... sad posto se ne pali tako lako, ja vidim tu da se nema kud:
-A... ovaj ja... nista... zaluto, trazim Beograd... mislim jel znate ovaj da me uputite jel... :trep-trep:
-A ciji si ti mali, a?
-Ja ovaj... ja, ja... ja sam HEMI-ev :D
-HEMI-ev!!! Aaaaa, pa sto odmah ne kazes tako... pa dobro doshao nam, ajde idi parkiraj Golfa tamo pored onog kontejnera, sad ce da prodju cistaci u 12h, da nose kabaste stvari i dodji vamo da ti dodelimo jednu Alfu i izvedemo na pravi put...

:lol:

Pa to je ozbiljna star ! Bravo !

( Jel ima riba vozaca alfi ? Znam da je Bekvalac to furala neko vreme )

A zamisli sliku - ja sa zastavom:lol: ( mislim na auto nase proizvodnje:| )
Ima da dojure ovi ganceri sa konjicem i da ga odnesu na otpad ( ako ga stavim do kontajnera :lol: )

lillymoon:
mi,vlasnici alfa i beta nogu,mozemo samo da kazemo: 'proko,nije ti losa ova BaBaReeBa,za restoransku varijantu;tv u wc-u je odlicna stvar:)'

BBRB je vrh !!

u subotu sam zastao u prolazu posle 01.30, ugostili su me kao da je redovno radno vreme, kuhinja radi, konobari nasmejani i raspolozeni.....sve u svemu ostadoh jos sat dok nisam popio casicu pred spavanje :):):)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back