DOKONI UM
Iskusan
- Poruka
- 6.928
Preporučujem kafe-kabare u Casinu meridian.
Sinoć svirala "Akustična soba"
Sinoć svirala "Akustična soba"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

BIZLIZ? Nisam bila !!!!!! A bas sam TELA! Radila sam tada do 24.00 h yebes ga... Cula sam da je na trubutu za Nirvanu bila prava katastrofa- klincurija neka, a ulaz 250 din SRAMOTA!.pissbottleman:Djel bijo neko na Azru? Bizliz?
Mnogo ubavo bilo ..... posle bila dobra svirka i u Bug Mami ... iznenadjujuce dobra.....
Jedino nisu svirali (Filigrani) Filigranske plocnike...to sam se malo skenjao ... a bila dobra i gurka samo su se naravno morali i potuci na kraju .,.....
bibiz:BIZLIZ? Nisam bila !!!!!! A bas sam TELA! Radila sam tada do 24.00 h yebes ga... Cula sam da je na trubutu za Nirvanu bila prava katastrofa- klincurija neka, a ulaz 250 din SRAMOTA!

nesons:Oce li neko u MB pivnicu veceras ?
o računu 
Contrast!?DOKONI UM:Bio sam u subotu u CONTRASTU...blagi užas..."Mile voli disco" u 01,30 h

mens:Svaki put u prolazu mi dodje da bacim venac pred vrata Contrasta.......sahranismo tamo najbolje godine!!!![]()
HEMI 426:eh da, lezbejke i LSD a ja sam imao 16 godina....
svako ko je tih godina bio tamo, mora da skine kapu....
![]()

HEMI 426:ali najtuznije je ( pored ove katastrofe koja se desila degradiranjem "kontre" u folk urnebes ) bilo za vreme bombardovanja....contrast je radio,preko dana, do 8 uvece i bio polu prazan.....
Ђускање сваког дана од 2 поподне. 
storm cloud:Рок-вече сваке недеље. А ја у другом гимназије. Шмрц.![]()