storm cloud
Poznat
- Poruka
- 9.024
Како би ме приметила, кад не знаш како изгледам. Не идем около са натписом "storm cloud" на челу. :razz:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da nema 8. marta, ovo bi bio najretardiraniji datum ...............samo prizor po lokalima..........novopeceni ''parovi'', ili oni koji bi voleli tako da izgledaju, sede po lokalima, glupo se gledaju i smeskaju, a u pozadini obavezno ''Lane moje" sa ruzama..............e, pa sada ti ne kupi!!!!:-? fujjjj!!!storm cloud:Ај' да чујем, момци, где изводите девојке сутра?![]()

мени је та музика ок до одређене границе... Највише волим Пипинг, па то ти је! 8-) Али морам да похвалим шанкере и њихово скакање по пулту и паљење прскалица! Јако ми се свиђа та идеја о постојању ''аниматора''.lillymoon:prvo muzika..........................o ostalom bi bilo suvisno........................
a posle te granice..............ujedamnsbee:мени је та музика ок до одређене границе...
nekada davno sam ga i ja volela................nsbee:Највише волим Пипинг, па то ти је! 8-)
sada mu samo pridjemo,cujemo muziku i okrenemo se.tamo je nekada bila zanimljiva masa,sve te face sad mozes videti u Kubizmunsbee:Али морам да похвалим шанкере и њихово скакање по пулту и паљење прскалица! Јако ми се свиђа та идеја о постојању ''аниматора''.
tako nekako,pretera se u zeljama i nadinsbee:Тад знам да је сигурно осеђен на пропаст!![]()
mens:da nema 8. marta, ovo bi bio najretardiraniji datum ...............samo prizor po lokalima..........novopeceni ''parovi'', ili oni koji bi voleli tako da izgledaju, sede po lokalima, glupo se gledaju i smeskaju, a u pozadini obavezno ''Lane moje" sa ruzama..............e, pa sada ti ne kupi!!!!:-? fujjjj!!!

Dvoriste je tebi diskoteka. ? Licno nemam nista protiv tog mesta, ali sam prevazisla te metal fazone, i jako zna da me smori ta Dark atmosfera- kao svi smo tamni, svi smo tmurni, i tako to... foliranje. Koliko su fenseri isfolirani, tako i ti metalci znaju da GLUME! :?angel_of_sin:Ne mislim dvorište neke zgrade ili kuće nego Dvorište kao diskoteka!!! Sluša se Rock i Metal!!!![]()
Meni se svidja svirka u RST. Opusteno. Ali nije HARD doduse, a ima i puno penzionera..... ali Ipak mi se svidja tamo! Ma kucne zurke su zakon! Slusas sta hoces, i pijes duplo jeftinije pice!!!!!!.pissbottleman:je l' ima danas,sutra negde neka bar priblizno rock(hard rock) svirka...tri nedelje nisam izasao iz sobe...danas prvi put izadjem,odem u univer i napravim sr*nje....
:grin: 8)lillymoon:SC,pises li na celo svoj nick da te prepoznam veceras?