IZLASCI U NOVOM SADU

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U Cubismu je cetvrtkom kubanska muzika, i predvidjeno je da se igra, ako volite da igrate i imate ritam u krvi onda je to pun pogodak. Naravno da je guzva i naravno da ima i kipova, ali ima nas koji to lagano sklonimo s podijuma tako da se igraaaa...
Igrajmo u cetvrtak
Pozdrav

Dragi svi,> zahvaljujuci razumevanju marketinga> i uprave Srpkog Narodnog Pozori¨ta, Omladinski Klub u okviru akcije javnog> zagovaranja za omladinske prostore u Novom Sadu, ima posebnu radost i> zadovoljstvo da vas pozove na 11 izvodjenja/predstava u mesecu februaru sa> snizhenom cenom za 75%, cena ulaznice za sve koji pri kupovini karte na> blagajni> SNP-a kazhu lozinku "Omladinski Klub" iznosice 100 din.>>> Mala Scena "Pera> Dobrinovic">> 22.2 Sreda "Romeo Julija">> 24.2. Petak "San Letnje Noci">> 25.2. Subota "Dundo Maroje">>> Kamerna> Scena>> 4.2. Subota "Kvarna Karma">> 11.2. Subota "Grateful Alive">> 14.2. Utorak "Kome Verujete">> 21.2. Utorak "Kome Verujete">> 22.2. Sreda "Stendalov Sindrom">> 23.2. Cetvrtak "Grateful Alive">> 24.2 Petak "Disko Svinje">> 27.2. Ponedeljak "Preterano Nasledstvo">>> Uzivajte,>> Pozdravi iz>> Omladinskog Kluba>> Zmaj Jovina 4/II>> 021.452.543>> omladinskiklub@neobee.net :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

storm cloud:
Ај' да чујем, момци, где изводите девојке сутра?
8_8_34.gif
da nema 8. marta, ovo bi bio najretardiraniji datum ...............samo prizor po lokalima..........novopeceni ''parovi'', ili oni koji bi voleli tako da izgledaju, sede po lokalima, glupo se gledaju i smeskaju, a u pozadini obavezno ''Lane moje" sa ruzama..............e, pa sada ti ne kupi!!!!:-? fujjjj!!!

lillymoon:
prvo muzika..........................o ostalom bi bilo suvisno........................
мени је та музика ок до одређене границе... Највише волим Пипинг, па то ти је! 8-) Али морам да похвалим шанкере и њихово скакање по пулту и паљење прскалица! Јако ми се свиђа та идеја о постојању ''аниматора''.
Ма не знам, вероватно сам субјективна јер ми се није свидело друштво баш нешто претерано... ипак сам навикла на опуштеније варијанте, а не да се недељама унапред прича о о изласку! Тад знам да је сигурно осеђен на пропаст! :roll:

nsbee:
мени је та музика ок до одређене границе...
a posle te granice..............ujedam :twisted:
nsbee:
Највише волим Пипинг, па то ти је! 8-)
nekada davno sam ga i ja volela................
nsbee:
Али морам да похвалим шанкере и њихово скакање по пулту и паљење прскалица! Јако ми се свиђа та идеја о постојању ''аниматора''.
sada mu samo pridjemo,cujemo muziku i okrenemo se.tamo je nekada bila zanimljiva masa,sve te face sad mozes videti u Kubizmu
nsbee:
Тад знам да је сигурно осеђен на пропаст! :roll:
tako nekako,pretera se u zeljama i nadi ;)

mens:
da nema 8. marta, ovo bi bio najretardiraniji datum ...............samo prizor po lokalima..........novopeceni ''parovi'', ili oni koji bi voleli tako da izgledaju, sede po lokalima, glupo se gledaju i smeskaju, a u pozadini obavezno ''Lane moje" sa ruzama..............e, pa sada ti ne kupi!!!!:-? fujjjj!!!

nemoj da diras 8 mart,drugarice mens, to je komunizam, to je tradicija, to su crveni karanfili, bre...... :lol: :lol: :lol:

a sto se tice danasnjeg dana, skoro je jebeno jeziv kao i jebena nova godina...
jedina dobra stvar je to sto sklanja seljake sa ulica i koncentrise ih po lokalima a ko se veceras otvori nece ostati suvog *****
lepo kaze 'bee, svaki dan treba da je 14. februar...

angel_of_sin:
Ne mislim dvorište neke zgrade ili kuće nego Dvorište kao diskoteka!!! Sluša se Rock i Metal!!! :lol:
Dvoriste je tebi diskoteka. ? Licno nemam nista protiv tog mesta, ali sam prevazisla te metal fazone, i jako zna da me smori ta Dark atmosfera- kao svi smo tamni, svi smo tmurni, i tako to... foliranje. Koliko su fenseri isfolirani, tako i ti metalci znaju da GLUME! :?

.pissbottleman:
je l' ima danas,sutra negde neka bar priblizno rock(hard rock) svirka...tri nedelje nisam izasao iz sobe...danas prvi put izadjem,odem u univer i napravim sr*nje....
Meni se svidja svirka u RST. Opusteno. Ali nije HARD doduse, a ima i puno penzionera..... ali Ipak mi se svidja tamo! Ma kucne zurke su zakon! Slusas sta hoces, i pijes duplo jeftinije pice!!!!!! :idea: :grin: 8)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back