guitarrr_babe
Domaćin
- Poruka
- 4.381
e, faraon se in fact na engleskom pise "pharaoh"
znaci, gazda ne zna spelling...
znaci, gazda ne zna spelling...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stavrno ne znam sta je vise ovim ljudima...B.K.:Nova svadja na pomolu :-(
kvmina:Pa ti si debil, a izgleda i klosar
Milica BG:e da, celavi nemoj da mi skaces po glavi zbog ovoga sto sam rekla, znam sve sta ces da mi kazes i sve ja to znam ali me neces odgovoriti :-) :-) :-)
ja sam zena avanturista!
To je bilo upuceno meni, a ne tebiWarlord:Ti ocigledno imas problema sa komunikacijom, a jos si i nervozna. Ja te, ni u jednom trenutku, nisam napao, pomenuo ili ti se pak obratio (komentarisao sam mesto koje se zove Faraon), a to sto si se ti osetila prozvanom i sto se identifikujes sa necim takvim, to je tvoj problem i nemoj ovde da ga lecis. Na kraju krajeva, svojim tumacenjem moje poruke kao i odgovorom na nju, dovoljno si rekla o sebi. To sto ja lose mislim o Faraonu, ne znaci da imam nesto protiv tebe, ko god da si, a ti, ocigledno imas zelju da tako bude.
Samo jos jedno pitanje: Po cemu to izgleda da sam klosar?
Ne bi valjdaWarlord:Celavi je rek'o da bi on is'o sa tobom.
apache:To je bilo upuceno meni, a ne tebi
Warlord:Ti ocigledno imas problema sa komunikacijom, a jos si i nervozna. Ja te, ni u jednom trenutku, nisam napao, pomenuo ili ti se pak obratio (komentarisao sam mesto koje se zove Faraon), a to sto si se ti osetila prozvanom i sto se identifikujes sa necim takvim, to je tvoj problem i nemoj ovde da ga lecis. Na kraju krajeva, svojim tumacenjem moje poruke kao i odgovorom na nju, dovoljno si rekla o sebi. To sto ja lose mislim o Faraonu, ne znaci da imam nesto protiv tebe, ko god da si, a ti, ocigledno imas zelju da tako bude.
Samo jos jedno pitanje: Po cemu to izgleda da sam klosar?
To sto si se ti prepoznala u tome sto sam ja rekla da su ljudi koji pripadaju odredjenoj grupaciji debili, nije ni najmanje moj problem, i nije bilo nikome licno upuceno, a ponajmanje tebi.kvmina:
JA sam samo htela da kazem jednu stvar, da apache(alapaca.. hahah) nema pravo da prica da je iko debil, ipak takva misljenja treba da zadrzi za sebe, a nemam nista protiv vas dvoje, jednostavno me ne zanimate, i uopste vise necu da diskutujem o tome da li je neko klosar ili debil !!!!!
kvmina:e ajde ovako sad me iskulirajte....
marjanac:Mesto nije toliko extra vec je poseceno samo od strane generacija 88 do 86 (ima izuzetaka). Svi se uglavnom poznaju i zbog toga cini neku OK atmosferu.
:razz:marjanac:No Choice.![]()