Изјаве припадника западних нација о Србима

БелиВук

Domaćin
Banovan
Poruka
4.126
Смешно од модератора да тражи линкове кад јасно пише кад су изјаве изјављење. Јел можеш наћи око 1999 линкове?! Не буди смешан. Изјаве су 100% изјављене. Линк: http://vostok.rs/index.php?option=b...zavni-sekretar-SAD---azbuka-satanizacije-Srba
„Прошле недеље имали смо деветоро убијених Срба, ове недеље – осморо. То је јасан напредак„“ – Бернар Кушнер, Шеф цивилне мисије УН на Косову и Метохији у изјави за ТВ ”Франсе 2„ крајем марта 2000."

„Срби спроводе терор и силују албанску децу.“Бил Клинтон, председник САД, у говору на прослави 50-годишњице НАТО у Вашингтону, 23–25. априла 1999. године

„Хрватска не жели да у њој живе људи који припадају другом народу„“. – Босиљка Мишетић, подпредседница хрватске владе, на прес-конференцији 1995.

„Ово је борба између добра и зла, а НАТО неће дозволити да зло надвлада“Вилијам Коен, амерички државни секретар за одбрану, пролеће 1999.

„Крајње је било време да се Југославија нападне, надам се да није прекасно.““ Нобеловац Гинтер Грас, на отварању Сајма књига у Лајпцигу 26.марта 1999. године, два дана после почетка бомбардовања Југославијена, – помињући уз то и да није пацифиста.
И од оваких да очекујемо хуманост?
12716337b46ae2fd66a9fd985365e29912e0879f (1).jpg

ikj(16).jpg

https://archive.fo/TwiuF/c934645840de1b83d231c04437166afb41684ad3.jpg
https://archive.fo/TwiuF/d38b161f1f61df30e08b484096084ab1a86da1ba.jpg

Ово је Хитлер изјавио, ништа се не разликује од данашњих западњачких зверских изјава и њихових пулена:
Треба додати да Хитлер реч није споменуо о великој Хрватској, историјска чињеница да су нам Грци дали Босну зато што смо били позвани да их штитимо, има доказа;
“Срби су народ који је одређен да има државу и који је као народ одржан. Њихова идеологија је великосрпска. У њима постоји безобзирна отпорна снага. При једној таквој употреби, они ће увек заступати великосрпску идеју. Оно што долази из Београда, значи опасност“. – Хитлер, 22. август 1944.

“Немачка мора до краја сузбијати све планове о Великој Србији. Не сме се створити српска војска. прихватљивија је становита комунистичка опасност“ – Хитлер у обраћању Фон Вајксу, 22. августа 1944.
http://vostok.rs/index.php?option=b...zavni-sekretar-SAD---azbuka-satanizacije-Srba

Poslednja izmena:
Ово је Хитлер изјавио, ништа се не разликује од данашњих западњачких зверских изјава и њихових пулена:
Треба додати да Хитлер реч није споменуо о великој Хрватској, историјска чињеница да су нам Грци дали Босну зато што смо били позвани да их штитимо, има доказа;

http://vostok.rs/index.php?option=b...zavni-sekretar-SAD---azbuka-satanizacije-Srba
Заправо Хитлер је имао јако високо мишљење о Србима до 27. марта 1941. О овоме су остала свједочења његови блиски сарадника.

Заправо Хитлер је имао јако високо мишљење о Србима до 27. марта 1941. О овоме су остала свједочења његови блиски сарадника.
Не лажи. Хитлер је мрзео Србе и једва потписао споразум. Кад су га замолили да спрече Хрвате да ваде живим Српским децама очи пред својим мајкама и масовно безврој најгорих зверства над Србима, он је мртво ладно одговорио да му то не пада напамет. Анте Павелић је био близак пријатељ са Хитлером, паметном доста.

Треба ићи мало дубље, а ја ћу добацити до Херберта Џорџа Велса, оца "научне фантастике". Може вероватно и дубље али и ово је довољно. Само, криво ми је што сам изгубио белешке о успону сцијентизма од Дарвина и Томаса Хакслија преко унука му Олдуса све до Жак Валеа. Која је то дубока зечја рупа.. Е ту сам се дотакао и Велса, који није био саме неки обичан писац научне фантастике већ и члан краљевског друштва, социјалиста, глобалиста итд. У вези првобитног социјализма писао сам мало на теми о фашизму и социјализму, те споменуо фабијанце.
Е чувени Велс је у једној књижици написао шта мисли о Балкану а пре свега Србима. Парафразираћу, пошто сам давно то читао - да је Балкан земља примитивних сељака и да ће представљати последњи и најтврђи отпор технократској глобализацији, те да ако нема другог избора треба употребити нуклеарно оружје. А ако се добро сећам, премијер се презива Пестић, а знамо да је пест (pest) штеточина.

Ово је било мишљење ученог, уваженог британског социјалисте.

По препоруци једног нашег младог историчара са којим сам се дописивао на форуму mycity-military, читао сам "Дивљу Европу" Божидара Језерника. Кратка историја Балкана, уз приложену "антологију" анала западних путописаца, дипломата и историчара на тему балканских народа. Пресело ми је кад сам прочитао гадости које су странци, а можда највише Британци, изјављивали о Србима. Нпр. неки млади енглески интелектуалац из викторијанске ере (у тренутку свог путовања по тадашњој Србији имао је само 21 годину) поспрдно је писао како су Срби еволуцијски предодређени да буду робови и шмизле, и како му је било довољно само да подвикне неком српском сељаку и овај ће најпонизније да му титра и служи га. Онда неки други британски путописац који је, након свог путовања по Црној Гори, писао како "црногорски племићи са својим оделима изазивају подсмех и презир", те како "и махараџа најнеугледније провинције у Индији делује достојанственије од највишег црногорског племића".

Back