Gedeon
Elita
- Poruka
- 15.827
Његова светост патријарх српски господин Порфирије је добар проповедник. Ево овде место за постављање његових изјава и проповеди. Лично ми се допада што позива на мир и често помиње љубав.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Добро говори. Надам се да ће патријарх Порфирије донети мир и слогу и помирити све православне Србе као што је патријарх Павле помирио завађене Србе у Америци и другде (СПЦ и ССПЦ). Мислим на Епархију у егзилу, СИПЦ и друге православне јурисдикције да се уједине са СПЦ.Има ли да је некад проповедио нешто паметно?
Павле је увек мудро зборио.
Gledam od "baskao" ironiju kao komentar i mislim se: pa mi smo kao narod grozni, samo pljujemo po svome. Treba se popravljati i biti složan. Nije lako biti patrijarh u današnjim okolnostima. Na bilo kojoj funkciji, crkvenoj, državnoj. Treba imati razumevanja. I patrijarh isto. Mislim da je sadašnji patrijarh daleko mudriji od blaženopočivšwg Irineja.Његова светост патријарх српски господин Порфирије је добар проповедник. Ево овде место за постављање његових изјава и проповеди. Лично ми се допада што позива на мир и често помиње љубав.
Nije sveti Sava tek tako stavio središte episkopija u manastire. To je veliki izum svetog Save koji teba vratitimeni je Porfirije bleda senka onog teologa i propopvednika koji je bio pre odlaska na službovanje u Zagreb
to je dobra ideja...monaštvo je najbolji deo crkve....kad ode iz manastira episkop počne da živi kao mirjanin i iskvari ga luksuz i moć i komforNije sveti Sava tek tako stavio središte episkopija u manastire. To je veliki izum svetog Save koji teba vratiti
takvi smo ti mi po amerikama, sta da se radi, evo ti DANA u komentarima na ovom linku, pa procitaj, i reci: sta nije istina? oteraces nas sve u zilote, jel to hoces, da asvi budemo kao ovaj nas diskut @ИПХ ЗИЛОТ ljoticevac?Gledam od "baskao" ironiju kao komentar i mislim se: pa mi smo kao narod grozni, samo pljujemo po svome. Treba se popravljati i biti složan. Nije lako biti patrijarh u današnjim okolnostima. Na bilo kojoj funkciji, crkvenoj, državnoj. Treba imati razumevanja. I patrijarh isto. Mislim da je sadašnji patrijarh daleko mudriji od blaženopočivšwg Irineja.
Само Велике Мудрости се могу чути од њега.
Превише верујеш новинама и телевизији.meni je Porfirije bleda senka onog teologa i propopvednika koji je bio pre odlaska na službovanje u Zagreb