Izjava predsjednika Crnogorske Partije

Naravno da možeš.

Pa znaš li što je termin "okupacija"? :think:

Podržavaš da Srbija prizna nezavisnost Republike Boke kotorske? :D

Koliko ja znam, okupacija neke teritorije je nasilno zauzimanje iste, odnosno njeno preuzimanje od strane drugog naroda ili grupacije ili sl.

Republika Boka kotorska ne postoji. Ukoliko neki dio Crne Gore pokuša da se otcijepi, na Srbiji je da li će ga priznati ili ne, nemam ja što tu da podržavam ili ne podržavam

Ma možete vi da se busate koliko hoćete, biće nas koji govorimo Srpskim u Crnoj Gori i dalje ogromna većina, čim se struja promijeni i diktator padne, opet ćete svi mahati trobojkama :)

J.b.t, ni komunisti nisu makli trobojku sa zastave a Milo Kučka jeste...

Jes' e'o sad ce restrikcije da nam uvedu pa cemo struju dobijat' sa agregata a onda svi ka jedan idemo kroz grad sa sve trobojkom u ruci. :hahaha:

Aj bjez' mali ne balavi odje!!!

Jedna mi stvar ovdje nije jasna, Stevovic je jasno rekao da hoce da su Crnogorci u Srbiji, kao nacionalna manjina ravnopravni sa ostalim gradjanima, a Tadic prst u grlo Crnogorci nijesu nacionalna manjina u Srbiji. Mislim da Tadic samo uzaludno kuka i zamajava i srpsku i crnogorsku javnost.

Jedna mi stvar ovdje nije jasna, Stevovic je jasno rekao da hoce da su Crnogorci u Srbiji, kao nacionalna manjina ravnopravni sa ostalim gradjanima, a Tadic prst u grlo Crnogorci nijesu nacionalna manjina u Srbiji. Mislim da Tadic samo uzaludno kuka i zamajava i srpsku i crnogorsku javnost.
Ne kuka, nego nece da im da status manjinske zajednice. A i zasto bi? Ja imam vise osnova nego oni da trazim nekakva manjinska prava, pa ne trazim. Mislim, ko je sledeci, Jugosloveni?

Da ne pominjem da im jos cini veliku uslugu. Mene bi bolelo cose, dao bih im status manjine, i sve sto uz to ide, pa nek' se posle yebavaju sa odvojenim skolama i ostalim nepotrebnim zayebancijama koje bi sami placali.

Back