izivljavanje bebisiterke nad bebom

Ja jos uvek ne mogu da se opasuljim i krenu mi suze kad se setim tog snimka.
A nagledala sam se svakakvih snimaka na netu, od teroristickih napada na taoce i stanovnistvo do iskopavanja masovnih grobnica. Ipak, ovaj snimak ostavlja jos snazniji utisak jer je neocekivano da dete u udobnosti svoga doma dozivi takvu traumu i posle snimka mi je ostao neki osecaj gorcine, ne samo zbog toga sto se desilo, nego zbog utiska da ce svaka kazna koja ce uslediti biti preblaga za tu loodacu.

uzasno. jedva sma odgledala snimak....
zivot pise drame...

ova zena je monstrum definitivno. kako se izivljava na neduznim bicem i nejakim, strahota. A ja stalno razmisljam o tome kako cu morati da angazujem bebi siterku kad pocnem da radim....i sad vidim ovaj snimak..prevrce mi se sve....

jos u americi, navodno postoje te skole i testovi pa i zakoni...a kod nas nista ne funkcionise....

zaposlila siterku preko preporuke i drzala je u kuci 2 godine..za dve gidine se ljudi valjd aupoznaju....

ne znam sta d akzem....
:(

i to sa vrticima....kako da ostavis malo dete u vrticu...bebu? ili sa nepoznatim ljudima? kad je vec veliko dete i kad mzoe da govori i da pokazuje svoje emocije, kad razvije tu svest ond aje ok. ali sta do tada?
:sad2:

pa primetili su modrice, zato su i postavili kamere...

mutavi su odrasli a deca koja ne pricaju nikako ne....moje dete sa 10 meseci nije pricalo, ni danas sa skoro dve godine ne prica ko zna koliko a ni malo nije mutava!!!!!!

sto me nerviraju ovakvi komentari...zahvalite se Bogu da vam dete nije naletilo na budaletinu i cutite:evil:
Upravo sam pisala da je moje dete naletelo u jaslama na budalu koja je sutnula:eek:
Da bi se iskupila i da ne bi snosila posledice vodila je racuna maksimalno o njoj.
Kako li su prolazila druga deca koja nisu pricala.:think:
Ni moja mladja cera nije pricala do svoje 3-ce god.
Tek ponesto da izgovori.Bila je tiha i povucena.
I ona je isla u iste jaslice.Bila je bolesljiva tako da je vise bila kuci:heart:
A onda saznam od coveka koji im je radio grejanje da oni namerno naprave promaju.
I sutra odmah manje dece i manje posla.:eek:
Posto nikako nije mogla da se izvuce od tih prehlada sva reca baba ode u penziju i mi je ispisemo.I dan danas nosi posledice tih promaja.
Ima sinuse koji su non stop pod upalom,i losije cuje
Tko da nije tacno da samo tamo negde se desavaju ruzne stvari.
Ima toga i kod nas- samo niko da snimi ili isprica!!!
Jer kod nas smestiti dete u obdaniste je premija:besna:

Ne dao Bog da sam tako nesto videla da neko uradi mojoj deci:eek:
Posle incidenta sa mojom cero i ja i suprug smo se pojavili u jaslama.
Malo je falilo da se suprug obracuna sa njom ali nasilje pred detetom:evil:
Samo kad pomislim na snimak zeludac mi se okrene:sad2:
Ali sam u parkicu videla majku koja tako mlati svoje dete i posle
nase(mama i baba) intervencije da cemo zvati miliciju zauzdala se:confused:

Да, имам децу. И не бих се олако фрљала изразима као што су клање, завртање шије и слично.
Згрожена сам њеним поступком, али ми се чини да агресија кроз постове не води ничему.
Не мислим да је тема постављена да бисмо ми са слашћу причали како бисмо се иживљавали над неким, него као опомена свим родитељима да доообро пазе коме дају децу на чување.

Да, имам децу. И не бих се олако фрљала изразима као што су клање, завртање шије и слично.
Згрожена сам њеним поступком, али ми се чини да агресија кроз постове не води ничему.
Не мислим да је тема постављена да бисмо ми са слашћу причали како бисмо се иживљавали над неким, него као опомена свим родитељима да доообро пазе коме дају децу на чување.

Ono stvarno ... agresija kroz postove zbilja ne vodi nicemu .
tako da... u pravu si sto se toga tice .
Nisam govorio sta bi joj ja uradio , nego sta nije uradio detetov otac . A to me zaista zaprepascje . Izgleda da sam necivilizovan .

Ja u opste i ne smam da kazem sta bih joj ja radio da sam otac tog deteta .

Poslednja izmena:
Lupetash na kvadrat kao po obichaju.

Prvo niko nje dete ostavio kao "mamac".Dadilja je zaposlena kod njih preko prijatelja na preporuku. (ochigledno losha preporuka)
Roditelji su posumnjali neshto kad su prethodni dan videli dedetu modricu na oku ali su pomislili da je to od 2-3 godine starijeg brata.
Za svaki sluchaj su postavili kameru i kad su doshli kuci pocheli su sa pregledanjem snimka.
Na pochetku snimka se vidi da je dadilja ostavila dete da plache a ona sela da gleda tv.
Iste sekunde su je nazvali i dali joj otkaz.
Tek kasnije te vecheri su seli i da pogledaju snimak do kraja i tad su videli ovo i prijavili policiji.
Inache otac je izjavio da je video snimak dok je dadilja bila u kuci da bi sada verovatno on bio u zatvoru optuzhen za ubistvo.

PO mom misljenju , to je sasvim normalna roditeljska reakcija . Naravno da bi odgovarao za ubistvo .

Не би смео да дозволи себи да одговара за убиство, има дете! :rtfm:

Иначе, за мене је ово што је Гљива поставила далеко горе, јер се ту родитељ иживљава над дететом, али, ваљда пошто га је родила, може да му ради свашта? :eek:

Хтедох рећи, верујем да деца много чешће страдају тако што их злостављају родитељи, пре него бебиситерке и васпитачице.. :sad2:

Nisam znala gde da stavim ovu temu.
Covek se zapita stvarno.....nikad se ne zna ko je kakav zaista
sve u svemu,i ranije sam razmisljala o tome da li bih dala svoje dete na cuvanje nekome koga ne poznajem i zakljucila sam da verovatno ne bih...jednostavno ne verujem ljudima ,jer nikad ne moze da se zna dal je neko bolestan ili nije.Posle ovog snimka sam milion % sigurna da mi nikakav stranac nece cuvati dete.
Strasne stvari...
Licno,nemam pojma kakvu bih tacno kaznu izrekla ovoj....kravetini

http://www.rtl.hr/dadilja-se-divljacki-izivljava-na-bebi-video-6287

Uh suze mi posle :sad2:
Ne znam stvarno sta da kazem ja imam dvoje malecke dece i kad bi mi ih neko pipnuo ama spremna sam da ubijem

Не би смео да дозволи себи да одговара за убиство, има дете! :rtfm:Иначе, за мене је ово што је Гљива поставила далеко горе, јер се ту родитељ иживљава над дететом, али, ваљда пошто га је родила, може да му ради свашта? :eek:

Хтедох рећи, верујем да деца много чешће страдају тако што их злостављају родитељи, пре него бебиситерке и васпитачице.. :sad2:

Mislis da je umota u tepih , pa da je strmekne sa nekog mosta?

Mislis da je umota u tepih , pa da je strmekne sa nekog mosta?

:zcepanje::zcepanje:
Мислим да људи због своје деце морају да добро одмере сваки свој поступак, али није тема... Но, не може да је убије, јер би дете имало родитеља убицу, а то је гора траума од већ преживљеног... :sad2:

Back