IZGUBLJENI / NADJENI LJUBIMCI

NESTALA JE LEJDI--POMOZITE MI DA JE NADJEM!!!

nestala je mesanka LEJDI.vidjena je u vojvode stepe na prvoj stanici juce.
molim sve da pomognu da je nadjemo.i ako je ugledaju da je drze dolazimo odmah po nju.samo neka jave na

063 85 41 248 ili
064 395 37 20

lejdi je mesanka,manjeg rasta.crne boje ali ne skroz crne.preovladjuje crna.cupava.ima dugacku dlaku.umiljata je ,voli ljude.znaci nije mala kao pekinezer nega malo veca..ima braon sapice..
sterilisana je.
pomozite!upisite ove brojeve u telefonom pa ako je vidite javljajte!!

NESTALA JE LEJDI--POMOZITE MI DA JE NADJEM!!!

nestala je mesanka LEJDI.vidjena je u vojvode stepe na prvoj stanici juce.
molim sve da pomognu da je nadjemo.i ako je ugledaju da je drze dolazimo odmah po nju.samo neka jave na

063 85 41 248 ili
064 395 37 20

lejdi je mesanka,manjeg rasta.crne boje ali ne skroz crne.preovladjuje crna.cupava.ima dugacku dlaku.umiljata je ,voli ljude.znaci nije mala kao pekinezer nega malo veca..ima braon sapice..
sterilisana je.
pomozite!upisite ove brojeve u telefonom pa ako je vidite javljajte!!

Molim Vas, u ponedeljak je izgubljen zlatni retriver ATOS, star je dve godine, ima na sebi belu ogrlicu za buve, slabo uocljivu. Pobegao je iz dvorista na Vozdovcu kod crkve.

Ako ga bilo ko vidi molim Vas sto pre mi javite na 063394513 ili 0112494033

Ocajni smo

n842217903_419283_879-1-1.jpg

Poslednja izmena:
U MIRJEVU NAM JE 23.02.2009 ODLUTAO BELGISKI OVCAR MALINOA, MUZJAK, ODAZIVA SE IMENU YAKI. STAR JE 3 GODINE, DRESIRAN JE CIPOVAN, PATIMO ZA NJIM CELA PORODICA, MOLIMO NEKOG AKO JE PRIMETIO DA JE NEGDE ZATVOREN PAS, ILI LUTA DA NAM JAVI
UNAPRED HVALA
O600328252 BILJANA

Prilozi

• jaki1.jpg
    jaki1.jpg
    35,6 KB · Pregleda: 9
Pre par godina mojoj drugarici u mirijevu je nestao bernski pl. pas, odlazio je povremeno ali se uvek vracao, medjutim tog puta se nije vratio. Nasli su ga na kraju vezanog iza zadnje stanice 27 za drvo, i nekog coveka pored njega, koji je u sustini hteo da ga ovede kuci jer je pas imao pored cipa i plocicu na kojoj je bio ugraviran telefon, i nema sanse da to nije mogao da vidi. Pogledajte po dvoristima onih privatnih kuca koje su sagradili iznad zadnje 27e i celom duzinom kraja naselja. Mozda ga je neko od tih ljudi nasao i smestio u svoje dvoriste, a nece ili ne ume da potrazi vlasnika.
Poznajem vaseg Jakija, mi smo komsije, ja sam u zgradama ispod vase kuce, tamo gde je autobuska stanica, imam muzjaka zlatnog retrivera. Znam kako izgleda, tako da mozete da racunate da cu vam javiti odmah ako ga ugledam.

jako mi je žao zbog Yakija.
Pošto i ja imam dva malinoa, prosto mi je neverovatno da ga je neko mogao da ukrade (prosto gledam pogotovu ovu moju ženku i mislim da bi taj neko ostao bez ruku jer na svaki pokušaj bilo kakvog prilaska dvorištu reaguju kranje agresivno u smislu zaštite dvorišta, čak ni pomićivanja rozbratnama (jedom ciljano probano) ne pomažu. Slična priča je sa još najmanje desetak malinoa koje znam. Zato prosto ne mogu da verujem da je ukraden na taj način.
Sa druge strane znam da ovde kod nas cigani su poznaniku ukrali vučijaka (isto izuzetno agresivnog u dvorištu, a mirnog van dvorišta) tako što su sa sobom poveli kuju u teranju i Vuki je sam kroz odškrinutu kapiju (oni je odškrinuli) pošao za njima, a onda ga oni odveli.
(Ta priča srećom ima lep kraj jer je posle mesec dana Vuki nađen u cigan-maloj sa 10 kg manje, milion buva i gljivičnih oboljenja više, skroz odranog vrata od lanca, u neverici da vidi svog pravog vlasnika, koji najpre nije mogao da uzme svog psa dok nije zapretio da će im ubiti konja (nije lepo ali jedino tako je uspelo). Iz kasnije priče o tom događaju, čuo je od mnogih kasnije da taj "trik" sa kujom u teranju je jako često primenjivan za krađu "opasnih" pasa.

Iskreno mi je žao još jednom i molila bi te da nas obaveštavaš šta se dešava.
PS ovo ni slučajno nije upereno protiv cigana, jednostavno slučaj koji ja znam je bio takav.

Hvala na podrsku, Yaki ne voli cigane, a trazila sam ga u cigan mali u Mirjevu i Karaburmi. On zivi u kuci, sa mnom je na poslu spava mi u noge ispod radnog stola. Kad oseti da je neko nervozan ili negativan on mu ne da da udje u kucu ili kancelariju ako ga je ne stisam. Ne napada druge pse prv ali ako ga napadnu zna da ih rastrgne, bili su incidenti kod pokojnog Andjeljka i na Milicionaru. U pravo ste sve za malinoe pa zato mi se ne veruje da mi jos nikonista ne javlja

Mogu da samo zamislim kako ti je.
Zbog svega što si napisal o karakteru psa (a i maloina uopšte) prosto mi je neverovatno da iko sme da im priđe u smislu uhvati za ogrlicu i odvede (moja koleginica tako zatekla tipa koji joj iz dvorišta izvodio jednu blentu i zamlatu od psa-retrivera koji je pokazuje najveću ljubav na svetu prema svakom ko mu se obrati. Od tada je kada ih nema pas u boksu (da ga ne ukradu). A ovi....
Sve se nadam da je ipak odlutao i da će se vratiti.
Uz to, malinoa je relativno malo i ne verujem da može lako da ga proda . Ako ste vetreinarskim stanicama dali broj čipa i skrenuli pažnju (madaa je BGD jako velik) možda i tu bude neke pomoći.

Da je kuja pa da pomislim da je neko hoće mašinu za rađanje:dash::dash::dash::mafijas::mafijas::azdaja::vudu::vudu:) ali mužijak...

I ja se nadam. Imam osecaj da cu da ga nadjem. Ne daj boze da ga ne nadjem. Sumnjam na dva coveka koja su ga u moje odsastvo uzela par puta da ga prosetaju kao. Tad sam se posvadjala sa porodicom sto su ga dali. A oba coveka su jako zki ljudi i materijalisti. Ovom jednom danas sam pukla irekla sam mu da sumnjam da ga je odveo. Javno, na forumu pisem da cu unakaziti coveka koji ga je sakrio ako jeste. I potrudicu se da bude makar malo u zatvoru, a tamo cu se potruditi da ga kolege dobro sacekaju... izludeh

Veceras sam trazeci svog Atosa nasla belu kuju retrivera na Trosarini, ona je tamo sedela satima iznemogla i gladna, neki ljudi su je nasli i zvali me misleci da je Atos. Ja sam je dovela kuci i nadam se da je cipovana, sutra cu je odvesti u neku od dezurnih veterinarskih stanica ako je cipovana da nadjemo vlasnike. Ako je neko pre toga prepozna ili je trazi, moj broj telefona je 063394513 i 0112494033

Pozdrav,
Milanka

IMG_0058-1.jpg

U petak uvece na Dedinju (tolstojeva) nestao zlatni retriver Pasa...ima ogrlicu za buve zute boje i ogrlicu narandzaste boje sa naslikanim kostima...ima bele sape i ciroki najezenu krestu na njuski, izmedju ociju...Molim Vas ako ga je neko video ili nasao da mi javi na 0645147553...ostavio sam oglase po banderama po kraju...MOLIM VAS!!!

Back