IZGUBLJENI / NADJENI LJUBIMCI

Pronađen pas Meda, vlasnika Nemanje Petrovića. Vlasnik se vodi na adresu Visokog Stevana 5, gde na 988 ne mogu da dobijem broj.

Pas ima gene terijera, simpatičan je i preplašen.

Molim Vas za pomoć jer pas ne može da se zadrži kod nas. 065/6270690

meda.jpg

ne mogu da vidim kad si to napisala,ali meni je nestala zenka nemackog ovcara upravo tog opisa,sa metalnom davilicom kod pijace na bezaniskoj kosi. Nestala je oko 22 casa 23.10.2012. Ako je neko video ili zna zesto o njoj neka mo se javi na 0640209798. Odaziva se na ime Zara,pas je cipovan,medjutim u cipu je unesen pogresan broj telefona. A adresa je ispravna

Nestala zenka nemackog ovcara,sa metalnom davilicom,stara dve godine kod pijace na bezaniskoj kosi. Nestala je oko 22 casa 23.10.2012. Ako je neko video ili zna nesto o njoj neka mi se javi na 0640209798. Odaziva se na ime Zara,pas je cipovan,medjutim u cipu je unesen pogresan broj telefona. A adresa je ispravna. Poslednja informacija je da je nju nasao neki covek i trazio me ne na mojoj adresi,ali posto su brojevi u mom naselju rastrkani nije uspeo da me pronadje. Molim u koliko neko ima neke informacije da mi se navi. Predpostavljam da je i taj covek sa bezaniske kose ili uzeg kruga. Hvala

23 decembra na malom Tašmajdanu pronađen je poenter, sa šarenom ogrlicom i kožnim plavim povocem. Pas nije čipovan, mužjak, star do godinu i po dana, negovan, navikao na komande i život u stanu. Vlasnici neka se jave na 063/451 416. Nismo u mogućnosti da ga zadržimo, pa će ukoliko se vlasnik ne javi, pas biti dat na udomljavanje, iskrenim ljubiteljima i uz ugovor o udomljavanju i obaveznoj kastraciji.
IMAG0404.jpg

23 decembra na malom Tašmajdanu pronađen je poenter, sa šarenom ogrlicom i kožnim plavim povocem. Pas nije čipovan, mužjak, star do godinu i po dana, negovan, navikao na komande i život u stanu. Vlasnici neka se jave na 063/451 416. Nismo u mogućnosti da ga zadržimo, pa će ukoliko se vlasnik ne javi, pas biti dat na udomljavanje, iskrenim ljubiteljima i uz ugovor o udomljavanju i obaveznoj kastraciji.Pogledajte prilog 264832

PAS SE POKLANJA, VLASNICI SE NISU JAVILI.

Dana 05. 01. u Valjevu je nestao mužjak erdel terijera star 6 godina, odaziva se na ime Drako. Drako je umiljat, mazan, prijateljski raspokožen, nije agresivan prema ljudima niti prema drugim psima, tako da ga slobodno možete uhvatiti ukoliko ga vidite. Drako je ljubimac jednog deteta, pobegao je usled straha od petardi i nije se sam vratio kući (što inače ume), tako da se pretpostavlja da je zbog nečega onemogućen. Ukoliko bilo ko ima bilo kakvu informaciju o ovom psu, molimo da se javi na 062/511-815 (Tamara Jovic).

draco.jpg

Tigrasto-zelena ženka, nestala pre 4 dana (u Petak 11.01.2013.) sa Detelinare, deo između ložionice, sajma i Hadži Ruvimove ulice, mada ko zna gde je.

Ima 6 godina, sterilisana je, ali nije čipovana.

Od specifičnih znakova raspoznavanja, ima zimsku dlaku, fali joj malo parčence na vrhu desnog uha, ponekad joj suzi levo oko, našušuri rep kada je se raduje nekom isto kao i kada se naroguši.

tel. 061 30 97 181

2mi52c4.jpg

28s8176.jpg

Dana 17.01.2013. na Vozdovcu, u Ribnickoj ulici, u blizini Autokomande, dve devojke su uzele BIGLA koji se odaziva na ime ARCI.
Oko vrata ima debelu crnu ogrlicu sa metalnim krugom, a star je godinu i po dana. Ima kratku dlaku, sa crnim, belim i braon sarama.
Po nekim informacijama, poslednji put je vidjen 19.1. oko 14h u ulici Vojislava Ilica u Beogradu, kod Super Vera, a onda je nastavio ka Plavom mostu.
Ukoliko imate bilo kakvu informaciju, molim da javite na 064 90 91 961 ili 064 58 18 996
270890_324619624304269_935870871_n.jpg

Tigrasto-zelena ženka, nestala pre 4 dana (u Petak 11.01.2013.) sa Detelinare, deo između ložionice, sajma i Hadži Ruvimove ulice, mada ko zna gde je.

Ima 6 godina, sterilisana je, ali nije čipovana.

Od specifičnih znakova raspoznavanja, ima zimsku dlaku, fali joj malo parčence na vrhu desnog uha, ponekad joj suzi levo oko, našušuri rep kada je se raduje nekom isto kao i kada se naroguši.

tel. 061 30 97 181

2mi52c4.jpg

28s8176.jpg

Ako je neko pokupio sa ulice, molim da se javi, jer je ona mačka na posebnom režimu smeštaja i ishrane zbog hroničnih zdravstvenih problema. Zimi ne sme da boravi u toplom stanu ili bilo kojoj drugoj prostoriji toplijoj od 15 stepeni.

Previsoka temperatura tokom zime joj izaziva probleme sa jetrom koji dovode do teških epileptičnih napada. Ako ne želite da umre u mukama, molim vas da je vratite.

Nemojte je voditi u ambulantu u Futoškoj, već je jednom spašena eutanazije koju je izvesni veterinar nudio kao jedino rešenje i to preko telefona - bez pregleda. Najlakše je ubiti životinju za pare, teže je izgleda priznati neiskustvo, i preporučiti iskusnijeg kolegu ili drugu ambulantu.

Hvala unapred

tel. 061 30 97 181

U zarkovu u trgovackoj ulici,kod trznog centra titanik ili brod, ne znam tacno kako se zove, na ulici u travi pored pesackog prelaza lezi epanjel breton muzijak...cini mi se da ima ogrlicu, nisam mu prisla
muzijak je u pitanju...tako mi bar deluje
braon beli.

Nasao je moj tata, tako da je jos nisam videla. Sada je kod njih u Velikoj Mostanici, a kako oni vec imaju 3 psa, 2 macke i 2 papagaja, nisu u mogucnosti da se brinu i o njoj.
Tog dana kada je doveo, bila je veoma gladna i uplasena. Smestio je kod komsije, koji tu ne zivi, u dvoriste i tamo joj nosi hranu.
Kaze da je umiljata i pametna. To je drugi pas koga je nasao vezanog za drvo u ostruznickoj sumi. Kada odem za vikend slikacu je i postaviti slike.

Back