Na Lekinom brdu, blizu ulice Gospodara Vučića, nestala je potpuno siva maca koja se odaziva na ime Ela. Ukoliko imate neku informaciju u vezi nje, molimo Vas da nam javite na broj telefona 064/36 33 967 (Miloš) Sledi nagrada. Hvala! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
(((
 .....
 Tako da, sto se tice rase, mislim da je nema, on je 'avlijaner' ali opet najlepsi macak koga sam ikada videla!

Na Bezanijskoj kosi, duz ograde novog groblja, u blizini Nede Spasojevic i Grcke ulice, vec je treci dan kako luta zlatni retriver. Muzijak, star 2-3 god, ima ogrlicu tamne boje, crne ili plave. Dosao je kod lokalne zenke u teranju. Svetlije je boje, samo po ledjima ima tamniju nijansu.
Na Bezanijskoj kosi, duz ograde novog groblja, u blizini Nede Spasojevic i Grcke ulice, vec je treci dan kako luta zlatni retriver. Muzijak, star 2-3 god, ima ogrlicu tamne boje, crne ili plave. Dosao je kod lokalne zenke u teranju. Svetlije je boje, samo po ledjima ima tamniju nijansu.

I sledi ispravka, tek sam malopre prisla kod psa i nahranila ga pa i bolje pogledala. Dakle, nije zlatni retriver, vec labrador retriver, ogrlica na njemu je braon, kozna, bez oznaka. Oci su mu svetlo braon boje, skoro zuckaste. Jako je izgladneo i omrsaveo...
Postavicu slike uskoro
I sledi ispravka, tek sam malopre prisla kod psa i nahranila ga pa i bolje pogledala. Dakle, nije zlatni retriver, vec labrador retriver, ogrlica na njemu je braon, kozna, bez oznaka. Oci su mu svetlo braon boje, skoro zuckaste. Jako je izgladneo i omrsaveo...
Postavicu slike uskoro