mina21bg
Aktivan član
- Poruka
- 1.778
zamoli vata da dodje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
CRNI JE VIDJEN U CENTRU GRADA NA TRGU!!
MOLIM VAS!
DA AKO GA VIDITE UZMETE GA ,PRICUVATE I ZOVETE NA 063 85 41 248
žovog pticara je mozda neki lovac napustio posto mozda ne lovi dobroto se chesto desava
ž
a pre neki dan kad sam išla po front lajn kod veterinara bio neki kreten lovac koji je onako pun sebe pričao kako ima neke trobojce šampione, jer kod njega sve po kratkom postupku- čim pas ne valja u šumu pa metak u čelotkacio:
a u grockoj(mislim) ima odgajivach engleskih setera koji kada stene preraste odredjen uzrast,on ga izbaci na ulicu posto ne moze da ga proda. sad skoro je izbacio divnog mladog muzjaka......a pre toga je isto izbacio muzjaka koji je imao poremecenu motoriku.....obojica su zavrshili kod jedne zene koja ima mnogo pasa i machaka....a taj sa poremecajem je uginuo pre nekog vremenaa bas sam ga volela
![]()
Eto, koliko ljudi imaju odgovornosti....
Gde je ta gospodja sto cuva te pse, mi smo culi za kao neki azil al nam je jedna veterinarka rekla da je to mozda neko ko samo skuplja pse i da toga nema al se nismo dalje raspitali, posto je bio jedan copor u centru sa prelepim mesancima al ih odavno nisam videla a htela sam da nadjem nekog pa da ih udomim!!!
prijateljica mi je javila da je vidjen veci ostrodlaki pas sa ogrlicom,koja deluju skupo u produzetku palmoticeve ulice.lezi i nece da ustane.nahranjena je.jedan metalni deo ogrlice je polomljen.molim sve da jave ako znaju da je nekom pobegao pas ili koji zive blizu ako mogu da mu pomognu nekako.
Nestao sar pej,odaziva se na ime Baki,muzjak,star devet meseci!!!Zadnji put vidjen u ulici Grcica Milenka.Molim vas,ako imate neke informacije,da zovete na 064/1254108 Hvala
Ja sam na smederevskom putu videla jednog sar peja, krem, zut, njuskao je putem i izgledao je jako zapusteno!