Izgubili smo! Poraz srpskog naroda i Republike Srpske!

Сећаш ли се догађаја из септембра, октобра 1995, како је мало фалило да све западно од Брчког оде у три лепе Мањаче

Pogledajte prilog 1792905
Pa šta?
1. Uveli nam zonu neletenja 1992.
2. Pa onda zaštićene zone 1993.
3. Pa bombarovai nas oko Sarajeva i Goražda
4. Pa naredili povlačenje artiljerije oko Sarajeva.
5. Sprečili pad Sarajeva...
6. Bombardovali 1995.
7. Sankcije...

Sve zapad. I sad bi to trebalo da bude muslimanski trijumf, što su ih bukvalno za uši dovukli do Manjače.

Сећаш ли се догађаја из септембра, октобра 1995, како је мало фалило да све западно од Брчког оде у три лепе Мањаче

Pogledajte prilog 1792905
Ma stvarno? Još bride one batine od avijacije VRS? A jeste Orao zaheban, Ruši se sam, al se nikako ne obara, ne pomaže ni F-16 sa AWACS-om, samo ako pilot malo mrdne kontrole pa se zabije u neko brdo.

Pitaj Tuđmanove pionire kako su njihovoj artiljeriji prijale kasetne i Mejverik. Ljudi bukvalno nisu znali šta ih snalazi.

Pa šta?
6. Bombardovali 1995.
7. Sankcije...

Sve zapad. I sad bi to trebalo da bude muslimanski trijumf, što su ih bukvalno za uši dovukli do Manjače.
1991/2, Бошњаци били наоружани кремењачама, док смо ми преузели 90% ЈНА оружја и оклопа

Kako stvari stoje, u RS će se postupiti onako kako diktiraju muslimanski sud i Visoki predstavnik.
A ne kako su odlučile institucije Srpske.

To je poraz. Nakon što je 1997. došao na mesto premijera Srpske, Dodik se nešto malo zamerio muslimanima i strancima, i dok si dlanom o dlan, oni su ga munjevito uklonili 2025. Nije im kukavac ni celih trideset godina zagorčavao život. Tako je to kad se neko kači sa muslimanima. :cool:

No, ne vredi jadikovati. Nego se okrenuti konsolidaciji. Dodik će ostati na stendbaju, kao potencijalni premijer koji može da zasedne u odgovarajućem trenutku. Vodiće stranku. SNSD dobija status branioca slobode, a opozicija status izdajnika koji su se uključili u pritisak muslimanskih institucija protiv srpskih institucija, tako da nema šansu da dođe na vlast.

Pouka iz istorije. Bili smo poraženi 1995. bombardovani, primorani na povlačenje vojske. Hrvati i muslimani su pobedili uspostaviši dominaciju nad Hrvati: 22 % teritorije, dok se muslimani baškare na celih 23% teritorije BiH. Mi smo kukavci se stisli na onome što je preostalo! :rotf:

map-of-ethnic-groups-in-bosnia-and-herzegovina.jpg

Dakle, učimo iz poraza :lol:

Ne budi toliko tužan, reći ću ti i što:
Jesi li znao da u Drvaru u više meseci nije rodjeno ni jedno dete pravoslavnih Bosanaca? Da situacija bude još bolja, šuška se da su Turci već na oko 60% stanovništva svih Bosanaca.

Glavu gore, dolaze bolji Dani.

Pa šta?
6. Bombardovali 1995.
7. Sankcije...

On se identifikuje sa Muratovim sunarodnicima.

Ne budi toliko tužan, reći ću ti i što:
Jesi li znao da u Drvaru u više meseci nije rodjeno ni jedno dete pravoslavnih Bosanaca? Da situacija bude još bolja, šuška se da su Turci već na oko 60% stanovništva svih Bosanaca.

Glavu gore, dolaze bolji Dani.

Чувари Крајине, РТРС​

https://www.youtube.com/@milosernaut964

Tu su naši, prati kanal! Ne da nema tuge nego:
Zapevaće braća nasred Knina,
onu našu pesmu od starina
"Šta se ono, na Dinari sjaji,
Đujićeva kokarda na glavi!"
:heart: :heart: :heart:

Milost, milost, gospodaru!
Nesrećnome izdajniku,
Milost Knjaže milostivi,
Otačestva otpadniku!
Milost daruj, pak udavi,
Evo glava nek' opane,
Ali ime izdajnika,
da mi u narod, ne ostane!
Ah griješan sam, al' se kajem,
No, pomoluj milostivi,
jer još iskra crnogorstva,
u kutu mi srca živi!

Padoše mi na pamet stihovi koje Stevan Koprivica u "Dugo putovanje u Jevropi" pripisuje knjazu Nikoli! Ne znam zašto... :rotf:

Nego ovo tvoje "negodovanje" protiv političara iz RS, polako prerasta u navijanje protiv srpskog naroda, u RS. Zasada, samo tamo... :D
Nego ovo tvoje "negodovanje" protiv političara iz RS, polako prerasta u navijanje protiv srpskog naroda, u RS. Zasada, samo tamo... :D
Nema šta da prerasta, on, @Beli Gibson i @VranV otvoreno navijaju za sve srpske neprijatelje, i Gavra je na najboljem putu da im se pridruži.
Ma ne samo u navijanje protiv srpskog naroda u RS, evo @ЦрниГавран navija protiv svih Srba, čovek kači projekte za uništenje i podelu Srbije:
U međuvremenu NATO ima planove.
Pogledajte prilog 1792907
7D727EF5-F89D-449B-A205-2ED9026A738E.webp

Po njemu jeste.
Samo mi je smesno: šatro je protiv Vučića i narativa koji poistovećuje Vučića kriminalca i Srbiju, a ovamo poistovećuje Dodika kriminalca sa R. Srpskom :D
I to naravno odmah znači da se mrzi ceo narod. Ja sam posteno rekao. Srbi iz Srpske su kao Dodik i Turšija, dakle korumpirani, tvrdoglavi i ne mnogo bistri.
Ja kad pričam da se igranje sa NATO ne isplati, oni pričaju o Rusiji i o tome da su u RS spremni na rat bez vojske.
Fascinantno stvarno.

Po njemu jeste.
Samo mi je smesno: šatro je protiv Vučića i narativa koji poistovećuje Vučića kriminalca i Srbiju, a ovamo poistovećuje Dodika kriminalca sa R. Srpskom :D

Критикује Вучића што није довољно Додик
Momci, dajte malo takta, bem mu miša.
Muslimanski sud, protiv srpskih institucija. Navijate za muslimanski sud! Pustite te doskočice!

I to naravno odmah znači da se mrzi ceo narod. Ja sam posteno rekao. Srbi iz Srpske su kao Dodik i Turšija, dakle korumpirani, tvrdoglavi i ne mnogo bistri.
Ja kad pričam da se igranje sa NATO ne isplati, oni pričaju o Rusiji i o tome da su u RS spremni na rat bez vojske.
Fascinantno stvarno.

Razvoj emocionalne i poslovne inteligencije je jako zanemaren na celom Balkanu, a uBosni pogotovo :D

Back