Beli Gibson
Elita
- Poruka
- 23.309
Ko smo to mi a ko je narodAli ipak ne biste da narod odluči da li je predao ili ne... Iz nekog razloga...![]()
Kako narod može da odluči o tome, to se desilo 1997-2006
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko smo to mi a ko je narodAli ipak ne biste da narod odluči da li je predao ili ne... Iz nekog razloga...![]()
Jel dobar posao radi zavisiNe vidiš nikakav problem u tome da 1 čovek vlada skoro 30 godina?
Za sve je kriva opozicija, Vukanović, Crnadak i ostalo smeće koje je u nametanju zakona okupatora Šmita vidjelo priliku da sjedne u fotelju vlasti.Kako stvari stoje, u RS će se postupiti onako kako diktiraju muslimanski sud i Visoki predstavnik.
A ne kako su odlučile institucije Srpske.
To je poraz. Nakon što je 1997. došao na mesto premijera Srpske, Dodik se nešto malo zamerio muslimanima i strancima, i dok si dlanom o dlan, oni su ga munjevito uklonili 2025. Nije im kukavac ni celih trideset godina zagorčavao život. Tako je to kad se neko kači sa muslimanima.
No, ne vredi jadikovati. Nego se okrenuti konsolidaciji. Dodik će ostati na stendbaju, kao potencijalni premijer koji može da zasedne u odgovarajućem trenutku. Vodiće stranku. SNSD dobija status branioca slobode, a opozicija status izdajnika koji su se uključili u pritisak muslimanskih institucija protiv srpskih institucija, tako da nema šansu da dođe na vlast.
Pouka iz istorije. Bili smo poraženi 1995. bombardovani, primorani na povlačenje vojske. Hrvati i muslimani su pobedili uspostaviši dominaciju nad Hrvati: 22 % teritorije, dok se muslimani baškare na celih 23% teritorije BiH. Mi smo kukavci se stisli na onome što je preostalo!
![]()
Dakle, učimo iz poraza![]()
Bolje da jedan vlada trideset godina kako treba, nego da ih šest vladaju isto toliko kako ne treba. Pogledaj muslimane, šestorica ih se izmenjalo za Dodikovog vakta i devastirali su Bošnjakistan, kao da ih je Ratko raspamećivao sve ove godine.Ne vidiš nikakav problem u tome da 1 čovek vlada skoro 30 godina?
Ne zavisi. Ko postane nesmenjiv uvek postaje loš. Takva je ljudska priroda.Jel dobar posao radi zavisi
Vi Turci, a mi narod - Srbi!Ko smo to mi a ko je narod
Kako narod može da odluči o tome, to se desilo 1997-2006
Za to su krivi SDS i PDP koji žele izaći na nametnute izbore da bi sjeli u fotelje.Pa muslimanski sud je odlučio da Dodik više ne može da obavlja dužnst predsednika, a muslimanska Izborna komisija je to iskoritila da raspiše izbore za predsednika. Srpske institucije su se tome usprotivile, no, nekako izgleda na to da će ipak da budu izbori. To je naš poraz.
Za sve je kriva opozicija, Vukanović, Crnadak i ostalo smeće
On ih raspamecivao? Sa chim?Bolje da jedan vlada trideset godina kako treba, nego da ih šest vladaju isto toliko kako ne treba. Pogledaj muslimane, šestorica ih se izmenjalo za Dodikovog vakta i devastirali su Bošnjakistan, kao da ih je Ratko raspamećivao sve ove godine.![]()
Sekla kosa pa se istupila Sisti, a probao si ti i to, nego tvoji mediji nekako ne vole da pominju onu tvoju i Tuđmanovu “operaciju protiv RS”, znaš, tu nije bilo 20 tvojih na jednog našeg kao u Kninu, nego “dećki pobjegli a mene ostavili”.Не треба пуно да се "не може нам нико ништа" дође до тракторске колоне
Aha, pa posle Srbi proterani i pala Krajina i ostalo znamo.Ma nemoj. Zaboravio si kako su ono tvoji plivali nazad preko Une? A jes duboka.
Pitaj njiha!On ih raspamecivao? Sa chim?
Pa kod njih se nešto menjalo, a u Srpskoj i Srbiji se pelene usmrdele.
Ne, to vas je Holbruk ohrabrio da probate i na RS posle uništenja Krajine koju vam je poklonio Mirin Zloba. Pa bilo batina do nebesa. Pogledaj onaj zaplenjeni video, snimatelja posl’o Tuđman da ovekoveči “ulazak u Banjaluku”, i jeste ga ovekovečio, samo tako.Aha, pa posle bila traktorijada i pala Krajina i ostalo znamo.
Velika pobeda![]()
U svakom slučaju gubitak. I pogresna adresa. Nego mi nisi rekao kad ces kući?Ne, to vas je Holbruk ohrabrio da probate i na RS posle uništenja Krajine koju vam je poklonio Mirin Zloba. Pa bilo batina do nebesa. Pogledaj onaj zaplenjeni video, snimatelja posl’o Tuđman da ovekoveči “ulazak u Banjaluku”, i jeste ovekovečio, samo tako.![]()
Milost, milost, gospodaru!Како се ствари промениле за пар недеља у јесен 1995.
Онда је Вашингтон рекао "доста".
Pogledajte prilog 1792900
Ovo je bilo poslije oluje tukac.Aha, pa posle Srbi proterani i pala Krajina i ostalo znamo.
Velika pobeda![]()
Ma sve mora da bude kako Gavra kaže.Jedini će platiti Srbi, kao i uvek do sada.
Сећаш ли се догађаја из септембра, октобра 1995, како је мало фалило да све западно од Брчког оде у три лепе МањачеMilost, milost, gospodaru!
Nesrećnome izdajniku,
Milost Knjaže milostivi,
Otačestva otpadniku!
Milost daruj, pak udavi,
Evo glava nek' opane,
Ali ime izdajnika,
da mi u narod, ne ostane!
Ah griješan sam, al' se kajem,
No, pomoluj milostivi,
jer još iskra crnogorstva,
u kutu mi srca živi!
Padoše mi na pamet stihovi koje Stevan Koprivica u "Dugo putovanje u Jevropi" pripisuje knjazu Nikoli! Ne znam zašto...
Nego ovo tvoje "negodovanje" protiv političara iz RS, polako prerasta u navijanje protiv srpskog naroda, u RS. Zasada, samo tamo...![]()
Nebitno. Srbi u Krajini su ispusili. Dobili bitku, izgubili rat. Sad će opet repriza, što u RS što na KiM.Ovo je bilo poslije oluje tukac.
Blage veze nemaš o čemu pišeš a trpaš se na temu.
Kad ces kući?Ma sve mora da bude kako Gavra kaže.
Цитирао си ТВ драму "Карађорђева смрт", а не историјски изворA Miloš Veliki reče onomad Marašliji: Ne zanosi se mišlju da nema više Crnog Đorđa. Puna ih je Srbija, sve crnji od crnjega!