aleksije radicevic
Poznat
- Poruka
- 9.736
Sunce ti žarko... Ispostavi se da neko nije komunista, i tebi je to smešno...Dodik Komunista![]()
Kao da je biti komunista nešto najlepše u životu.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sunce ti žarko... Ispostavi se da neko nije komunista, i tebi je to smešno...Dodik Komunista![]()
Ma jok, slučajno se podesilo da su mu tu koreniArgumentum ad Vučićerum, variatio ad Brozorum?
Izvini, da li bi mogla da nabrojiš te silne ratove za koje su zaslužni Srbi?Pa čovek je protiv Broza, ukazuje ti na ostatke komunista među današnjim vladarima ovdašnjih prostora, uglavnom zaslužnih za sve ratove i ubistva svog naroda...
Dodik Komunista![]()
Može li da se vas dvojica dogovorite je li ili nije, pa da izađete pred javnost sa zajedničkim saopštenjem?"Dodik je rekao da je u politiku ušao zbog košarke, koju je igrao u mladosti, jer je "zbog svega što je tada vidio" bilo neminovno da se angažuje u društvenom radu. On je naglasio da je ponosan što je bio član Saveza komunista."
https://mondo.ba/Info/Politika/a802734/Dodik-Ponosan-sam-sto-sam-bio-komunista.html
Izvini, da li bi mogla da nabrojiš te silne ratove za koje su zaslužni Srbi?
Da li stvarno veruješ da je npr. Sarajevski atentat imao bilo kakvog uticaja na izbijanje Prvog svetskog rata, bez obzira na to što je korišćen kao izgovor. Što se tiče devedesetih, tu j stvar jasna, ovo je naređenje Alijinog MUP-a za početak opšteg napada na JNA:
Pogledajte prilog 1793153
Njemu jest najljepše.Sunce ti žarko... Ispostavi se da neko nije komunista, i tebi je to smešno...
Kao da je biti komunista nešto najlepše u životu.![]()
Rat je vec uveliko bjesnio u Hrvatskoja prije toga se pokusao nametnuti i Sloveniji, koja je imala tu srecu da je granicila sa Italijom i Austrijom, eto Alija razbio JugoslavijuIzvini, da li bi mogla da nabrojiš te silne ratove za koje su zaslužni Srbi?
Da li stvarno veruješ da je npr. Sarajevski atentat imao bilo kakvog uticaja na izbijanje Prvog svetskog rata, bez obzira na to što je korišćen kao izgovor. Što se tiče devedesetih, tu je stvar kristalno jasna, ovo je naređenje Alijinog MUP-a za početak opšteg napada na JNA:
Ponovo upadaš u teorije, ničim izazvanIzvini, da li bi mogla da nabrojiš te silne ratove za koje su zaslužni Srbi?
Da li stvarno veruješ da je npr. Sarajevski atentat imao bilo kakvog uticaja na izbijanje Prvog svetskog rata, bez obzira na to što je korišćen kao izgovor. Što se tiče devedesetih, tu je stvar kristalno jasna, ovo je naređenje Alijinog MUP-a za početak opšteg napada na JNA:
Dočekaćeš da budu slavljeni kao heroji, ne samo u Srpskim Zemljama, nego i širom hrišćanskog sveta.
General Ratko je u srcu srpskog naroda.Dočekaćeš da budu slavljeni kao heroji, ne samo u Srpskim Zemljama, nego i širom hrišćanskog sveta.
Kakve to teorije?Ponovo upadaš u teorije, ničim izazvan![]()
Ne, nećeš me uvući u besmislene rasprave.Kakve to teorije?![]()
Ne dokazuje baš ništa pod suncem nebeskim: postoji i presuda Galileju.
General Ratko je u srcu srpskog naroda.
Lagi, kad ti nisi na dužnosti, pa da možemo da diksutujemo.Ne, nećeš me uvući u besmislene rasprave.![]()
I on je bio komunista, ali dobar general bio.
Stvarno su optimisti, nema šta.
Kako stvari stoje, u RS će se postupiti onako kako diktiraju muslimanski sud i Visoki predstavnik.
A ne kako su odlučile institucije Srpske.
To je poraz. Nakon što je 1997. došao na mesto premijera Srpske, Dodik se nešto malo zamerio muslimanima i strancima, i dok si dlanom o dlan, oni su ga munjevito uklonili 2025. Nije im kukavac ni celih trideset godina zagorčavao život. Tako je to kad se neko kači sa muslimanima.
No, ne vredi jadikovati. Nego se okrenuti konsolidaciji. Dodik će ostati na stendbaju, kao potencijalni premijer koji može da zasedne u odgovarajućem trenutku. Vodiće stranku. SNSD dobija status branioca slobode, a opozicija status izdajnika koji su se uključili u pritisak muslimanskih institucija protiv srpskih institucija, tako da nema šansu da dođe na vlast.
Pouka iz istorije. Bili smo poraženi 1995. bombardovani, primorani na povlačenje vojske. Hrvati i muslimani su pobedili uspostaviši dominaciju nad Hrvati: 22 % teritorije, dok se muslimani baškare na celih 23% teritorije BiH. Mi smo kukavci se stisli na onome što je preostalo!
![]()
Dakle, učimo iz poraza![]()
Alija je ponudio likvidaciju 5000 Srebreničana za Klintonovu intervenciju.Rat je vec uveliko bjesnio u Hrvatskoja prije toga se pokusao nametnuti i Sloveniji, koja je imala tu srecu da je granicila sa Italijom i Austrijom, eto Alija razbio Jugoslaviju![]()
Pa Dodik će imati partiju na vlasti, Milo to nema.Tako sam otprilike i oćekivao da će biti, ali iskreno sam mislio da će se malo više batrgati.
Videćemo kakva će situacija biti posle novembra. To će biti za Dodika izazov, sa li će moči da slučno ka Milo Đukanović kada se bio povukao zadrži poluge vlasti iz senke.
Pozivije na vlasti su često prilika da se neke ličnosti detronizuju, tako da to zavisi i od toga ko če se naći na čelu Republike Srpske krajem ove godine.
Šta @Khal Drogo ima da kaže o celoj situaciji? Šta da očekujemo u narednim mesecima?
Jeste, Alija je pobio Srebrenicane a ne Mladic i Karadzic, bravo inteligencijo, logika je na tvojoj straniAlija je ponudio likvidaciju 5000 Srebreničana za Klintonovu intervenciju.![]()
Sa rusenjem Dodika, Partija njegova ce da se svede ispod izbornog praga.Pa Dodik će imati partiju na vlasti, Milo to nema.