Tom Riddle
Elita
- Poruka
- 18.411
Dobićete knjige Veksa Šeksa.Već smo platili porez
Sad nam dugujete besplatne učbenike
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobićete knjige Veksa Šeksa.Već smo platili porez
Sad nam dugujete besplatne učbenike
Kursevi su se oduvek plaćali.Meni drzava nije davala nikakav novac
Mama i tata su dobro zaradjivali tako da nisam imala pravo iz budzeta da dobijam.
E tako treba.
Ciji roditelji dobro zaradjuju 0 dobija.od drzave
Oni koji nemaju na primer rsdnicka klasa.jer su im.mala primanja sve.
I za stan i za skolarinu.
To je pravda.
To što pišeš je i pre bilo isto kako koji fakultet ali tvoje spinovanje da student obnovom godine gubi pravo na finansiranje iz budžeta je krajnje zlonamerno i maliciozno.ne postoji po bolonji više vanredni student, osim ako neki fakultet nije akreditovao vanredne studije. To je bilo nekada., statut UB.
Opametice se valjda drzava srbija.Kursevi su se oduvek plaćali.
To što pišeš je i pre bilo isto kako koji fakultet ali tvoje spinovanje da student obnovom godine gubi pravo na finansiranje iz budžeta je krajnje zlonamerno i maliciozno.
Netačno! Tek posle druge obnove iste godine gubi pravo na finansiranje iz budžeta! Neznalicooo ja bi na tvom mestu pocepao diplomu!![]()
Izvini se koleginici ustanici. Na današnji dan!?Netačno! Tek posle druge obnove iste godine gubi pravo na finansiranje iz budžeta! Neznalicooo ja bi na tvom mestu pocepao diplomu!![]()
Izvini se koleginici ustanici. Na današnji dan!?
Opet neistine, ne gubi pravo na školovanje iz budžeta već nezakonito plaća obnovu godinu i opet se školuje na trošku budžeta.Ma jok, on laprda samo piše neke nebuloze. Ne mora uopšte da mi se izvini. Pitanje je samo šta je tačno. Dakle, ovo što kaže Brabić, šta god o njoj mislili, kaže ono što je bilo i pre. Drugim rečima, ako neko nije položio 48 ESPB a upisuje novu godinu studija, on gubi pravo na budžet, gubi pravo na dom.
Jedino što može da se desi jeste da Vlada i Ministarstvo PONIŠTE CELU GODINU, pa da se uvede Lex specijalis, što čisto sumnjam, ali ko zna, pa da cela godina bude nevažeća. U tom slučaju bi se morali smisliti novi kriterijumi.
ne, ocenjuju se po tome da li je neko spreman da prima platu u iznosu od 2.000 evra za posao za koji nije stručno osposobljen
Opet neistine, ne gubi pravo na školovanje iz budžeta već nezakonito plaća obnovu godinu i opet se školuje na trošku budžeta.
Srbi misle da je prednost to sto zamrznu proizvodnju na nivou 90tih....samo dodaju jace traktore ili jace motore...
A to nece biti dobro , jer drugi ce doci i za saku pirinca ce pokupiti sve sto im odgovara u Srbiji...bas sve..ne oteti , nego ce srbi trcati da ucestvuju u takvim novim oblicima zivota..i rada..
Nagađanje mi je da će se ova godina zamrznuti dok god budu trajali studentski protesti, pa da će se nastaviti kako je bilo pre početka protesta. Znači smo će neko vreme biti izgubljeno i to je to.Ono što nije jasno jeste šta će biti, ovo bi bila prva godina u novijoj istoriji da se godina ne zaključi, ako SVI ne budu završili godinu. Lično se nadam da se to neće desiti.
Рече велики вођа на да се инститиције врате грађанимаNije to ništa kada prorade institucije i potrpaju naprednjake na robiju![]()