Izgleda da talas jenjava?

kakav talas bre?
cega?
pun grad ljudi bez maski svuda, svi zdravi i pravi.
То је проблем.
Треба да буду покуњени, уплашени, избезумљеног погледа, усамљени, отуђени, зомбирани. Јер, како манипулисати неким ко се креће, дружи, смеје, има децу, има партнера, ужива у залогају, сексу, хумору,...?

То је проблем.
Треба да буду покуњени, уплашени, избезумљеног погледа, усамљени, отуђени, зомбирани. Јер, како манипулисати неким ко се креће, дружи, смеје, има децу, има партнера, ужива у залогају, сексу, хумору,...?
placenici ne znaju da covek vere uvek ispred sebe ima vise puteva

covek nevere ima samo jedan jedini.

blic-460x0.jpg

нема шансе да буде горе, барем што се короне тиче. Што од вакцина, што од природног имунитета, имунитет крда је пред прагом.
Ima sanse.....znaju ljudi sta mogu da rade..
Mutacija da je covid vise imunobolest, laicki da kazem, zatim mutacija da se bolje krije u telesnim tkivima, tj udje , bude, a prividno pobedjen...i ceka....odlicna socioloska drama, tj net povezanost.....

Kad imas zao um i jasan cilj, nista te ne moze spreciti.....a tehnologija je tu...

Inace mislim da vas niko nece pitati kojim putem da idete....ili zelite da idete...
Isto vazi i za mene odavno...

Uostalom ko vam vaspitava decu?
To je nova generacija ljudi....koji ce vas uslovljavati da radite ono sto oni hoce..
Profani koje sad traze po kriterijumu podobnosti ili dostupnosti , kad je covid...
A i inace imaju zadatak bejbi sitera da ne smetaju deca roditeljima da rade..
Ili se odmaraju.

Inace mislim da vas niko nece pitati kojim putem da idete....ili zelite da idete...

To je nova generacija ljudi....koji ce vas uslovljavati da radite ono sto oni hoce..
Profani koje sad traze po kriterijumu podobnosti ili dostupnosti , kad je covid...
Ili se odmaraju.
Mиии?
Зато се уздамо у њих...

Ili se odmaraju.
Jel to nova generacija “ljudi” od 18 godina koja ubija ljude po skolskim dvoristima ,cudi me da tu vest nisu prikazali na Krstarici!
Decu vaspitavaju rijaliti i najveci sund i zato je toliko nenormalnog nasilja ,a to smo svi mi krivi sto smo dozvolili.

Prioriteti animalaca nisu izgradjivanje sebe, nego pobeda nad drugima...
Otud deca iako je namera da budu kopije roditelja ne znaju sta je roditelj bio pre nego sto je postao zver kakva je danas....svejedno sto dete uci , ne budi zver...
Dete vidi jedno , a radi se drugo...sipak ces dete prevariti na tu foru..
Dete mozes da prevaris emotivnim ucenama, tata i mama ce da te vole ako budes ovo i ovo....i da dete poveruje, a naravno od toga nema nista....i tata i mama vole ako dete uspe u drustvu koje bude kad dete bude odraslo....
Jok u Srbiji imas roditelje koji ce da kazu joj dete mi vaspitano ali jedva sastavlja kraj sa krajem, covek je a svi smatraju da je naivna budala....
Ako ima takvog roditelja, odmah mi ga pokazite....

VEST KOJU SMO ČEKALI Prvi put POSLE 4 MESECA kovid bolnice počele da se prazne VIŠE PACIJENATA PUŠTENO NEGO ŠTO JE PRIMLJENO

https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/...h_notification&utm_campaign=push_notification
Dve stvari me brinu u ovoj recenici..
Rec pusteno umesto reci otpusteno.....sto jasno ukazuje na svesnu ili nesvesnu ideju da su tamo bili zatoceni....
I ako se sistemu prohte, opet ce u bolnice samo snize kriterijum...
Inace sama ideja masovnih dileja o tome da se treba uskratiti volja pacijentu kad je u pitanju covid me jako puno zabrinjava....dok se ne uskracuje nista bahatim nepacijentima...

Back