- Poruka
- 91.068
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kakav talas bre?brojke novozaraženih padaju, čini se da je pik prošao i da se val smiruje....
a i ovi novi sojevi nisu ni za k, vakcinalno tretiranje populacije sve to rešava...
da li korona posustaje? kakvog ste dojma?
Дасу ти жив и здрав пишу овде и они који су у црвеној зони. И не мантрају исто као застрашени, напротив.lekari koji rade u crvenim zonama ne smatraju da je korona sprdnja. imaju drugačije mišljenje.
ali pustimo njih, forumaši su kredibilniji izvor
То је проблем.kakav talas bre?
cega?
pun grad ljudi bez maski svuda, svi zdravi i pravi.
mora da je neki od vas otisao da radi u crvenoj zoni pa se situacija drasticno popravila.VEST KOJU SMO ČEKALI Prvi put POSLE 4 MESECA kovid bolnice počele da se prazne VIŠE PACIJENATA PUŠTENO NEGO ŠTO JE PRIMLJENO
https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/...h_notification&utm_campaign=push_notification
placenici ne znaju da covek vere uvek ispred sebe ima vise putevaТо је проблем.
Треба да буду покуњени, уплашени, избезумљеног погледа, усамљени, отуђени, зомбирани. Јер, како манипулисати неким ко се креће, дружи, смеје, има децу, има партнера, ужива у залогају, сексу, хумору,...?
Ima sanse.....znaju ljudi sta mogu da rade..нема шансе да буде горе, барем што се короне тиче. Што од вакцина, што од природног имунитета, имунитет крда је пред прагом.
to jevrejski proizvodjaci COVID vakcina nikada nece dozvoliti. Nemacka je narucila desetine miliona vakcina za 2028 godinu.нема шансе да буде горе, барем што се короне тиче. Што од вакцина, што од природног имунитета, имунитет крда је пред прагом.
Posustaje, narod krenuo masovno da se vakciniše, čak ću i ja sutra, nadam se da neću morati mnogo da čekam ČPbrojke novozaraženih padaju, čini se da je pik prošao i da se val smiruje....
a i ovi novi sojevi nisu ni za k, vakcinalno tretiranje populacije sve to rešava...
da li korona posustaje? kakvog ste dojma?
Mиии?Inace mislim da vas niko nece pitati kojim putem da idete....ili zelite da idete...
Isto vazi i za mene odavno...
Uostalom ko vam vaspitava decu?
To je nova generacija ljudi....koji ce vas uslovljavati da radite ono sto oni hoce..
Profani koje sad traze po kriterijumu podobnosti ili dostupnosti , kad je covid...
A i inace imaju zadatak bejbi sitera da ne smetaju deca roditeljima da rade..
Ili se odmaraju.
Jel to nova generacija “ljudi” od 18 godina koja ubija ljude po skolskim dvoristima ,cudi me da tu vest nisu prikazali na Krstarici!Inace mislim da vas niko nece pitati kojim putem da idete....ili zelite da idete...
Isto vazi i za mene odavno...
Uostalom ko vam vaspitava decu?
To je nova generacija ljudi....koji ce vas uslovljavati da radite ono sto oni hoce..
Profani koje sad traze po kriterijumu podobnosti ili dostupnosti , kad je covid...
A i inace imaju zadatak bejbi sitera da ne smetaju deca roditeljima da rade..
Ili se odmaraju.
Dve stvari me brinu u ovoj recenici..VEST KOJU SMO ČEKALI Prvi put POSLE 4 MESECA kovid bolnice počele da se prazne VIŠE PACIJENATA PUŠTENO NEGO ŠTO JE PRIMLJENO
https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/...h_notification&utm_campaign=push_notification