Cru*
Veoma poznat
- Poruka
- 10.148
Pa to. Sava je bas poseban slucaj, ako je zaista imao toliko godina
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Extra. Jedina razlika u godinama se ogleda u duzini kose i kolicini popijenog mlekaPogledajte prilog 1188010
Mala napomena: Ovo su muškarci !
Uče zato što ne mogu da nađu posao od koga će moći da žive.Високо образовање успорава старење. Ко шта ради данашња омладина само учи, а некад су и 4 разреда основне школе била много
I sama to isto radim..Kad se setim koliko knjižurina smo čitali..a sad kliknešVremena se menjaju. Informacije su lako dostupne, na par klikova. Ono saznanje za sta je nekada trebalo 10 dana celodnevnog citanja, sad je na izvolite i treba 10 minuta laganog surfovanja i letimicnog pogleda.
Osecam se malo glupo u takvim situacijama, kao da me je neko prevario za nesto. Sa druge strane, barem sam stekao naviku da citamI sama to isto radim..Kad se setim koliko knjižurina smo čitali..a sad klikneš
i dobiješ na tacni.
Bili vredan narod, sibali ih vetrovi,kise,sunce, jeli sta imaju i kad imaju... Nisu bili kao mi, sklanjamo se u hladovinu,pod klimu, grickamo breskve i smisljamo sta da radimo naveceСјетих се и фотки из Етнографског музеја у БГ-у. Наши Срби из 19.в. спечени од сунца и вјетра. Да нисам знао о коме је ријеч, рекао бих индијанци.