Изглед и пространост гараже, шта је битно за вас?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Zauz

Buduća legenda
VIP
Poruka
46.983
Неки људи воле празан простор у гаражи,да се лагано паркирају и то им је довољно док други ту држе разне алате те направе и полице како би све сложили.
Има оних који од гараже направе мушки простор са местима за седење,фрижидером,телевизором и неким сточићем.
Неки воле да то увек држе цакум - пакум сређено неки не баш у смислу да је чисто ал' једино они знају где се шта налази.
Величина простора обично не може да се бира већ је прилагођена могућностима али ако праве нов објекат често гледају да буде пространа.
Има оних који свуда ставе камере и супротно,које то не занима "ако ми ову канту украде неко мање кошта куповина половне,није вредно".
Има их који озидају тај простор а има који купе и мајстори то монтирају у дворишту.

Изглед и пространост гараже,шта је битно за вас?

Napravio sam garažu po svojoj ideji, da ima i prostor za kola a i prostor za druženje. Mancave project.

Gornji sprat tokom prvobitnog opremanja:

20230318_154652.jpg

Drugar držao gumenjak zakačen za plafon pa mu pao i ulubio auto plakao je tri dana :hahaha:

Ugl garaža shodno interesovanjima. Ja volim da petljam pa je krcato alatom na sve strane. Pošto mi cigojneri redovno obijaju sav alat je rasut naokolo kako se lopov nebi brzo snašao u tom džumbusu.

Inače par sekundi hop odoše gedore. Još par sekundi i hop odoše okasti itd.

Back