Izetbegovic preti Americi i Njemackoj!

Moja Republika

Domaćin
Poruka
3.671
Islamski fanatik i bosnjacki clan predsjednistva BiH danas odbio da primi izraelskog ambasadora i ispred muslimana uputio prijetnje svojim dojucerasnjim saveznicima.

"Slabost privlači nasilnike, i naša slabost i neorganizovanost privukla je nevolju. Nikad više nećemo biti slabi, a kad muslimani u svetu budu dovoljno jaki onda će i Nemačka i SAD i svi ostali reagovati kako treba", poručio je Izetbegović.
http://www.kurir-info.rs/planeta/iz...no-jaki-reagovacete-kako-treba-clanak-1485641

Sta mislite kolike su sanse da u bliskoj buducnosti NATO izbombarduje Sarajevo?

Jbg-a nisam poznavalac stvari kao ti. Ti uvek izlaziš sa desne strane od kruga dvojke iz tog tramvaja. Valjda si zato tako oštrouman.
Тугомире смањи доживљај, ми Плавокрвни Срби са Севера из Воше не долазимо у легло аутошовиниста, ЕУ&НАТОлизогуза где је квалификација за ма шта сведена на упитну реченицу; Јел смо се довољно нагоозеелее?

Тугомире смањи доживљај, ми Плавокрвни Срби са Севера из Воше не долазимо у легло аутошовиниста, ЕУ&НАТОлизогуза где је квалификација за ма шта сведена на упитну реченицу; Јел смо се довољно нагоозеелее?

Super. Baš mi je drago zbog tebe. Pošto ne dolaziš u krug dvojke smatraću te ne da si poznavalac stvari nego da si suvi genije.

Super. Baš mi je drago zbog tebe. Pošto ne dolaziš u krug dvojke smatraću te ne da si poznavalac stvari nego da si suvi genije.
Сматрање Тугомира је на нивоу прдежа крунисаних глава.
Умишљена вредност, а резултат кандише у мери да творови покрену масивни егзодус.

Back