Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Interesuje me, zna li ko, ako ima iskustva sa tim, kakav se proces prolazi za izdavanje knjige (konkretno poezije)? Kolika moze da ispadne sveukupna cena?
Ispiši sve pesme u Microsoft Word, taj program ima na većini kompjutera novijeg datuma
Zatim kada popišeš pesme idi na SAVE AS PDF, posle toga ne moraš ništa da radiš dok kompjuter ne završi.
I kada dobiješ PDF fajl samo nadji neki free hosting sajt koji ćeš da linkuješ za download preko svoje fejsbuk stranice
Danas ti je izdavaštvo p. dim
u vreme Jerneja Kopitara moralo za Sloveniju da se ide...
... a za pojedine fontove i u Graz
Interesuje me, zna li ko, ako ima iskustva sa tim, kakav se proces prolazi za izdavanje knjige (konkretno poezije)? Kolika moze da ispadne sveukupna cena?
Nemam Sanja, ali u svakom sl. hvala. Nije ovo za mene, vec za nekog mog sam hteo da se raspitam cisto da vidim kakva je procedura, koliko novca treba uloziti itd.
Presudan je novac. Nadješ izdavačku kuću preko neta, oni ti kažu koliko košta sve to, i ti to izdaš. Uglavnom košta od stotinu do nekoliko stotina evra, zavisno od kvaliteta. Inače ko se nada da će da izda besplatno nek se ne nada, jer danas poeziju niko ne čita. Samo za romane i to jako komercijalne se daje besplatno izdavanje.