Izdaja!

nek' bude i 100
nemate suverenost, ne kotrolišete celu teritoriju, imate samo narod
eto, to je ta država:rolleyes:

Ma ogranicen i zatucan su kao narod,genetski,ma ne rade siptari to sto rade da bi im krenulo nabolje,nego vise iz mrznje prema svemu sto je Srpsko,i ta mrznja im se ocitava iza svakoga postupka koji naprave,mislim to je toliko ocigledno!

sad sam se opet iznervirala....gde ste radikali???? Gde si Nikoliću, aaaaa??????

Gde si kada se brani Kosovo, a puna ti usta bila Kosova pre no što na prevaru pokupi onoliko glasova čak i nas kojima si oduvek bio odvratan i antipatičan..??????

Gde si Vučiću...misliš da je teško složiti žalosno-našminkanu facu za TV..?????

Pa vi kao opozicija ste mogli pozvati svoje glasače na ulice na dostojanstven protest, a ZAŠTO NISTE?????????????????

Ili organizujete OPET trgovinu, kao što ste TRGOVALI i sa SPS-om kada je S:M. umro, da biste svoje pozvali da ga isprate????:mad:

Niste vredni da vas čovek više i primeti, a vidim da su vas i gro glasača već PROVALILI...odlazite u prošlost...sve zajedno sa lsd čedićijem., što vam od srca želim.:mad:

divan post, malo sam ljubomoran:rolleyes:
ima dosta upitnika, naglašeno velikim slovima, veza sa miloševićem.... ne bih ni ja bolje napisao:lol:

Којешта.

Pa ako nekom radikalu sa foruma kazem nesto, to ne znaci zaista razlaz u politickim strankama...!

Лукаво, нема шта.

Ви бисте да држите власт са 6-7 % подршке, а да "глупи" радикали дају масу, односно подршку,
за вашу трулу и губитничку политику!

Лукаво, нема шта.
Ви бисте да држите власт са 6-7 % подршке, а да "глупи" радикали дају масу, односно подршку,
Ih, Strelo, pa nemoj tako. Ja samo pokušavam da vas vratim na zajednički put, al ti se baš iznervirala 8)

Којешта.

Лукаво, нема шта.

Pa nego!:lol::lol::lol:

Hocete, hocete, pa cete da pevate, vidim da se ustrucavate ko stidljiva udavaca...Ali vas nesto goni ka tome...:lol::rolleyes:

Ih, Strelo, pa nemoj tako. Ja samo pokušavam da vas vratim na zajednički put, al ti se baš iznervirala 8)

Што се мене тиче, имам заједнички пут, само са својом породицом и пријатељима...
А политичаре и странке третирам као потрошну робу...

A sto?!:shock:

Jel ti priznajes samo placene?:shock::confused::rolleyes:

Ма не, већ је контрадикторно са овим, мислим, сложила си се са овим мојим речима и
онда опет крећеш да браниш оно што се не може бранити...

Што се мене тиче, имам заједнички пут, само са својом породицом и пријатељима...
А политичаре и странке третирам као потрошну робу...

Ма не, већ је контрадикторно са овим, мислим, сложила си се са овим мојим речима и
онда опет крећеш да браниш оно што се не може бранити...

A, ne, ne, Kostunica je nesto drugo.

On nije politicar, nego drzavnik.

ma neeeee raja gresite obadvoje VOJA JE VICKASTI DRZAVNIK

:shock::shock::shock::shock::shock:
E, ***, taman sam hteo da odem na spavanje, posle ovog šoka teško da ću do 3 zaspati. Nema smisla ustajem u 6.30.

Vickast, ne vickast, on je BLAGO ove zemlje. Sreca da ga imamo, a i radikali to znaju, i DS, i svi osim LDP, narod veruje Kostunici i najvise ga ceni.

Vickast, ne vickast, on je BLAGO ove zemlje. Sreca da ga imamo, a i radikali to znaju, i DS, i svi osim LDP, narod veruje Kostunici i najvise ga ceni.

Немој тако, не знају радикали, већ Тома и Тодор... А зашто? Е па то је већ друга прича...
Али у наредним данима ће све те приче бити распетљане, и свима ће бити јасно - ДА ЈЕ ЦАР ГО!

Iz mog iskustva (a približio sam se sitno do 4 banke) to kome je ovaj narod verovao i nije neka prednost, a to su čega se lično sećam Tito, Sloba i VK, a zbog njih je ovaj narod i najviše nahebao.

Back