izdaja ljubavi

besmisleno....ondak ga nisi ni volela kako neko treba da se voli da bi pozheleo da budesh s njim....ja npr mnoooogo volim sir....il tako neshto.....shto ne znachi da bi svoj falus umako u sir.....mislim nadam se da svatate pojen2

Da, stvarno ne znam kako ste pogodili??? Ja imam 9 i po godina, evo jos malo pa ce mi 10. rodjendan.
Kako ste samo pronicljivi!
Posebno za onaj deo da me odgovor ne interesuje, kako li ste samo uspeli da shvatite da sam postavila ovu temu cisto iz dosade???
Inace ste mi pogodili i zivotnu okupaciju, da se hvalim pred svakim, posebno pred vama jer ste mi vi jedini prijatelji... A glumim dobrotu kako biste me bolje prihvatili...
Bas ima na forumu dobrih psihologa i psihoanaliticara, svaka cast. Jel to radite iz hobija ili vam je zanimanje?

girl in love:
Nista nije falilo poljupcu (tehnicki mislim, drveni jezik ili tako nesto).
I ne krivim ja njega uopste sto nece da se vidja sa mnom.
I kao sto sam naglasila nije u pitanju neki problem koji je aktuelan.
A nisam toliko mlada i nisam se uplasila...
Nije poenta u tome da ja sada zelim da budem sa njim ili tako nesto. Stvar je u tome sto i sama vidim koliko ima... pardon koliko je bilo razloga za i ne znam u cemu je stvar - pa znate sigurno kako je kada prosto NE MOZES da budes sa nekim, bez nekog objasnjenja. Pa trazim objasnjenje.

Hm... Verovatno je najlogicnije ono "Ljubav je ljubav, a strast je strast."
Mogla sam ja da na silu budem sa njim, onako bez veze, samo sto nisam htela jer sam znala da bih ga na kraju povredila jos vise?

Najgluplja fraza koju mogu da iskoristim je "bio mi je kao brat", mislim nije mi bio kao brat, ali verovatno se to upotrebljava bas u ovakvim situacijama.
Najsigurniju zaštitu pruža kondom od lasteksa premazan spermicidnim kontraceptivnim sredstvom, koji je pre upotrebe bio čuvan na suvom i hladnom mestu. Koristite ga baš onako kako piše u uputstvu i uvek proverite rok trajanja.

girl in love:
Da, stvarno ne znam kako ste pogodili??? Ja imam 9 i po godina, evo jos malo pa ce mi 10. rodjendan.
Kako ste samo pronicljivi!
Posebno za onaj deo da me odgovor ne interesuje, kako li ste samo uspeli da shvatite da sam postavila ovu temu cisto iz dosade???
Inace ste mi pogodili i zivotnu okupaciju, da se hvalim pred svakim, posebno pred vama jer ste mi vi jedini prijatelji... A glumim dobrotu kako biste me bolje prihvatili...
Bas ima na forumu dobrih psihologa i psihoanaliticara, svaka cast. Jel to radite iz hobija ili vam je zanimanje?
images

:lol:

NaraYan:
Zato shto nisi normalna [bez uvrede].
Shta to nije shtimalo, molim???
Mogla si bar da probash. Iz gore navedenog ja sam skontao da si ti skoro zaljubljena bila u njega.
Rekla si:
skoro isto smo razmisljali, slagali se u interesovanjima, zavrsavali jedno drugom recenice, bio mi je i fizicki privlacan,...

Shta je josh trebao da bude???
Big Lale?!

I dabome da nije hteo da se vishe vidja sa tobom. To je najpametnija stvar. Eto sad imash
double loss!

Meni se bash svidja ovo shto sam napisao.
Moram da ponovim!
:-D

girl in love:
Postoji jedan decko koji me mnogo voleo, najduze, najiskrenije, najneznije, najlepse... nego sto je iko ikada i sto verovatno hoce iko ikada u buducnosti.
Ja sam njega volela, i volim ga i dalje, ali sasvim drugacije... Nikada nisam mogla da budem sa njim, iako mi je savrseno odgovarao (ovo "savrseno odgovarao" je bas ruzno, nije on dzemper, ali kapirate poentu), skoro isto smo razmisljali, slagali se u interesovanjima, zavrsavali jedno drugom recenice, bio mi je i fizicki privlacan,...
I tako mi smo se jednom poljubili, i ja sam tada videla da to definitivno ne stima... I ostalo je na tome... Posle smo se jos jako dugo vidjali, ali smo na kraju prestali jer je on tako odlucio...
Ovo je bilo davno, ne treba mi nikakav hitan savet, samo me interesuje da li se nesto slicno jos nekome desilo? Zasto nisam mogla da budem sa nekim ko to "zasluzuje" mnogo vise od drugih sa kojima sa bila?

Boze, kakva glupa prica... :?

Bre...
Uvek mi ovo smeshno hahahahahahahah :D :D :D

U zabiti jednoj zivi mnogo jaka *****,
Kada zapucam kod nje cistim farmerke od cicka;
Iscepana kosulja, blatnjave mi 'tike,
'Al za pet minuta vec joj svrsavam na sike!

Mislim... hahahaha

girl in love:
Nista nije falilo poljupcu (tehnicki mislim, drveni jezik ili tako nesto).
I ne krivim ja njega uopste sto nece da se vidja sa mnom.
I kao sto sam naglasila nije u pitanju neki problem koji je aktuelan.
A nisam toliko mlada i nisam se uplasila...
Nije poenta u tome da ja sada zelim da budem sa njim ili tako nesto. Stvar je u tome sto i sama vidim koliko ima... pardon koliko je bilo razloga za i ne znam u cemu je stvar - pa znate sigurno kako je kada prosto NE MOZES da budes sa nekim, bez nekog objasnjenja. Pa trazim objasnjenje.

Hm... Verovatno je najlogicnije ono "Ljubav je ljubav, a strast je strast."
Mogla sam ja da na silu budem sa njim, onako bez veze, samo sto nisam htela jer sam znala da bih ga na kraju povredila jos vise?

Najgluplja fraza koju mogu da iskoristim je "bio mi je kao brat", mislim nije mi bio kao brat, ali verovatno se to upotrebljava bas u ovakvim situacijama.

Ja jedino ne razumem ZAŠTO tražiš objašnjenje...
Tražimo obješnjenja zašto se mi nekom ne dopadamo, tražimo objašnjenja zašto se nama neko dopada; sad još treba da tražimo i objašnjenja zašto nam se neko NE dopada... Sledeće je zašto se mi nekom edopadamo:roll: Mislim, čemu to uopšte...

I verujem da se desilo većini ljudi tako nešto, samo se ne opterećuju besmislenim pitanjima na koja ne postoje odgovori:roll:

svako ko je ikad osetio ljubav i strast, zna sta je to..takodje zna, kad to nije to..

tri jednostavne reci..ne volim te...onako, kako volim kad volim..ne zelim te..onako, kako zelim , kad zelim..i to je to...sve ostalo je najobicnije trucanje

tesko je povrediti nekog do koga ti je u principu stalo na neki nacin, ali bas zato sto ti je stalo..istinu u celo..istina leci

Slazem se sa mackica ns. (a ja sam jednom bio u situaciji tog decka, ali ... u startu je bilo ... taj klise naravno "ja te vidim kao brata bla bla ..." (i siguran sam da je tako i mislila) a i meni je bilo tesko da zamislim neko kresanje sa njom, bio sam na 7 nebo pa onda idealizujes, ali se prevazidje to sto se tice sexa, barem je meni tako bilo)

Al' sto ovde ima cinika po pitanju affairs of the heart :), a ja sam mislio da sam ja cinik, sishaju me za po dva koplja ... mozda se trasformisem u romantika ... inace "kud plovi ovaj brod" hehe.

NaraYan:
Bre...

Mislim... hahahaha
DA znas..... I moze lepo da se repuje uz to... Pesmica ima savrsen poredak stihova i idealan ritam.:D

SINDI:
svako ko je ikad osetio ljubav i strast, zna sta je to..takodje zna, kad to nije to..

tri jednostavne reci..ne volim te...onako, kako volim kad volim..ne zelim te..onako, kako zelim , kad zelim..i to je to...sve ostalo je najobicnije trucanje

tesko je povrediti nekog do koga ti je u principu stalo na neki nacin, ali bas zato sto ti je stalo..istinu u celo..istina leci
Neki bas istinski povredjuju a tvrde da im je stalo, mozda je to tema za psihologiju ... ili je to samo nedovoljno poznavanje partnera ... ili mozda nerealna slika ... U pravu si ... istina leci, pod uslovom da je istina... onda bi trebala da izleci oba partnera, a ako nije tako onda se treba zapitati da li je to bas istina ... ili samo jednosmerno vidjenje ... da bi se istina saznala potrebna je dvosmerna apsolutna komunikacija ...

Kurt2:
Izvini, što je glupa priča? Uopšte nije! Nego se većina vas z.a.j.e.b.a.v.a ovde. Ljudi bre, ako vam tema nije po volji, imate još hiljadu drugih, pa izaberite!

Zato sto prica o nekoj savrsenosti i kako je sve super, a samo su se jednom poljubili i onda su se vidjali i sve mi je tako smesno kao da prica devojcica od 15 godina...

Mislim mrzi me sada da objasnjavam.

NaraYan:
Bre...

Mislim... hahahaha

A da cujes tek nastavak...

"Kad bi ljudi znali gde stanuje ona,
Nastao bi naglo porast prodaje kurtona"

I tako dalje...

To je ctat od jedne BG rep grupe, Prti BG, nazalost prekjuce sam cuo da je jedna od njih umro... :(

Ako te interesuje vise tako nesto javi na PP! :)

SINDI:

Ma naravno... To sam i uradila...
Samo me interesovalo zašto nisam mogla da budem sa nekim ko bi bio idealan... Ako je hemija jedino rešenje, ok...

Aleksej_BASO:
Zato sto prica o nekoj savrsenosti i kako je sve super, a samo su se jednom poljubili i onda su se vidjali i sve mi je tako smesno kao da prica devojcica od 15 godina...

Mislim mrzi me sada da objasnjavam.

Kada bi tebi neka devojka rekla da te voli, baš nešto razmišljam o tome šta bi uradio.
Nisam previše ni zainteresovana za odgovor iz takve perspektive.
Inače, primetila sam da sam ostarila 5 godina jako brzo.

girl in love:
Kada bi tebi neka devojka rekla da te voli, baš nešto razmišljam o tome šta bi uradio.
Nisam previše ni zainteresovana za odgovor iz takve perspektive.
Inače, primetila sam da sam ostarila 5 godina jako brzo.

Devojcice, nisi ti ostrarila 5 godina jako brzo, da je to tako ja bih umesto 26 imao bar 40, veruj mi, sami ti se cini.

Zasto mislis da je nisam odavno bio tu gde si ti sad...?

Ali, to je i normalno, ne bih ni ja na tvom mestu, ali ne moras, samo ti kazem da je tvoja prica smesna, iz moje prspektive, a bice i tebi posle nekog vremena, tako da don't worry, be happy, rece onaj crnja sto se ubio...!

sidro:
Neki bas istinski povredjuju a tvrde da im je stalo, mozda je to tema za psihologiju ... ili je to samo nedovoljno poznavanje partnera ... ili mozda nerealna slika ... U pravu si ... istina leci, pod uslovom da je istina... onda bi trebala da izleci oba partnera, a ako nije tako onda se treba zapitati da li je to bas istina ... ili samo jednosmerno vidjenje ... da bi se istina saznala potrebna je dvosmerna apsolutna komunikacija ...
Ili samo taj drugi ne želi da prihvati istinu... ne veruje niukakvu osim neke svoje subjektivne 'istine'; kako onda da bude izlečen?
Nema tu neke velike filozofije - ako se devojci momak ne sviđa, koliko god da je savršen - čemu tu treba da služi dvosmerna apsolutna komunikacija? Da on govori - ali vidi me samo kako sam savršen. A ona i dalje - Ok, jesi, ALI:
SINDI:
ne volim te...onako, kako volim kad volim..ne zelim te..onako, kako zelim , kad zelim..
Ipak je to kraj, zaključak... To je sva istina koja postoji.

Groucho_Marx:
Sad mi pade na pamet... Možda je to zato što te je tretirao kao ljudsko biće.

Sindi, to nisu tri, nego šesnaest reči. Brojao sam. I mislim da ni te tri nisu tako jednostavne. Eee, a bila si kul lik.
Mislim da je sidro ovaj put bliže.

ne volim te..tri reci
ne zelim te..tri reci
:wink:

sidro:

kad covek nesto gubi, on je istinski povredjen...nema nacina da se taj bol ublazi..umotavanje u celofane, i zaobilazenje, samo budi laznu nadu i otezava...ionako tesku situaciju

svako ima svoju istinu..ili voli, ili ne...to je tako...

postoji vreme za komunikaciju..kad ima nade da se problemi rese..ako ljudi zele da ih rese...ako ljubavi jos ima.....
a onda to vreme istekne..i to je kraj

ali to nema mnogo veze sa ovom temom

Back