izbori

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dive

Legenda
Poruka
61.234
zene, majke, kraljice :heart:
od nas zavisi buducnost nase dece
za koga cete da glasate?
kome verujete?
nemojte temu na politiku, nije za tamo
malopre mi izleti baner - hocemo da izbacimo mmf! dveri
hocu i ja mmf napolje, al vam dveri nesto ne verujem:mrgreen:

Нисам демократа па и не верујем у ,,демократске,, процесе као што су Избори.
Зато немамо избор,само ЗБОР!

zene, majke, kraljice :heart:
od nas zavisi buducnost nase dece
za koga cete da glasate?
kome verujete?
nemojte temu na politiku, nije za tamo
malopre mi izleti baner - hocemo da izbacimo mmf! dveri
hocu i ja mmf napolje, al vam dveri nesto ne verujem:mrgreen:

Besmisleno je pitati se takvo nešto jer izbori u Srbiji nikada nisu zavisili od Srba.
Što se mene tiče, nemam kome da dam glas.
Što se njih tiče, kolaicije su već oformljene tako da se već nazire ko će u narednom mandatu da uradi ono što u prethodnim sazivima vlade nije obavljeno...
da nas sahrani....

Svakako ću glasati, iako je očito da će naprednjaci dobiti i naredni mandat.
Kao što sam izašla da gledam maraton u subotu i malo i čak tapšala kada su maturanti protrčavali pored mene i kera mi, jer smatram da je treba podršku takvoj jednoj lepoj sportskoj manifestaciji, naročito ako živiš na njenoj putanji, tako sam, štreberski, naučena da mora da se glasa.
Predstavu nemam koga ću zaokružiti, verovatno će biti stvar trenutnog nadAahnuća, ono što pouzdano znam je da to neće biti ni AV, ni ID, ni Dveri+DSS.
I ovi ostali su jadni i čemerni, ali eto. Bar mogu da se na taj, jadnjikav način suprotstavim vladavini gluposti, neukosti i primitivizma.

Poslednja izmena:
Svakako ću glasati, iako je očito da će naprednjaci dobiti i naredni mandat.
Kao što sam izašla da gledam maraton u subotu i malo i čak tapšala kada su maturanti protrčavali pored mene i kera mi, jer smatram da je treba podršku takvoj jednoj lepoj sportskoj manifestaciji, naročito ako živiš na njenoj putanji, tako sam, štreberski, naučena da mora da se glasa.
Predstavu nemam koga ću zaokružiti, verovatno će biti stvar trenutnog nadAHnuća, ono što pouzdano znam je da to neće biti ni AV, ni ID, ni Dveri+DSS.
I ovi ostali su jadni i čemerni, lai eto. Bar mogu da se na taj, jadnjikav način suprotstavim vladavini gluposti, neukosti i primitivizma.

Bravo Vejo.

Žene obavezno da izađete i glasate!

- - - - - - - - - -

Ostavite ih da same razgovaraju....ja samo dam podršku da se izađe i glasa.

Meni je muz objasnio da ako glasam za neke koji ne predju cenzus,moji i svi ostali glasovi koje je ta stranka pokupila,idu onima koji su dobili najvise
pa sad nisam pametna sta mi je ciniti :think:

Plavusa sam za politiku maksimalna :aha:

image.jpg

Meni je muz objasnio da ako glasam za neke koji ne predju cenzus,moji i svi ostali glasovi koje je ta stranka pokupila,idu onima koji su dobili najvise
pa sad nisam pametna sta mi je ciniti :think:

Plavusa sam za politiku maksimalna :aha:

pa prethodna vlast je pobedila iz inata - ne sto su dobri,nego da ne bude vise DS
zato su dobili totalnu vlast
sad je po kombinatorici koju su napravili opet njihova pobeda neminovna, al barem da ne bude totalna vlast
mora nemir u redove..malo da se masa zatalasa

Zanimljivo da je da je zenama glasanje ,,stvar inspirativnog trenutka" ili sugestija muža, dečka, tate...
Razočarana sam ://///////////////
Zašto žene imaju takav pristup?

Pa evo ti jedan plastičan primer.Kaže meni jedna prijateljica ja ću da glasam za Vučića .Ja joj kažem što nesrećo jadna ne bila?Ona kaže on štiti žene ,kada sam videla da je smenio Gašića zbog ponižavanja žena odmah sam rešila.
Ukratko zato što su ćurke.:lol:

Back