Kad sam rekao da se pitam?
Nisam nikad, dakle, izmišljaš.
Pored toga, ako nisi znao, ti se pitaš koliko i ja.
Šta me tangira?
Bez obzira što živim u BiH, pratim političku scenu Srbije, ali i Rusije, SAD...
Studiram pravo, pa se time bavim jer me to zanima, a i zbog toga što će mi slične oblasti biti delokrug, koliko je sutra.
Uostalom, bolje da poznajem političke scene i zbivanja u stranim zemljama, nego da ni u svojoj ne znam šta se dešava, kako, i zašto.
A što se tiče tog "Bosančeros" i sličnih ispada, mene na taj način ne možeš uvrediti.
To me podseća na klince kad se posvađaju pa jedan drugom kaže "šta mi ti pričaš, gledaj ti nosa".
Primitivno je da sa dvadeset i kusur ne prevaziđeš taj nivo konverzacije.
Uostalom, ja bih razumeo da se deca svađaju, pa onaj iz Engleske omalovažava onog iz BiH.
Ali šta to tebe, koji si rođen u Srbiji, izdvaja od mene, koji sam rođen u Srpskoj?
Prosečna plata i životni standard su bolji ovde, a i naša vlast je znatno emancipovanija, ako ćemo o razlici na političkim scenama.
Ne znam koje su prednosti vas iz Srbije u odnosu na nas iz Srpske.
Na ovom forumu sam jer sam upoznao neke ljude čije postove redovno čitam, koji su vredni pažnje, a ne zbog toga što imam nameru da odlučujem o dešavanjima u Srbiji.
Takvih ljudi ima i na ovom potforumu, nabrojao sam ih u jednom prethodnih postova. Naravno, oni su iznad ličnih prozivki i besramnih predrasuda, poput ove tvoje.
No, nebitno, znam ja da ti to ne misliš ozbiljno, već si kivan što te šamaram iz posta u post, pa želiš da me uvrediš prelazeći na lični nivo.
Eto, imali smo dve rasprave na ovoj temi u poslednjih deset dana, i poučen iskustvima, shvatio sam da ne zaslužuješ ni toliku pažnju da čitam tvoje postove, a kamoli da odgovaram na njih.
Od danas si mi na ignore listi, ne zbog toga što si pokušao da me uvrediš, već zbog toga što mi je preko glave egoističnih tvrdoglavaca.
Pozdravljam te.