Избори!!!

• Začetnik teme Začetnik teme _011_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Да ли сте за изборе?

• Ukupno glasova
    102
  • Anketa je zatvorena .
Meni je svejedno,jer je sad poprilicno kasno.Privatizovano je sve sto se moze privatizovati,privreda je unistena i ko god da dodje na vlast,nece nista moci da promeni.U sustini,i da SNS dobije izbore nista se nece promeniti,posto smo svesni da ovde ideologije padaju u vodu cim se namirise vlast...

Ooooo, al je napredna julovka nešto nervozna. Šta je uzviĆnika stavila u naslov i
anketu.:lol:

Избори!!!

Да, одмах!
Да, у децембру!
Да, али кад Борис каже и кад постанемо кандидати!
Не, шта ће нам избори, нама је добро!

Da nije to zato što im je ovaj napredni, stranački performans sa Lopatinim štrajkom
prošao katastrofalno?:sad2:

I za koga glasati? Za ove žute lopove na vlasti ili za one što štrajkuju glađu i žeđu, jer
ne mogu dočekati 15. januar da uvale guzice u fotelju?

Za nekoga se mora glasati, makar za najmanje zlo, da se ciganin sibicar pojavi na listi protiv Tadica, pre bih glasao za njega...

Ali posto si ti neki lik sa nickom Bengazi, ne verujem da imas normalnu moc rasudjivanja i logike i da ces odabrati kako treba...

Ja sam pre za neku surovu revoluciju i egzekuciju svih ljudi, ne samo iz vrha zutog rezima, nego i ovim sitnih stranackih funkcionera iz manjih varosica tipa Babusnica i Batocina...

Jedno 10 000 mrtvih americkih slugu bice dovoljno da svi ljudi jednom zauvek skapiraju da se izdaja ne isplati...

I nisam za obicnu egzekuciju, vec je potrebno da se dobro zamasti kolac, to je najmanje sto su zasluzili oni sto su upropastili nasu Srbiju i nas narod...

Jeste, Amerika je za sve kriva a ne ovi na vlasti koji samo glume da se zalažu za
EU...Amerika kmekme...Amerika bu-hu...:sad2::mrgreen:

I za koga glasati? Za ove na vlasti ili za one što štrajkuju glađu i žeđu, jer
ne mogu dočekati 15. januar da uvale guzice u fotelju?

Za ove na vlasti nikako , jer ih ne treba nagradjivati za njihov rezultat koji je katastrofalan . Imali su dovoljno vremena da pokazu koliko znaju i vecina ljudi je osetila njihovu politiku i direktno je pogodjena njihovim zakonima i odlukama.

Back