Избори у САД-у 2016

Ko dobija americke izbore?

• Ukupno glasova
    62
  • Anketa je zatvorena .
Zaigrala ruska mecka pred Belom kucom, Baba Jago.:klap:

- - - - - - - - - -

Nandzarasti Tramp osvojio Cemeriku.:srecan:

Putin otvara samapanjac i deli po Dumi.:pivce:

- - - - - - - - - -

Beli Cemerikanci i Cemerikanke vole Putina.

Hilari ide u zatvorsku ludnicu nakon neuspele operacije pluca pretvara se u mutanta.

Niko ne ocekuje da ce Tramp napraviti veliki zaokret ali za srbe je u startu dovoljno sto nam Klan Klinton nece krojiti kapu dosta nam je neoliberalnih g.....a koja su kriva za ratove u zadnjih 20 godina sirom sveta

Stvarno si ogranicen.

Tramp vazi kao veci proponent slobodnog trzista od demokratskog kandidata.

To znaci da je ruski narod pao na kolena pred neo-liberalizmom.

Ode Oregon .... :D

4122015_c9a4ad3cd46c0a64ca914517a651bcaf.jpg

Dobra odluka . :ok:

Ma cao , zdravo .... I da se ne ljubimo .....

Get out !

Niko ne ocekuje da ce Tramp napraviti veliki zaokret ali za srbe je u startu dovoljno sto nam Klan Klinton nece krojiti kapu dosta nam je neoliberalnih g.....a koja su kriva za ratove u zadnjih 20 godina sirom sveta

Odspavao sam malo duze jutros a zena mi rece kako je kod Marica u jutranjem programu bilo odlicnih gostiju i mnogo informacija o Trampu. Posto mogu da vratim emisije, odgledah to. Zaista interesantnih stvari cuh. Najpre je tu bila jedna starica Milka (zaboravih prezime) koja je 8 godina bila guvernanta Trampovoj deci iz 1. braka sa Cehinjom. Vrlo pohvalno se izrazavala o Trapu. ak je u jednom trenutku rekla da priznaje samo dva (milijardera) milionera koji su svoje bogatstvo postenim radom stekli: Trampa i Djokovica. Ima jos mnogo pikanterija iz zivota u nj. kuci. Pre nje je bio nas (americki) poznati plasticni hirurg Djordjevic (na zapamtih mu ime) koji je prijatelj sa Trampom dugo godina. Vrlo interesantne detalje je izneo. Na kraju su gostovali istoricar Cedomir Antic, novinar Aljosa Milenkovic ...i analiticar iz USA Obrad Kesic. Ko imamogucnost vracanja programa neka vrati i pcne gledati od 07.30 (program pocinje u 04.30)
Priznajem, ja nista nisam znao o Trampu niti sam se interesovao, posto mislim da Predsednici USA nista ne odlucuju ali...ko zna ko stoji iza Trampa. Mozda i bude nekih promena.

Poslednja izmena:
Новинарка "Гардијана" добила отказ због позивања на атентат на Трампа | Хроника https://shar.es/1Ikger via @sharethis

Требала је да добије једно 10 година робије..замисли да преко јавног гласила позиваш на убиство председника? Па каква је то банана од империје, какв блам за службе, а имају их гомилу...тотално расуло..

Требала је да добије једно 10 година робије..замисли да преко јавног гласила позиваш на убиство председника? Па каква је то банана од империје, какв блам за службе, а имају их гомилу...тотално расуло..

Gardijan drže pegavi ostrvljani ako se ne varam.

Back