IZBORI NA KiM! SIMIĆ UPOZORAVA NA KRAĐU: Priština otima glasove 4.000 Srba!

stagod ja ispao vas dvoje ste botovi. on barem kaze otvoreno da je radikal bio i ostao, pratio hag svaki dan, a ti glumatas gradjanina koji ispunjava obaveze prema drzavi a u stvari samo bi da se o nesto ogrebes, infostan il o neciju emociju...e pa nema vise, tolerisao sam vas jer ste bili infantilni i kazem sebi ajde greh je nemoj, al osilili ste se i serete da pas s maslom ne bi smazo te vase gluposti :hahaha:

eklatantno je je kako neki korisnici jedan dan slave nekog analiticara dok taj govori kako oni misle a kada nekad takav kaze nesto sto se kosi sa njihovim stavom ili sto je jos gore uverenjem, oma ide makijavelizam, djubre prodana dusa izdajnik prodo se, laze..bljak, nula od coveka :lol:

Е, баш си полудеоооо........... и тотално пролупао......... САМО ЛАЈЕШ, УЈЕДАШ, РЕЖИШ........ шта ти је, брееееееееееее................не разумем ШТА ТИ ЈЕ ЦИЉ ???

Е, баш си полудеоооо........... и тотално пролупао......... САМО ЛАЈЕШ, УЈЕДАШ, РЕЖИШ........ шта ти је, брееееееееееее................не разумем ШТА ТИ ЈЕ ЦИЉ ???

govorim o simicu i eufemisticki o onima koji prate njegov rad, nisi valjda ti neki politicki analiticar?ili si se prepoznao u ljubavi spram njega pa mi zato saljes sve svoje faze raspolozenja u repovima od ljutine preko ljubavi do radosti?

Back