IZBORI 2026

Za koga ćete glasati na izborima 2026. godine?

• Ukupno glasova
    50
Da imam pravo ne bih glasao kao što nisam ni glasao poslednjih 20 godina. Izbor između štetočina na vlasti, anarhista, boljševika i cirkuzanata. Eventualno za Kusturicu ako okupi normalne oko sebe a ne ovu opaljenu Danicu.

Stefan-Stamenkovski-Objektiv-2-YT.jpg

Još nisam rešio za koga ću. Najbliža mi je studentska lista ako ne bude nekih neprijatnih iznenadjenja u smislu same liste, retorike itd. Rezervne varijante su Nestorova Mi snaga naroda ili Kusta.

Pošto će Aca Nišan biti u haškom kazamatu zbog ratnih zločina, sS sNs će doživeti kolaps i debakl od strane srbskog i bosanskog naroda na čelu sa studentima.

Dodik čestita Mili Pajić Bože Zdravlje.

Kad blokada postane biznis: Posle tuđih uništenih godina, zgubidani traže pare za svoju (VIDEO)​

Na društvenoj mreži "Iks", jedan od blokadera objavio je poziv da se trima blokaderkama koje su se preselile u Novi Sad plate školarine, priznavanje ispit, overa semestra, kirija za stan za 10 meseci, komunalije u istom periodu.​

Kako je navedeno, sve preko toga će ići za njihovu ishranu u menzi. U pitanju su ozbiljne svote novca - 376.000 dinara za školarine, priznavanje ispita 42.000, 15.000 dinara za overu semestra, 480.000 za kirije i 180.000 za komunalije.

Back