snoshaj efendija
Elita
- Poruka
- 19.456
Posle tolike propagande i cenzure
medija SNS realno ima los rezultat.
Ali dovoljno dobar da nas **** sledeci mandat kao drekavce.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Posle tolike propagande i cenzure
medija SNS realno ima los rezultat.
na kojoj televiziji ili sajtu pratite rezultate ,gde su najbolji gosti ?

Treba otplatiti kintu od poplava, bre
na kojoj televiziji ili sajtu pratite rezultate ,gde su najbolji gosti ?
SNS ide ispod 50 koliko vidim....
- - - - - - - - - -
Kao rekli nema reformisanja...ooo i te kako ima stavice sve svoje na sefovska mesta. Iz prve ruke. A to cete i videti uskoro
Rekao sam da previše ne znam, ne da previše znam...
SNS kupovao glasove ?
Strategija je - poznanik vas kontaktira, cima da glasate za AV, ako pristanete dajete mu podatke ( glasačko mesto , telefon, otprilike vreme dolaska) a on vama hemijsku olovku posebne boje određene za to gl. mesto ( samo ne plave).
On javlja stranci koliko "sigurnih" je skupio a oni mu za svaku glavu keširaju "honorar". Rad se proverava tako što se pri brojanju glasova beleži broj listića na kojima je AV zaokružen dogovorenom bojom.
To je priča koju sam danas čuo , videćemo da li će stići i do medija..trebalo bi
Како би било лепо да се отвори РТ Србија. могли би да имамо разне емсије , дуеле и непристрасно извештавање .истраживачко новинарство
могли би да имамо документарне емисије . забавне , интерсантне прилоге --само је потребно отворити канцеларију у Београду са младим ,амбициозним новинарима ...
да имамо РТ Србија сада би знали шта се дешава са лица места .
Заветници нису или јесу прошли цензус
Како би било лепо да се отвори РТ Србија. могли би да имамо разне емсије , дуеле и непристрасно извештавање .истраживачко новинарство
могли би да имамо документарне емисије . забавне , интерсантне прилоге --само је потребно отворити канцеларију у Београду са младим ,амбициозним новинарима ...
да имамо РТ Србија сада би знали шта се дешава са лица места .
Obraćanje novinarima #SRS kasni pun sat, još nema pravog uzorka
Kad vidim kakvi su ovde ujedinjeni protiv sns-a , sad mi žao što ne mogu ponovo da glasam , moj glas bi sada definitivno dobili .

Kad vidim kakvi su ovde ujedinjeni protiv sns-a , sad mi žao što ne mogu ponovo da glasam , moj glas bi sada definitivno dobili .
Svejedno.
To ne oznacava nikakvu proporciju.